Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No ženy takže ms došla pred chvilkou, takže všetci moji duchovia tento mesiac boli falošni :( :(
@aduss Za máličko. Verím ti skutočnosť a foto je dva. Presne toto som ja riešila minulý mesiac samí duchovia na teste aj bolesti podbruska,nakoniec prišla MS.Šancu tam máš skús počkať pár dní a potom urobiť ak čiarka bude silnejšia je to určite potom tehu.Ako pises sama,ti poradím aj ja neteš sa dopredu skús naozaj počkať ak náhodou aby si nebola sklamana.
@aduss Viem presne čo prežívaš.Ja som pri prvom tehu robila test (1.mes normálna MS) a // boli pekne silné ale to už bol cca 5-6.tyz. Minulý mesiac sme mali trosku nehodu 🙂 preto som skúšala testy ešte pred MS a na všetkých duchovia...predtým som to nepoznala takže ma to tiež dosť zarazilo, poblaznilo bola som plná očakávania čo bude či ms príde a prišla, ale aspoň sme si s manželom ujasnili, že nebudeme riskovať nehody, ale môžme sa pokúsiť po 3,5 drobcovi o súrodenca...
DUch tam je.....my sme tiez mali takeho ducha... dnes uz je tu pri nas.. a sme traja 🙂
@aduss druhu / ti pekne vidiet aj bez upravy....skus rano alebo o par dni a budes si istejsia 🙂 drzim palce
@valika1210 dakujem moc..inak myslis, ze keby to bola ta tzv. predpripravena šedá čiarka, že by to bolo tiež takto vidieť? alebo falošne pozitívny? ..digi mi vyšiel negatívny.a.le z denného moču, dneska som len 13 dní od styku, tak stále dúfam
@aduss. Ak mas testik skus rano testnut a uvidis......podla mna je slaba ale je...moji duchovia boli ovela slabsi takze toto je uz dobre viditelna ciarocka 🙂
@valika1210 ďakujem ti velmi pekne za podporu, taketo slova padnu vhod..vážne 🙂 naživo to je vidno este o cosi viac ako na fotke..den predtym som testovala inym testom pocas dna, tiez mi tam vybehol duch, ale ten na fotke nebol vidiet skoro vobec
@aduss tak ti asi potom zosilnel duch zo vcera 🙂 ak to pojde dalej bude to nadejne 🙂 skus teda rano a daj vediet.....🙂
@valika1210 ten test predtym neviem co to bolo..ci duch alebo ta predkreslena ciarka, lebo som si o tom teste potom na nete nasla nepekne recenzie..ale bolo to sfarbene aj do ruzova..takze nebol to asi len ten kanalik..spraivm si zajtra..to mam zasa inu znacku a este jeden v zalohe ten digitalny, ale ten si spravim az v nedelu 🙂 az ho neminam zbytocne, ked mi dneska jeden ukazal negativne..ale rozobrala som ho a tam boli dve ciarky, takze nechapem :/

@manucao ja som čítala, že to môže ovplyvniť aj pitie kávy a robila som ho poobede , tak skúsim zajtra ráno a uvidím. Ešte nemám dieťa tak nemám s tými testami takú skúsenosť vlastne s ničím v tomto smere. Ani som neplanovala bábätko chcela som dokončiť vs a potom ale nevadí mi keby mam mať už teraz 🙂