Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka ano vidis tak ako pise @meli8412 ciarka je silnejsia ako testovacia tento ovulak son robila po dni ked mala prist ms
@nikusa22118 dnes 9.dpo, ja mam teraz noc, vdaka krcom nespim, tak z dnesneho merania bt asi nic nebude..ach jaj
@nikusa22118 gratulujem 🙂 tu uz nic nepride-toto uz nie je pre mna duch, ale pekna druha ciarka 🙂
@nikusa22118 ahoj, aj mne sa zda, ze su pozitivne 🙂. tie vrchne dva si robila kolko dni do MS?
@buckeye aké máš kŕče?? fuuu..bazalnu teplotu sa priznam som si nikdy nemerala..ale nádej este je.. Kolko sa uz snazite?
@natalianr ďakujem 😊dufam ze mas pravdu joj zajtra skusim este jeden testik ktory to uz potvrdi dufam a buduci tyzden poletim k lekarovi..
@simonezet noo tie spodne su robene presne tyzden pred MS v sobotu a druhy v nedelu..tie vrchne v pondelok a v stredu cize 5 a 3 dni do MS..
@nikusa22118 take zvlastne, tahave, ked prejdu tak ani ma nic neboli, pomaha mi chodit, to ich uvolnuje, mavam take pocas ms, ale ta nikde, bt si meriam 1. Mesiac, volnost bez chranenia sme tomu dali pred pol rokom, ale take intezivnejsie sledovanie az tento cyklus..🙂
@nikusa22118 a znacka je to aka?? lebo ja mam tiez dostat o tyzden MS a zvazujem ci si v nedelu uz neurobim test, lebo mam aj nejake tehot.symptomy no a zaroven chcem vediet uz radostnu spravu 🙂
@sofinkaviktorka skus tento cyklus, aj ked si mala kratky ms, skus ju brat ako zaciatok cyklusu a tento mesiac sup-sup na to s manzelom. Drzim palce!
@simonezet tie prve dva si z tesca pepino som si och kupila lebo ma dlhsie bolel zaludok a dole v podbrušku niekedy vaječníky som si povedala ze bud s nachladla alebo som tehotna a ono to nejak ukazalo 2 ciarocky..priznam ze na tom prvom som si ich skoro ani nevsimla uz som ho chcela supnut do kosa.. Aaaaale dobre ze som sa zahladela lepsie.. Ked si kupis s citlivostou 10Hcg mohol by ti vyjst slaby dusik ale to zavisi aj od toho kedy si mala plodne dni..
@buckeye take mavam aj ja teraz ma dost bolieva brucho.. Vsak pockaj este chvíľku a uvidis ako sa bude vyvijat situácia .. Cakanie je najhorsie..
@nikusa22118 mna uz 4 den pobolieva pravy vaječník- ale nie nejak sialene, len ho citim. Vcera som mala za 24 hod. mastne vlasy ako po dvoch dnoch - to tiez pripisujem k tehu. Plodne dni som mala niekedy medzi 6.-10. aprilom. Cize v nedelu - 5 dni do ocakvanej MS, by uz malo relativne vyznam spravit test, si myslim.
@nikusa22118 no ved to cakanie, uz nech je aspon nedela, to bude 12.dpo 🙂)
@simonezet nooo teoreticky sú to tehu priznaky..mne plodne dni vysli na konci MS uz dlhsie som tusila ze ja ich nebudem mat v strede cyklu skor ako tebe takze asi preto mi vysiel tehu test uz tyzden pred MS.. A sama by som neverila tomu ze sa da mat nejake príznaky tak skoro ale prisaham ze tyzden po tom ako som mala plodne dni som iba raz vracala a odvtedy ma stale bolel zaludok a nevedela som preco.. Len sa dost bojim aby este nedošla mrcha škaredá.. 😒
@buckeye ja uz cakam na zajtrajšok celý tyzden sa mi to zda ako 3 roky keby som čakala.. Držím palce..😉
@natalianr tiez patris k nam snazilkam?? Ako si na tom ?
@nikusa22118 urcite ti to potvrdi aj dalsi test aj doktor🙂
@nikusa22118 no patrim, vyse 2 roky sa snazime a nic 🙂 ale, co ma prist pride-raz sa dockam😂😎
@natalianr tak test hned rano aj budik si dam ale tak mi treba som mohla vydrzat este chvilu a nemusela som stresovat..ale ked ja som taka zvedavá.. 😀juuj..tak to drzim silno palceky nam sa na9.mesiac hadam podarilo ale bola to mne dlllhadoba.a lekar vam co hovori?
@simonezet ty si sa asi pytala na vrchne dva aka je znacka vsak? Prepáč nepochopila som ťa.. Tie vrchne su z lekarne Gravitest10 take lacne v balení su 3 som si povedala ze ak aj taky vyjde tak hadam sa zadarilo..
@simonezet tie testy nekupuj, keby nedajboze by si nebola tehu, tie testy duchuju aj z vody. @nikusa22118 ma take silnejsie ciarky. Drzim palce!
@nikusa22118 aha takze ty si dlhsie po DPO, kedze nemas ovu v strede cyklu, cize mne by nemusel vobec nic ukazat....:/ tak neviem teraz sakra
@meli8412 ano o pepino som pocula ze duchuju dost.. Ja som robila preto aj inu znacku a pre istotu z lekárne..
@meli8412 ahoj, ja mam kupene testy Pepino z DMky a z plus lekaren kazetovy. Len sa neviem dockat 🙂 to jemne pichanie na pravo ma myli, ci to tam uz nie je 🙂 ale 5 dni pred MS sa mi zda trosku skoro testovat. Zaujali ma len @nikusa22118 jej fotky testov, ze mozno by mi nieco vyslo, len ona pise ze ovulaciu nemala v strede cyklu.
@simonezet ano presne tak..nemam ovu vobec v strede cyklu to som si vsimla uz dávnejšie.. Preto mne vyšiel testik aj takto skoro pred MS tebe by som radila este chvíľku pockat ak si si ista ze mas ovu v strede..niektorým zenam ukaze az ked meskaju niekolko dní
@simonezet ms ti ako chodi, mas presny cyklus? Ked ano, testuj, ked ti vynecha ms.
@nikusa22118 no, prave, ale ten mamatest je z lekarne a ked aj z vody duchuje, tak ajy shit moze byt.
@meli8412 aha..no mamatest som nerobila prve sú pepino kde ciarocka pekne silnela uz na druhy den a tie dalsie dva su Gravitest10 z lekarne..take obyčajne

@buckeye aha..štádium neviem je najhoršie to čakanie.. Ja sa tiez obavam tej soboty.. 😒a ktory den cyklu si? Alebo kolko mas pred menzesom?? Drzim palce niekomu sa zadari hned nam až po 9mesiacoch..pre mňa celá večnosť