Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna ja som mala taky ako ty ten posledny 2 dni pred ocakavanou menstruaciou..postupne silnel a mame to potvrdene..v 5tt na sone bol gestacny aj zltkovy vak
.cize gratulacia 😉
@annaarkadjevna na tom spodnom je urcite dtuha palicka...aj na tom strednom...myslim ze je to tam 😉 drzim palce nech je to v poriadku,ciarka silnie. 😉
@annaarkadjevna gratulujeeeem
@petuskaa12 lenze mne uz meska 7 dni, myslis, ze je to v poriadku? dakujem vam baby za podporu. 😊
@annaarkadjevna mozno si mala posunutu ovulaciu...tak k oplodnenie doslo neskor. Alebo neviem ale rozhodne ten test mi negativny nepride. Skus testnit o 2dni z ranneho mocu ale vyzera to byt v pohode. Snad sa nemylim... 😉
@bobulazelena je to mozne. mam na plane zajtra zavolat lekarovi a uvidime, co povie. to bude pravdepodobne najpresnejsie. 😊 inak vsetky testy su z ranneho mocu. 😊
@annaarkadjevna este je priskoro ist k dr.na uzv nic neuvidi, ale aspon ti moze zobrat krv. Tisko gratulujem.
@annaarkadjevna ja som mala pred 2 mesiacmi takto....a som v tretom mesiaci 😎 😎 😎 😎
@meli8412 moja kamoska zdravotna sestra mi prave vravi, ze mam ist. ze to bude vidiet na usg.
@annaarkadjevna vsetky tri su pozitivne🙂 gratulka🙂
@annaarkadjevna drzim palce,daj potom vediet...😉
@bobulazelena
@diabliq6666
@fifina461
@meli8412
dakujem baby za podporu. clovek ju potrebuje v tejto neistote 😊😊
@annaarkadjevna ked som cakala dceru, tak som sla na uzv, ale nic tam nevidel, az na dalso tyzden a mala som silnejsiu ciarku. Podla mna si tehu, len kvoli tomu mas slabsiu, lebo si mala neskorsie ovulku. Vsak uvidis, zavolaj dr a on ti povie, kedy mas ist na krv a na uzv.
@annaarkadjevna toto je tvoje prve tehu?
@meli8412 ano ano moje prve. 😊 tak preto nic neviem. ale za zavolanie nic nedam, len niekolko volnych minut 😊 aj tak ma caka uz len cakanie 😊
@annaarkadjevna Zajtra zavolas a uvidis. Potom daj vediet, ako si dopadla. Drzim päste.
@annaarkadjevna hej hej ja som tiez typ co najradsej zavola... 🙂
@annaarkadjevna pekne vyditelne ,, uz len nech pekne tmavne ... juuuuuhuuuu 🙂
Žienky prosím Vás, ktoré testy si kupujete? A možno, ktorý mi ukáže aj v tých prvých dňoch, že som tehotná? Vidím tu, ako pridávate jednu fotku s viacerými testami, na niektorých testoch nevidno nič a na iných slabé čiarky, ďakujeeeeem za každú radu 🙂
@katariiiina no mne zatial vsetky znacky ukazali len kednu palicku,nikdy som nemala ani naznak ducha. Ale vacsinou mavam dr.max,lebo tu lekaren mam po ruke.
@katariiiina ja som kupovala od lauritky tuna na modrom koniku, a potom Rapi Clear je dobra znacka...
@annaarkadjevna ja tiez rozmyslam, kedy ist ku gyn., som s nou dohodnuta na stredu (brala som clostilbegit a sledovala ma), ale rozmyslam, ci neist uz v pondelok.
Z krvi sa da zistit mimomaternicove ?? Alebo ako to zistia??
Čo poviete na toto? Neviem, či až tak veľmi tú čiarku tam chcem vidieť, že ju vidím len ja, alebo tam ozaj niečo je? Neviete náhodou, kebyže som išla na krvné testy, tak ako dlho by som mala byť tehotná, aby mi to vlastne lekárka mohla aj potvrdiť? Môj manžel má v stredu narodeniny, to by bol pre neho najkrajší darček..Ste zlatééé, že ste mi odpovedali s tými testami, skúsim aj iné, ako tento 🙂
@katariiiina podla mna, mozes sa tesit. Na krv kludne sa uz zajtra objednaj alebo chod priamo bez objednania... Meska ms?
@katariiiina ja tam tiež vidím niečo, tak len nech silnie 🙂
@meli8412 Práveže ja mám dostať až koncom mesiaca, ale nikdy som nemala pravidelne, takže toto som si nejako nesledovala.. Utekám zajtra k lekárke, potom dám vedieť, ako som dopadla 🙂
@katariiiina toto je jasna ruzovucka kolajnicka.

@bobulazena baby pridavam dalsie testy z dneska. co vy na to? horny je z piatka, dolne dva z dneska.