icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adelie77
7. jan 2014

@manucao ja som čítala, že to môže ovplyvniť aj pitie kávy a robila som ho poobede , tak skúsim zajtra ráno a uvidím. Ešte nemám dieťa tak nemám s tými testami takú skúsenosť vlastne s ničím v tomto smere. Ani som neplanovala bábätko chcela som dokončiť vs a potom ale nevadí mi keby mam mať už teraz 🙂

donna11
7. jan 2014

@adelie77 tak skusaj s odstupom 2 dni, aby bola zmena viditelnejsia..drzim palce 🙂

adelie77
7. jan 2014

Ďakujem ja dam vedieť ako to dopadlo

adelie77
7. jan 2014

Baby spravila som upravenu fotku čo myslíte vidíte to tam

zuzi0911
7. jan 2014

@adelie77 ja ju vidim 🙂

adelie77
7. jan 2014

Aj ja len nechcem byť potom sklamanaaa 🙂 tak snad nebudem
@zuzi0911

p0casie
7. jan 2014

No ženy takže ms došla pred chvilkou, takže všetci moji duchovia tento mesiac boli falošni :( :(

aduss
9. jan 2014

baby vidite tu nieco? mozete mi to dat do negativu prosim? som 13 dni od styku, toto je z ranneho moču pepino test, cez deň som si este spravila ten clearblue digitalny, ale vysiel negativny, ked som ho vsak rozobrala, tak tam boli dve ciarky, mate niekto skusenost?

aduss
9. jan 2014

baby ste tu nejaká? som nedočkavá :/

seraa
9. jan 2014

@aduss

ja vidim ducha

aduss
9. jan 2014

@seraa a nevies mi to prosim dat do negativu? 🙂 den predtym mi tiez vysiel duch, iny test, ale na fotke to nebolo vidno

zuzka0405
9. jan 2014

@aduss Ahoj tu to máš v negatíve…je vidieť aj na klasickej foto

aduss
9. jan 2014

@zuzka0405 dakujem ti veľmi krásne 🙂 naživo je vidieť viacej, ale nechcela som si nahovárať len nejakú "šedú" čiarku 🙂 takže šanca tam je..ale nejdem sa veľmi tešiť, lebo z denného moču mi vyšiel digitálny negatívny :/

zuzka0405
9. jan 2014

@aduss Za máličko. Verím ti skutočnosť a foto je dva. Presne toto som ja riešila minulý mesiac samí duchovia na teste aj bolesti podbruska,nakoniec prišla MS.Šancu tam máš skús počkať pár dní a potom urobiť ak čiarka bude silnejšia je to určite potom tehu.Ako pises sama,ti poradím aj ja neteš sa dopredu skús naozaj počkať ak náhodou aby si nebola sklamana.

aduss
9. jan 2014

@zuzka0405 dakujem za rady ..tiez ti prajem, aby si si nasla coskoro vytuzene ciarky..ja som z toho ducha celkom mimo, lebo vzdy mi testy ukazali pravdu..teda boli cistobiele, nikdy mi toto nespravili a to som si tych testov teda porobila

zuzka0405
9. jan 2014

@aduss Viem presne čo prežívaš.Ja som pri prvom tehu robila test (1.mes normálna MS) a // boli pekne silné ale to už bol cca 5-6.tyz. Minulý mesiac sme mali trosku nehodu 🙂 preto som skúšala testy ešte pred MS a na všetkých duchovia...predtým som to nepoznala takže ma to tiež dosť zarazilo, poblaznilo bola som plná očakávania čo bude či ms príde a prišla, ale aspoň sme si s manželom ujasnili, že nebudeme riskovať nehody, ale môžme sa pokúsiť po 3,5 drobcovi o súrodenca...

aduss
9. jan 2014

@zuzka0405 inak nenapadlo ťa, že mozno si aj tehu bola? ja som uz raz tiez bola, vtedy to skoncilo v 7. tyzdni a vtedy mi v nemocnici hovorili, ze kopu zien je tehotnych ale odide to este pred MS, takze zena to ziadno nepocituje

zuzka0405
9. jan 2014

@aduss Úprimne, napadlo hlavne pri MS mám nepravidelny cyklus a väčšinou silne,teraz som mala 2.deň tak silné, že take niečo som ešte nezažila, vtedy ma napadlo asi všetko
..

poplas
9. jan 2014

DUch tam je.....my sme tiez mali takeho ducha... dnes uz je tu pri nas.. a sme traja 🙂

aduss
9. jan 2014

@zuzka0405 ale netreba nad tym smutit..uvidis, ez coskoro sa dockas 🙂
@poplas dakujem za povzbudenie 🙂 bodaj by to bola pravda, moc by som si to priala, aj ked to nebolo planovane

valika1210
9. jan 2014

@aduss druhu / ti pekne vidiet aj bez upravy....skus rano alebo o par dni a budes si istejsia 🙂 drzim palce

aduss
9. jan 2014

@valika1210 dakujem moc..inak myslis, ze keby to bola ta tzv. predpripravena šedá čiarka, že by to bolo tiež takto vidieť? alebo falošne pozitívny? ..digi mi vyšiel negatívny.a.le z denného moču, dneska som len 13 dní od styku, tak stále dúfam

zuzka0405
9. jan 2014

@aduss Nie ja som v pohode,od začiatku som to tak aj brala... buď - alebo

valika1210
9. jan 2014

@aduss. Ak mas testik skus rano testnut a uvidis......podla mna je slaba ale je...moji duchovia boli ovela slabsi takze toto je uz dobre viditelna ciarocka 🙂

aduss
9. jan 2014

@valika1210 ďakujem ti velmi pekne za podporu, taketo slova padnu vhod..vážne 🙂 naživo to je vidno este o cosi viac ako na fotke..den predtym som testovala inym testom pocas dna, tiez mi tam vybehol duch, ale ten na fotke nebol vidiet skoro vobec

aduss
9. jan 2014

@zuzka0405 ale vidim, ze jedno dietatko uz mas, ja som strasne zatuzila :/

valika1210
9. jan 2014

@aduss tak ti asi potom zosilnel duch zo vcera 🙂 ak to pojde dalej bude to nadejne 🙂 skus teda rano a daj vediet.....🙂

aduss
9. jan 2014

@valika1210 ten test predtym neviem co to bolo..ci duch alebo ta predkreslena ciarka, lebo som si o tom teste potom na nete nasla nepekne recenzie..ale bolo to sfarbene aj do ruzova..takze nebol to asi len ten kanalik..spraivm si zajtra..to mam zasa inu znacku a este jeden v zalohe ten digitalny, ale ten si spravim az v nedelu 🙂 az ho neminam zbytocne, ked mi dneska jeden ukazal negativne..ale rozobrala som ho a tam boli dve ciarky, takze nechapem :/

valika1210
9. jan 2014

@aduss. Neviem aky digitalny ten co ukazuje + - ?

valika1210
9. jan 2014

@aduss taak ked ti ukazal // tak to je super nie ? 🙂