icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

annaarkadjevna
21. feb 2016

@bobulazena baby pridavam dalsie testy z dneska. co vy na to? horny je z piatka, dolne dva z dneska.

petuskaa12
21. feb 2016

@annaarkadjevna ja som mala taky ako ty ten posledny 2 dni pred ocakavanou menstruaciou..postupne silnel a mame to potvrdene..v 5tt na sone bol gestacny aj zltkovy vak
.cize gratulacia 😉

bobulazelena
21. feb 2016

@annaarkadjevna na tom spodnom je urcite dtuha palicka...aj na tom strednom...myslim ze je to tam 😉 drzim palce nech je to v poriadku,ciarka silnie. 😉

butterfly333
21. feb 2016

@annaarkadjevna gratulujeeeem

annaarkadjevna
21. feb 2016

@petuskaa12 lenze mne uz meska 7 dni, myslis, ze je to v poriadku? dakujem vam baby za podporu. 😊

nina88
21. feb 2016

@dothy1 moc gratulujem 👍🏻 Prosím aký test je ten Modry na fotke pod mama testom?

bobulazelena
21. feb 2016

@annaarkadjevna mozno si mala posunutu ovulaciu...tak k oplodnenie doslo neskor. Alebo neviem ale rozhodne ten test mi negativny nepride. Skus testnit o 2dni z ranneho mocu ale vyzera to byt v pohode. Snad sa nemylim... 😉

annaarkadjevna
21. feb 2016

@bobulazelena je to mozne. mam na plane zajtra zavolat lekarovi a uvidime, co povie. to bude pravdepodobne najpresnejsie. 😊 inak vsetky testy su z ranneho mocu. 😊

meli8412
21. feb 2016

@annaarkadjevna este je priskoro ist k dr.na uzv nic neuvidi, ale aspon ti moze zobrat krv. Tisko gratulujem.

fifina461
21. feb 2016

@annaarkadjevna ja som mala pred 2 mesiacmi takto....a som v tretom mesiaci 😎 😎 😎 😎

annaarkadjevna
21. feb 2016

@meli8412 moja kamoska zdravotna sestra mi prave vravi, ze mam ist. ze to bude vidiet na usg.

diabliq6666
21. feb 2016

@annaarkadjevna vsetky tri su pozitivne🙂 gratulka🙂

bobulazelena
21. feb 2016

@annaarkadjevna drzim palce,daj potom vediet...😉

annaarkadjevna
21. feb 2016

@bobulazelena
@diabliq6666
@fifina461
@meli8412
dakujem baby za podporu. clovek ju potrebuje v tejto neistote 😊😊

meli8412
21. feb 2016

@annaarkadjevna ked som cakala dceru, tak som sla na uzv, ale nic tam nevidel, az na dalso tyzden a mala som silnejsiu ciarku. Podla mna si tehu, len kvoli tomu mas slabsiu, lebo si mala neskorsie ovulku. Vsak uvidis, zavolaj dr a on ti povie, kedy mas ist na krv a na uzv.

meli8412
21. feb 2016

@annaarkadjevna toto je tvoje prve tehu?

annaarkadjevna
21. feb 2016

@meli8412 ano ano moje prve. 😊 tak preto nic neviem. ale za zavolanie nic nedam, len niekolko volnych minut 😊 aj tak ma caka uz len cakanie 😊

meli8412
21. feb 2016

@annaarkadjevna Zajtra zavolas a uvidis. Potom daj vediet, ako si dopadla. Drzim päste.

bobulazelena
21. feb 2016

@annaarkadjevna hej hej ja som tiez typ co najradsej zavola... 🙂

zuzannaaa
21. feb 2016

@zuzuzuzka ..... myslim ze na obydvoch je vydiet,od lauritky trochu menej .... gratulujem

zuzannaaa
21. feb 2016

@annaarkadjevna pekne vyditelne ,, uz len nech pekne tmavne ... juuuuuhuuuu 🙂

katariiiina
21. feb 2016

Žienky prosím Vás, ktoré testy si kupujete? A možno, ktorý mi ukáže aj v tých prvých dňoch, že som tehotná? Vidím tu, ako pridávate jednu fotku s viacerými testami, na niektorých testoch nevidno nič a na iných slabé čiarky, ďakujeeeeem za každú radu 🙂

bobulazelena
21. feb 2016

@katariiiina no mne zatial vsetky znacky ukazali len kednu palicku,nikdy som nemala ani naznak ducha. Ale vacsinou mavam dr.max,lebo tu lekaren mam po ruke.

zuzuzuzka
21. feb 2016

@katariiiina ja som kupovala od lauritky tuna na modrom koniku, a potom Rapi Clear je dobra znacka...

zuzuzuzka
21. feb 2016

@annaarkadjevna ja tiez rozmyslam, kedy ist ku gyn., som s nou dohodnuta na stredu (brala som clostilbegit a sledovala ma), ale rozmyslam, ci neist uz v pondelok.

Z krvi sa da zistit mimomaternicove ?? Alebo ako to zistia??

katariiiina
21. feb 2016

Čo poviete na toto? Neviem, či až tak veľmi tú čiarku tam chcem vidieť, že ju vidím len ja, alebo tam ozaj niečo je? Neviete náhodou, kebyže som išla na krvné testy, tak ako dlho by som mala byť tehotná, aby mi to vlastne lekárka mohla aj potvrdiť? Môj manžel má v stredu narodeniny, to by bol pre neho najkrajší darček..Ste zlatééé, že ste mi odpovedali s tými testami, skúsim aj iné, ako tento 🙂

meli8412
21. feb 2016

@katariiiina podla mna, mozes sa tesit. Na krv kludne sa uz zajtra objednaj alebo chod priamo bez objednania... Meska ms?

adria88
21. feb 2016

@katariiiina ja tam tiež vidím niečo, tak len nech silnie 🙂

katariiiina
21. feb 2016

@meli8412 Práveže ja mám dostať až koncom mesiaca, ale nikdy som nemala pravidelne, takže toto som si nejako nesledovala.. Utekám zajtra k lekárke, potom dám vedieť, ako som dopadla 🙂

kakatulik
21. feb 2016

@katariiiina toto je jasna ruzovucka kolajnicka.