Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anulqua nič si z toho nerob, mne začalo špinenie, ked som mala dostať ms, tak som myslela že normálne sa to rozbehne a tehotná nie som. Vždy som jeden dva dni špinila a potom som dostala silnú aj s bolesťou. Lenže ked mi to špinenie trvalo už asi týždeň, nedalo mi to, urobila som test a tam dve čiarky. Išla som k doktorovi, len nič nevidel, tak mi povedal že podľa terminu poslednej ms to už malo byť vidieť a môže ísť o mimomaternicové tehu. odišla som s plačom že o týždeň na kontrolu, mám ležať a keby prišla bolesť, okamžite do nemocnice. Bolesť neprišla a o týždeň nám krásne bilo srdiečko. Mimochodom, špinila som dosť a to celý mesiac aj napriek nasadenému duphastonu, potom to samé z ničoho nič prešlo a cítila som sa super celé tehotenstvo. Takže kľud, oddychuj, všetko bude dobré, uvidíš 😉
@karmela Ahoj.Tak vyzerá to u nás asi takto 31 ms nikde tak sme to s manželom využili…ale o dva dni došla žiadne spinenie, klasika ,ale totálne bolestivá a silná, som niečo také už dlho nemala, skúšala som aj testnut, ale žiaden duch ani nic podobné, takže ideme ďalej.
@anulqua Ahoj. Myslím si že spinenie je normálne na začiatku tehu, kým to nie je riadna krv ako pri ms ,ja som mala pri synovi prvý mesiac v čase ms spinenie také dohneda a dr.povedal že v zaciatku je to normalka a veľa žien tak ma.Takže držím palce.
no možno nebudete čakať ale len 17 :/ no ešte si musím dochodiť školu a potom by som hnet chcela 🙂 jeej ďakujem za radu v budúcnosti určite využijem 🙂
Dievcatka dakujem za podporu ale momentalne som ba tom strasne psychicky aj fyzicky :/ ms sa rozbehla brutalne silna je az s kuskami sliznice, boledti neskutocne ze nevladzem ani lezat poriadne :( uz som sa tak tesila ze bude konecne vysnivane babo a asi som si to aj zariekla :(

@anulqua mne lekar povedal ze spini takmer tretina zien hlavne okolo terminu ocakavanej ms, ale ma to byt len tmavo cervena az hneda krv, nemala by byt svetla a nemalo by to trvat viac ako jeden den. Dufam ze aj ty si iba ta bezna statistika a ze ti to prejde, ale aj tak by som potom zasla za svojim gynekologom, podla mna ti nasadi nieco. Kazdopadne daj vediet ako pokracujes a nestresuj, bude ako ma byt, stresom si len viac ublizis...drzim velmi paste!