Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dencamet_21 myslite si , ze ak je taka slaba ta druha ciarka ze by to mohlo byt tehotenstvo???
@dencamet_21 Ja som si teraz tiež spravila taký istý testík a tu je môj výsledok 😅
@dencamet_21 ano aj slaba ciarka znamena tehu,a tebe ju pekne vydieť už ti mešká ms?Tvoj testik značí že si tehulka..Všetko dobré prajem
@karmela nie nemeska mi ale je to tak ze by som mala dostat o tyzden. Bolia ma prsia aj podbrusko ale snaha o babatko bola no tak nahodne som si spravila testik a vysiel takto. Spravila som si dva po sebe a aj jeden aj druhy je takto.
@katariiiina. A si tehu alebo este nevies?
@dencamet_21 Tak to ešte neviem, lekárka ma objednala o 10 dní..Takže musím čakať 😒
@katariiiina a menstruacia ti meska? Verim , ze budes tehu. Drzim ti palceky...
@dencamet_21 Tak ja som mala takú jednodňovú a to bolo všetko, teraz čakám každým dňom, či príde, alebo nie.. Ja verím, že sa budeme čoskoro ozaj tešiť 😀 😀 😀
@katariiiina podla mna sa možeš začať tešiť.. 🙂
@dencamet_21 nato že ti má dojsť až o tyžden ms maš peknu čiarku
@karmela no dufam , ze budem tehu. 🙂 pockam este ten tyzden ale verim a dufam, ze som . Dakujem pekne
@dencamet_21 tak podľa testu si určite tehu 😉 len pohodička užívaj si to
@dencamet_21 mo supeeer a že ms až o týžden??? tak to máš krasny testík.Gratulujem A kolko si DC? a DPO
@katariiiina a kolko DPO si? Ja sa dnes chystam k lekarke, vcera tam bolo strasne vela ludi....pojdem, nech mi aspon povie ake vitaminy alebo co si mam kupit
@dencamet_21 Podľa mňa je to jasná čiarka a tehotenstvo
@baby213 no je to vymyselnik ...haha ale zlaty,ze uz ho presiel spanok 😉
@adela232. Dnes som si robila dalsi testik ale inej znacky a vysla tak isto slabunko ako vcera. Ale ak by som nebola neukazalo by nic 🙂 zajtra idem na vyset.a sono. Tak uvidime ;)
@dencamet_21 ak máš iba slabo pozitívny test (teda žiadna diaľnica z KE do BA), tak na sone nebude s najväčšou pravdopodobnosťou nič vidieť... aby si nebola sklamaná 🙂
@piacere jasne ja to viem. No za skusku nic nedam ;)
@dencamet_21 a kolko si DC a DPO?ked máš týžden do ms ešte nechod ku gyn.je to zbytočne.
Viete mi poradit? Som 14 DC.. OVU by som mala mat podla menstruacneho kalendara o 2dni... Teraz som si vsimla, ze som zacala mierne spinit... Cudujem sa, pretoze spinim vzdy len posledny den ms. Co to moze byt? Zeby to bolo z OVU, ktora ma nastat???
@zuzanadringus ano može to byt ja to mam každy mesiac ale v den ovu.pol dna a potom je už ok.
@zuzuzuzka Pravdupovediac ani neviem, keďže to mám stále rozhádzané, nikdy som si to nevedela vypočítať... Ak ti lekárka odporúči nejaké vitamíny, kľudne napíš aj tu, sama som zvedaváááá
@katariiiina no bola som tam dnes 🙂 vzala mi krv, potvrdilo sa, ze som tehu, ale o vitaminoch zatial nehovorila nic a ja som sa zabudla spytat. Mam prist o tyzden, kde zisti, ci sa jedna o vnutromaternicove tehu 🙂 tak som z toho trosku nervozna....
Uz si to povedala rodine??
@zuzuzuzka Ešte nie, kým to nemám potvrdené od lekárky, čo bude až na ďalšiu stredu 🙂 Zajtra príde domov manžel zo služobky a rovno má aj narodeniny, tak na večeri mu chcem dať do krabičky tehotenský test 🙂
@katariiiina jeej to bude krasne ;))) nech Ti to prekvapko vyjde ;) ja by som to asi nevydrzala, dnes som to povedala aj dcerke, tak sa tesila...tusim jej aj slzy stiastia vysli 🙂
A rodine sa to chystam povedat v piatok, mame oslavu
@dencamet_21
@katariiiina
Mate krasne testiky 😊
Neviem sa dokukat 😊😄
Drzim palce silno 😊

Žienky dnes som bola u gynekologičky a ma vyšetrila, že ešte graviditu nevidí a že mám prísť o týždeň v stredu na krv, že ešte mám počkať 😒