icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katariiiina
22. feb 2016

Žienky dnes som bola u gynekologičky a ma vyšetrila, že ešte graviditu nevidí a že mám prísť o týždeň v stredu na krv, že ešte mám počkať 😒

dencamet_21
22. feb 2016

Tu je testik co si myslite?

dencamet_21
22. feb 2016

@dencamet_21 myslite si , ze ak je taka slaba ta druha ciarka ze by to mohlo byt tehotenstvo???

katariiiina
22. feb 2016

@dencamet_21 Ja som si teraz tiež spravila taký istý testík a tu je môj výsledok 😅

karmela
22. feb 2016

@dencamet_21 ano aj slaba ciarka znamena tehu,a tebe ju pekne vydieť už ti mešká ms?Tvoj testik značí že si tehulka..Všetko dobré prajem

dencamet_21
22. feb 2016

@karmela nie nemeska mi ale je to tak ze by som mala dostat o tyzden. Bolia ma prsia aj podbrusko ale snaha o babatko bola no tak nahodne som si spravila testik a vysiel takto. Spravila som si dva po sebe a aj jeden aj druhy je takto.

dencamet_21
22. feb 2016

@katariiiina. A si tehu alebo este nevies?

adria88
22. feb 2016

@baby213 ďakujem pekne 🙂 aj tebe držím palce 🙂 🙂 🙂 a nech sme aspoň v tých novembrovkách :-P

katariiiina
22. feb 2016

@dencamet_21 Tak to ešte neviem, lekárka ma objednala o 10 dní..Takže musím čakať 😒

dencamet_21
22. feb 2016

@katariiiina a menstruacia ti meska? Verim , ze budes tehu. Drzim ti palceky...

katariiiina
22. feb 2016

@dencamet_21 Tak ja som mala takú jednodňovú a to bolo všetko, teraz čakám každým dňom, či príde, alebo nie.. Ja verím, že sa budeme čoskoro ozaj tešiť 😀 😀 😀

karmela
22. feb 2016

@katariiiina podla mna sa možeš začať tešiť.. 🙂

karmela
22. feb 2016

@dencamet_21 nato že ti má dojsť až o tyžden ms maš peknu čiarku

dencamet_21
22. feb 2016

@karmela no dufam , ze budem tehu. 🙂 pockam este ten tyzden ale verim a dufam, ze som . Dakujem pekne

karmela
22. feb 2016

@dencamet_21 tak podľa testu si určite tehu 😉 len pohodička užívaj si to

butterfly333
22. feb 2016

@dencamet_21 mo supeeer a že ms až o týžden??? tak to máš krasny testík.Gratulujem A kolko si DC? a DPO

zuzuzuzka
23. feb 2016

@katariiiina a kolko DPO si? Ja sa dnes chystam k lekarke, vcera tam bolo strasne vela ludi....pojdem, nech mi aspon povie ake vitaminy alebo co si mam kupit

adela232
23. feb 2016

@dencamet_21 Podľa mňa je to jasná čiarka a tehotenstvo

bobulazelena
23. feb 2016

@baby213 no je to vymyselnik ...haha ale zlaty,ze uz ho presiel spanok 😉

dencamet_21
23. feb 2016

@adela232. Dnes som si robila dalsi testik ale inej znacky a vysla tak isto slabunko ako vcera. Ale ak by som nebola neukazalo by nic 🙂 zajtra idem na vyset.a sono. Tak uvidime ;)

piacere
23. feb 2016

@dencamet_21 ak máš iba slabo pozitívny test (teda žiadna diaľnica z KE do BA), tak na sone nebude s najväčšou pravdopodobnosťou nič vidieť... aby si nebola sklamaná 🙂

dencamet_21
23. feb 2016

@piacere jasne ja to viem. No za skusku nic nedam ;)

butterfly333
23. feb 2016

@dencamet_21 a kolko si DC a DPO?ked máš týžden do ms ešte nechod ku gyn.je to zbytočne.

zuzanadringus
23. feb 2016

Viete mi poradit? Som 14 DC.. OVU by som mala mat podla menstruacneho kalendara o 2dni... Teraz som si vsimla, ze som zacala mierne spinit... Cudujem sa, pretoze spinim vzdy len posledny den ms. Co to moze byt? Zeby to bolo z OVU, ktora ma nastat???

butterfly333
23. feb 2016

@zuzanadringus ano može to byt ja to mam každy mesiac ale v den ovu.pol dna a potom je už ok.

katariiiina
23. feb 2016

@zuzuzuzka Pravdupovediac ani neviem, keďže to mám stále rozhádzané, nikdy som si to nevedela vypočítať... Ak ti lekárka odporúči nejaké vitamíny, kľudne napíš aj tu, sama som zvedaváááá

zuzuzuzka
23. feb 2016

@katariiiina no bola som tam dnes 🙂 vzala mi krv, potvrdilo sa, ze som tehu, ale o vitaminoch zatial nehovorila nic a ja som sa zabudla spytat. Mam prist o tyzden, kde zisti, ci sa jedna o vnutromaternicove tehu 🙂 tak som z toho trosku nervozna....
Uz si to povedala rodine??

katariiiina
23. feb 2016

@zuzuzuzka Ešte nie, kým to nemám potvrdené od lekárky, čo bude až na ďalšiu stredu 🙂 Zajtra príde domov manžel zo služobky a rovno má aj narodeniny, tak na večeri mu chcem dať do krabičky tehotenský test 🙂

zuzuzuzka
23. feb 2016

@katariiiina jeej to bude krasne ;))) nech Ti to prekvapko vyjde ;) ja by som to asi nevydrzala, dnes som to povedala aj dcerke, tak sa tesila...tusim jej aj slzy stiastia vysli 🙂
A rodine sa to chystam povedat v piatok, mame oslavu

wikyi
23. feb 2016

@dencamet_21
@katariiiina
Mate krasne testiky 😊
Neviem sa dokukat 😊😄
Drzim palce silno 😊