Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi11111122 Nech ti to dopadne tak ako si to ty praješ ❤ Hlavne nebuď sklamaná keď z toho nič nebude. Držím palčeky 😊
@kristinka28
@niky1141997 ďakujem krásne ozvem sa zajtra nech to dopadne ako má 🙂
Caute kocky 🙂
Uz Vas tu dlhsie tisko spehujem, tak pridam aj ja aspon malickost 😀
Snszime sa o dalsie babatocko uz cca pol roka, mesiac za mesiacom nic nic nic, tak uvidime ako tie nasledujuce 🙂
Pridam aspon fotku mojich ovu testov, ako som na tom, dnes 13DC, cyklus macam 28dnovy, testy su z poslednych 3 dni vratane dneska.. (Spodny test)
Hej hej 😀 prvy den som ocurala 3x pre zaujimavost aka je intenzita v iny cas 🙂 😀
Snazilkam prajem vela stastia a cakatelkam vela zdravicka a pohody pri tehulkovani 🙂
Tesim sa na skumanie testov spolu s Vami 🙂
@lufa777 vies co, ja ani neviem :-O
Noc pred tym co je test z rana sme mali s muzom brutal tutumutu a ja som mala viac dost silnych orgazmov, ako spravny citatel som sa dakde docitala ze pri intenzivnom orgazme sa moze vajicko uvolnit??? Ale neprikladala som tomu velku pozornost, sak to urcite nebude moj pripad, zato testujem dalej 😀 ciii?? 😀
@wikyi len prvy test ovu mas pozitivny ostatne su vsetky negativne! cize ovulka od toho pozitivneho do 48hodin 😉 aj ked si myslim ze uplne pozitivne nie je a bol den pred tymto prvym testom!
@sara34valentina haha salene ste, mozem mat ovulku tak posunutu? Clovece tak jansom zvedava na rano, hned to tu davam 😀
@niky1141997 takže asi sú tie testy neplatné alebo po čase už ukazujú zlý výsledok lebo inak je aj moja kamoska tehotná :D... Ešte to raz skusim
@zdencaaaa
@sara34valentina
@lufa777
No kocky, takto to vyzera u mna z rana, 14dc (28) spodny test
@danielina30 ahoj este nie ale uz otaska max 2 dni
@wikyi no uz nebude ......bol den pred prvym testom pozitivny to znamena ovulka do 2dni
@sara34valentina fuuha, to by znamenalo ze som dnes uz 4dpo, na 14dc? Uf, myslis ze nema zmysel uz skusat test? Ovu testami som sa nikdy tak nesledovala az teraz
@wikyi neverim ze by este bol pozitivny, sama dobre vidis, ze ten prvy co si si robila, je skorunko poziivny, co znamena kedze ostatne bledli kazdym dnom viac a viac, ze bol pozitivny den max dva dni pred tym prvym robenym testom,,,,,,,,,,,,,,,,,,kazda zena ma v iny den ovulku, ja som mavala 29dnovy cyklus a pozitivny test na 17dc a ovulka nastala na 19dc 😉 😉 😉 😉 moja znama ma ovulku na 6dc a kamoska co ma tiez cyklus 28-29 ovulku az na 22dc 😀 😀 😀 😀 takze vidis, na to su dobre tie testy, a ked je uplne pozitivny(pripajam ti moj poz test , robila som si v ten mes len jeden (viem presne podla bolesti kedy ovulka nastala, a som z jedneho otehotnela 🙂 ked je silno pozitivny ovulka nastane az do 48hodin +12hodin pocitaj ze mas este sancu kym zije vajicko to je 60hodin 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ak mas dva po sebe pozitivne testy dva dni po sebe rata sa od toho prveho 😉 😉 😉 takze dufam ste sa snazili a sa vam podarilo 😅 😅 😅 😅 😅 a inak je tu forum ovulacne testy, tam sa zarad, ti zeny poradia , hlavne @lauritka ktora je velmi skusena, a ma v ponuke aj ovulacne lacne testy , ktore su presne na 99,99%
@wikyi a ako vidim mas dve krasnunke deti, takze si nemyslim ze bude problem, chcete tretie, uau 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 my cakame prve a moc sa tesime ♥ drzim vam palce
Aký význam ma robiť ovulácne testy? Nie je bazalnu teplota lepšia voľba?
@nina88 bazalna ti ukaze uz ked ovu prebehla ovu testy ti ukazu kedy prebehne a ci prebehne, su presnejsie ako bazalka, ta sa moze zvysit aj ked si len trosku nachladnuta a pomyli ta
@sara34valentina haha nene netreb ama do ziadnej skupiny ani testy mi netreba, uz ani robit nebudem, len tak marychlo som chcela sa podelit o moju zahadu 😀 uz tu nedam ziaden ovu test, len tehu, dufam 😀
@wikyi netreba to tak veľmi analyzovať a urobiť z toho doslova vedu ako niektoré baby tu 🙂 držím palce nech sa zadarí ;)
@baaambulkaa jasnee, urcite 🙂 nesilim nic, len toto mi vybehlo tak preto som sa kus pocudovala hehe
@wikyi ovu testy si robila rano ? ;) Lebo sa maju robit skor poobede ;) Kedze ten prvy mas skoro pozitivny ... ovulka prebehla par hodin pred 🙂 Je den kedy mas pozitivny ovu test. Den po ...je nulty den 🙂 a az dva dni po pozitivnom dni je 1 dpo ;) Drzim palce aby si mala uz len tehu testy s 2 ciarkami ;)
@niky1141997... Takže ti duchovia boli naozaj iba duchovia a testom po limite už neverím takže ja tehotná niesom 🙂

@sisi11111122 presne tak drzim moja