Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Cosi tam je podla mna ;) skus ini foto na tych linajkach to neni dobre vidiet
Cyklus
@lilianna1988 ahoj... no my sme už o jedno bábenko prišli v októbri.. Doktor povedal, že môžeme skúsiť na Vianoce, tak sme skúšali a mám pocit, že nám to aj vyšlo. Uvidíme dúfam, že áno. a tebe gratulujem a hlavne veľa zdravíčka prajem 😉
@david2010 aj mne sa tam nieco vidi 🙂
@kikus1190 to mi je luto😳 uz ti meska ms ci?mas uz nejake priznaky?my sa este netesime,lebo ta ciarka sa objavila len vcera a bola slabucka.dnesnu viac vidiet.priatel tomu moc neveri,pokial lekarka nepotvrdi tehu😒v utorok mam termin u lekarky.uz by som sa chcela tesit
@david2010 bude zajtra silnejsi drzim palce, vyzera ze si tehu 😉
@david2010 aj mne to pripada ako kanálik už som taketo kanáliky mala.NO držím palce aby to bolo tehu,
@lilianna1988 jee super no gratulujem prajem vela zdravíčka 😉 😉 😉 😉
@lilianna1988 Juuuuj, gratulujeeeeem!!!
@lilianna1988 ze rozmazane farbivo👅👄 krasny duch 👍✌✊ja som to vedela 💙💙💙 zase gratulujem
dakujeeem velmi,verim ze vsetko bude ok 🙂 majte sa baby🙂 keby nieco este prideem 🙂
@laska07 ja to mam.podobne do 20dc 36,6 od 21Dc sa drži na 37,0
@butterfly333 A kolko DC mavas?

ahojte baby, neviem či môže toto znamenať tehotenstvo. Mam asi 14 po ovulácii a do menzesu mi chýbaju 3 dni... ale dostala som vyvolávačku na posledný menzes...tak neviem či mi to mohlo rozhádzať aj ovuláciu.
Nie je to z ranneho moču ale cca 10,00 hod