icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamee
24. feb 2016

Babyyy mamatesty nekupujte ak chcete testovat pred meskanim mrchy!!! Pozrite na moju zbierku riadnych kanaaalov!!! Strasne nekvalitne testy!!! Aby ste neboli sklamane ako ja ....

sfera
24. feb 2016

@karmela ja som 5.den po KET

diabliq6666
24. feb 2016

@mamee ja som si urobila dva testy(nepamatam uz znacku) a boli krasne pozitivne a potom som si kupila mamatesty a na tych mi vysli o polovicu slabsie ciarky akokeby hcg klesalo....strasne som sa zlakla,ze nieco nie je ok

mamee
24. feb 2016

@diabliq6666 ale mali by ich normalne stiahnut z trhu!!! Ved par dni dozadu davala aj jedna zienka foto ako ho namocila do zachoda a tiez sa tam objavil paradny kanal!! Tak to co uz je 😂😊

wikyi
24. feb 2016

@mamee suhlasim s tebou, brutalne falosne duchuju, a do vody, to som ich pchala ja 😂

mamee
24. feb 2016

@wikyi no vidis to 😂 ako ta to mohlo napadnut 😂🙈 ale super...fakt dobra skusenost no...mne je proste len luto tych snaziliek co s nim nemaju skusenosti a tesia sa predcasne...denne je na konovi xy takychto mamatestovych kanalo-duchov z ktorych je skutocne pozitivnych mozno 1/20 😕 A potom prichadza strasne sklamanie ako som si to aj ja par krat zazila pri tychto hnusobnych testoch!!!

piacere
24. feb 2016

@mamee skor si myslim, ze islo o biochemicke tehotenstvo, pretoze ( podla foto) to nie je kanalik, ale slaby duch... ja som mala prvy test este slabsi a syn ma 2,5 roka...

mamee
24. feb 2016

@piacere to neni jeden a ten isty test...to su testy robene v priebehu cca 8 mesiacov... a ine kvalitne citlive tehu testy boli bielunke ... takze ziadne biochemicke... ja som napisala ze mozno v 1/20 sa jedna skutocne o tehotenstvo a postupne ten test aj silnie...

butterfly333
24. feb 2016

@mamee aj jasom mavala takýchto duchov ale tehu to nebolo,už ani ja nekupujem tieto testy teda zatial nijake až ked bude treba. 😉

mamee
24. feb 2016

@butterfly333 zlatinko ale uz by si mohla preventivne testnut 😘❤ Drzim palcoky

butterfly333
24. feb 2016

@mamee moja velmi rada by som testla keby som si bola ista že sa zadarilo,som sice 13DPO 29DC no msmá prist v sobotu ale test robit nebudem až ked bude ozaj meškat.A ty ako si na tom.?

mamee
24. feb 2016

@butterfly333 ale nooo aspon jedeeen a teplotka ako? Ja zatial takto...zajtra idem do Ferti na UTZ a po lieky juuuj...no ked pride mrcha zaciname a ak nie tak dufam, ze nepride nasledujucich 9 mesiacov 😘❤ Skusim v nedelu jeden testik asi ... ovsem ked nepride MS... bola by som happy z tej druhej moznosti ...juuj

butterfly333
24. feb 2016

@mamee ja takto

sfera
24. feb 2016

Baby tak aky test kupit?

mamee
24. feb 2016

@butterfly333 no krasna teplotka...pfuj pfuj pfuj....😍❤💙 ja uz by som hned a zaraz testovala 😉😀😘😜

@sfera dr Max, pepino, @lauritka

mamee
24. feb 2016

@sfera a este tento mi neukazal ziadny kanal bol uplne bielucky 😉

butterfly333
24. feb 2016

@mamee ano teploty mám vždy krasne no čo z toho ked ms pride vždy,no nevadí ked ms pride aspon sa možem tešit do tých kupelov ešte čakám na odpoved už to riešia tak snad mi ich daju,

sfera
24. feb 2016

@mamee ten posledny nepoznam, ale vacsinou som pouzivala Maxovi,tak je to oki...😉

mamee
24. feb 2016

@sfera ten je dobry a aj skoro ukazuje pekneho ruzoveho dusika ked baby porovnavali 😉

veronikax
24. feb 2016

@sfera aj rybkaa ma fajne testiky ;)

jajka257
25. feb 2016

@wikyi aj ja som ho teraz strcila do vody, motivovala si ma. A vysledok? Mame tehotnu vodu. Este je aj ruzovy...

mamee
25. feb 2016

@jajka257 😁😁😁🙈👌

1234lubka
25. feb 2016

@mamee ja som pouzivala len tie. Nebol problem

piacere
25. feb 2016

@dencamet_21 ahoj, tak ako? 🙂

janulka_1
25. feb 2016

@butterfly333 dnes by si mala dostat? Moc moc srzim palce aby meskala min rok ❤️

butterfly333
25. feb 2016

@janulka_1 no bud piatok sobota je tu ms no čo už začnem zasa od znova ani neviem kolký krat,

janulka_1
25. feb 2016

@butterfly333 ja uz miniem posledne ovu testy co mam a potom uz to necham tak, resp na ine moznosti

bobulazelena
25. feb 2016

@butterfly333 no to poznam ja zacnem uz 15ty krat...☹

butterfly333
25. feb 2016

@janulka_1 ja už ovu testy nerobím dva mesiace a už ani bT nebudem meriat od toho dalšeho cyklu to nechávam tak.

butterfly333
25. feb 2016

@bobulazelena tak sme natom rovnako ale verím že tento rok sa nám zadarí.