Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janulka_1 nemam taky kvalitny fotak na zivo to vyzera inak 🙂 uvidime pockam este dva dni 🙂
@bambuska1234 skús si kúpiť iný test aspoň dva druhy alebo digitálny ten je najlepší
Ja som si dnes urobila test 😑 negatívny, ale mám osem dní do mrchy, takže ešte je to skoro, že baby mi ešte môže vyjsť pozitívny? ☺
@bambuska1234 ak ti už mešká, čiarka by mala byť kúsok silnejšia, bohužiaľ tu nie je nič vidieť
@baaambulkaa to nemusi byt , lebo ked ma posunutu ovu tak ti ukaze len podla toho ci je po ms aj 15dni... a kazdemu ukazuje inak, s kamoskou sme otehu uplne rovnako , mne uz 9dc dcuh a jej az 16dc ale to je aj testami
Dakujem vam babulky 🙂 snad nieco z toho bude 🙂
@zabka1987 no jasne môže byť posunutá ovu netvrdím, ale na tom teste nie je takmer nič, netreba hľadať čiarky silou mocou, radšej pár dní počkať a potom skúsiť
@baaambulkaa ja ju vidim a mala som taku 9dpo a sama pise ,ze nic take nemusi hladat . Kedto fotak nezachyti dobre nie je to jej vina ale ani mne neverili moc , pytali sa ma ci je vobec ruzova a bola tam, ved nebola som snad slepa ... a tak som 8tt momentalne . Ked ju ona pekne vidi nie je o com
@zabka1987 však uvidí o pár dní sama...čiarka by mala byť o dva dni silnejšia, ak nie tiež nie je o čom
@bambuska1234 Na druhej fotke vidiet ducha, daj test na biely papier a odfot z blizka.
tebe by som to zuzka zelala veeeelmiiii 🙂
@zoelea ahoj,urcite ti pozit. vysledok nemoze ukazat, je dost skoro. kedy si mala ovu?
@lilianna1988 podľa kalendára bola šiesteho,ale podľa hlienu druhého ☺
@zoelea ovutest si nespravila?ja som mala ovu 3.1. (pozitivny ovu test).mam 25-26 dnovy cyklus takze ms ma byt 14.1. dnes som sa testovala ale vobec nic :/ ale stale mam vyssiu bazalnu teplotu a zevraj pred ms ma byt nizsia......inak kolko sa uz snazite?
@lilianna1988 ovu testy si zatiaľ nerobím,ale ak sa nevydarí, tak si už kúpim aj tieto testíky. Zatiaľ sa snažíme tretí cyklus A vy? Ja mávam 30 dňové cykly,tak to máme rozdielne. A máš aj nejaké iné príznaky? Ja som si merala včera bazálnu A mala som 37 A ty?
@zoelea intenzivnejsie 2.mesiac/cyklus ale HAK uz roky neuzivam....BT som zacala merat len nejako pred 5dnami(viem ze sa ma merat od zaciatku cyklu) a to rano v rovnakom case a mala som 3x po sebe 37 a vcera 37,1 a dnes 37,2. Stale ma boli brusko akoby mala prist ms, potom navaly tepla a obcas sa mi zatoci aj hlava. Co ma prekvapilo ze zatial mam cistu plet bez vyrazok co uz v takomto case davno mavam vyrazkovu plet 🙂 inak cakam ze kazdu chvilku dorazi ms :/ ty mas priznak?

@butterfly333 slabunko ruzova 🙂 niako 5 dni ale mam nepravidelnu ms tak to nieje iste ci 5 dni 🙂