icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jaana47
4. mar 2016

@koka231 mne sa tam tiez zda ale veeelmi slabulinka ciarka drzim palce nech silnie...skus o par dni mala by ukazat silnejsie ak si tehu 😉

karmela
4. mar 2016

@koka231 neviem ale ked zvačším foto je tam slabučka druha čiarka a do ružova odtien.Tak nech sa ukaže zajtra pozajtra silnejsie 🙂

angelana
5. mar 2016

Prosím poraďte mi môžem byť tehotná? Test ukazuje slabú čiarku, po rokoch snazenia mi povedali, ze keď chcem dieťa tak musim na umelé... 10 rokov sa snažíme ....

erickatt
5. mar 2016

@angelana nie ze mozes. SI !!!

kristinka95
5. mar 2016

@angelana ja si mysli ze sa podarilo. 🙂. Potichučky gratulujem 🙂

angelana
5. mar 2016

@erickatt
@kristinka95 dievčatá neviem zadržať plač od šťastia.... už som to vzdávala, nikdy mi za tie roky snaženia neukázalo čiarku... dúfam že to vyjde...

kristinka95
5. mar 2016

@angelana vyjde neboj sa. Treba mysliet pozitivne a hlavne veriť. Drzim palceky a posielam srdiecko 🙂

meli8412
5. mar 2016

@angelana kedze si mala problem otehotniet, skus rychlo pondelok zbehnut k dr, aby si zacala brat nejaku podporku, napr. Duphaston. Drzim palce!

kakatulik
5. mar 2016

@angelana to je neuveritelne,akeje to tam! Velmi,velmi blahozelam. A ako babx radia,urob v pondelok este jeden testik a ak bude pozit.skoc k lekarovi.😀
Kolkaty den cyklu teraz si? a aky ste mali problem ak sa smiem spytat?

butterfly333
5. mar 2016

@angelana super moooc gratulujem je to tam, 🙂 🙂 🙂 🙂

angelana
5. mar 2016

@kakatulik mešká mi mrška už 3 dni, v lete 2015 povedali že sa mi netvoria vajíčka respektive veĺmi málo a že keď nepôjdem na umelé oplodnenie do 2 rokoch sa mi prestanú tvoriť úplne..... Dosť na nás tlačili... Začala som chudnúť nakoĺko som sa vypracovala na váhu 93 kg, patrím k tým ktorý priberaju so stresov a tých mám dosť ( ak môžem poradiť nikdy ale nikdy nebývajte so svokrovcami alebo rodičmi )a navyše aj tie hormony, ktoré som musela brať mi k tomu dopomohli. Schudla som a terazmám 84kg. Dúfam, že to vyjde...

butterfly333
5. mar 2016

@angelana moja jato prave riešim sme u našich moj otec alkoholik no jeto strašne stale nas otravuje je to na nervy už riešime svoj byt no nejde to tak rýchlo vždy sa niečo poserie a nestahujeme sa,a pretosanám asi nedarí žiadne sukromie nič len nervy a stres,preto sa nám asi nedarí obaja sme zdraví.Verím že ked sa odstahujeme sa to podarí aj nám.

kakatulik
5. mar 2016

@angelana velmi,veli ti to zelam. Teraz papaj k.listovu,alebo femibion a este raz gratulka!
Byvate uz sami?

angelana
5. mar 2016

@kakatulik nie ale už máme pozemok a ideme vybavovať stavebné povolenie, v lete chceme začať stavať, asi aj toto mi psychicky pomohlo...

angelana
5. mar 2016

@butterfly333 je mi to veĺmi ĺúto čo prežívaš, určite do máš veĺmi ťažké.... držím pršteky aby to vyšlo...

baby213
5. mar 2016

@angelana paaaani,pri pohlade na testik a precitani tvojho prispevku sa mi normalne tisli slzy do oci.Test vyzera pozitivne.Z celeho srdca vam to zelam!!!

butterfly333
5. mar 2016

@angelana Dakujem no verím že raz budeme aj my bývat sami vo svojom a budeme mat svoj klud svoje sukromie,No som aj vdačna našim že tu možme bývat ale už stačí.

angelana
5. mar 2016

Nevydržala som a urobila som si druhý test 🙂 Prosím nech to vyjde......

kakatulik
5. mar 2016

@angelana normalne by som napisala aby si uz netestovala,ale v tvojom pripade urobim vynimku😝
Na dnes uz ale stacilo 😀
Uz si to povedala muzovi?

zunajda
5. mar 2016

@angelana gratulujem!!! 😄

sara34valentina
5. mar 2016

@angelana 10 rokov, Boze dobry velka Gratulacia, nech je vsetko v poriadku, z celeho srdca Ti gratulujem 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 je to Bozi DAR ♥

laska07
5. mar 2016

@angelana krasne ciarky.Drzim palce do uspesneho konca.Kedy si mala poslednu menstruaciu?Mas aj nejake priznaky?

adria88
5. mar 2016

@angelana gratulujeeeeem, držím palce, nech všetko dopadne dobre 😉

denidi
5. mar 2016

@angelana po desiatich rokoch,to je uzasne,velmi velmi ti prajem,aby vsetko bolo v poriadku 🙂 a samozrejme velka gratulka 😉

lanci23
5. mar 2016

Ahojte..Baby po akom case zacne ucinkovat inofolic? Ja som ho zacala brat v 5 den cyklu..to zn. 3 den.. Chcem zistit kedy mam ovulaciu.Myslite ze to uvidim uz o 10 dni..( plus- minus) alebo az o mesiac? dakujem

niky1141997
5. mar 2016

@lanci23 Ahoj...ja som užívala asi dva mesiace inofolic..no neotehotnela som po ňom ani sa mi cyklus neupravil.Iba mi to viac pokazilo a začala som z toho priberať.Ak chceš otehotnieť tak si kúp Alechemilku žltozelenú sypanú ešte pred Ms(cca asi dva tyzdne) 🙂 mne pomohlo...pekny deň 😊

meli8412
5. mar 2016

@angelana pravy alebo lavy je z rana?

jaana47
5. mar 2016

@angelana ahoj pani moji tesim sa s tebou, je to uzasne ze po tolkych rokoch su tam nadherne 2ciarky 🙂 velmi drzim palce nech ti to doktor potvrdi a nech sa vsetko podari do uplneho konca. ty si dokaz toho, ze nic nie je nemozne a ze ani lekari nemaju vzdy pravdu....najradsej posielaju na umele ked sa nedari ale vies lekari maju svoje hranice, ale za nimi je Boh. on dokaze aj z bezdetnych manzelov urobit rodicov MOC DRZIM palce 😉 😉 🙂 🙂

misel0806
5. mar 2016

@angelana krasne ciarocky priam ukazkove. Co by dom ja dala za take ciarky. Tes sa budes maminka gggrrrattttuuuuuluuuuujem ti zo ♥ vsetko dobre prajem👏👏👏👏😊😊😊😊🍀🍀🍀🍀♥♥♥♥

zuzanadringus
5. mar 2016

Och žienky... o 4 dni sa to ukáže (mala by prísť ms - dúfam, že sa mi oblukom vyhne)... nemám rada to čakanie a neustále myslenie na to. Áno viem, netreba na to myslieť, no nedá sa... Rozhodli sme sa, že sa už viac snažiť nebudeme. Ak ms príde, tak užívanie Inofolicu bolo v mojom prípade zbytočné. A ja budem chodiť týždeň ako bez duše, že sa to zase nepodarilo... ach jaaaaj... nejde to tak ľahko ako si predstavujeme 😞