Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ďakujem krásne..😍ano užijem si ako sa len bude dat..😊
@sofinkaviktorka ak odfotis na bielom podklade...nebude sa tak odrazat....lebo teraz na tej foto....na tehu nic nevidno 🙂
@sofinkaviktorka oba testy negativne. Od kedy testujes, uz by ti mala vyskocit 2 krasne ciarky. Teraz testuj iba s ovu, aby si vedela kedy budes mat ovulaciu a skusit to s muzom tento cyklus, mozno sa postasti. Drzim palce!
Tak dnes je to 10 deň od MS.
@lynn333 gratulujem🙂 bude decembrove 🙂 mali by sme si spravit skupinu 🙂) @miska_hryzka
Ovu je skoro taká silná ako testovacia.tak sa po snažíme tento mesiac.testujem od ms
@sofinkaviktorka drzim paste! Nech to tento cyklus vyjde. Ako dlho skusate?
@buckeye ja by som sa k vasej skupine rada pridala.😊kedy sa chystáš k lekarovi?
@nikusa22118 ano ano🙂..no to ja este najprv musim zistit aky tu maju system, pretoze tu este ziadneho lekara nemam, vsetko ostalo na svk, ale ked sa mi potvrdi este druhy test, tak asi o tyzden 🙂
@buckeye aha..no urob si este jeden testik tak zajtra alebo v stredu a ak bude silnejšia čiarka nie je pochyb..ale podla tej krasnej ciarky si tehu.. Mne vyšlo 5 testov z toho 4 este par dni pred MS.. A uz ti aj meškajú či ešte nie? Ja sa chystam tento tyzden pretoze som mala posunutu ovu a nas by uz mohli byt vidno..😍
@sofinkaviktorka aj my sa budeme tento mesiac snazit zas tak drzim palce ☺️
@nikusa22118 no ja mam pco, sice posledny polrok sa mi cyklus napravil a bol tak cca 32,34, 30 (co minuly rok asi raz za 3mesiace) ale tento som si prvy zacala merat bt aj ovu testy sme skusili a mala som ovu az na 34. Den, dnes som 12.dpo este len🙂
@buckeye fuu..cize si to poriadne ani zratat nevies..ja som mavala pravidelny 30-31dnovy MS dokonca aj skor prisla ale ovu sa mi nejak stale posúvala a poslednu som mala niekedy medzi 20-22.3. Cize uz nejakych 28 dni odvtedy.. Ale MS mi mešká len 3.den neviem ani len netusim ako si to mam zratat v ktorom tyzdni priblizne som..
@sofinkaviktorka uz nerob tehu testy ;) Zbytocne 🙂 O chvilku bude ovulka ;) Drzim palce ;)
@nikusa22118 no ja podla ovu v podstate len, male ma takmer dva tyzdne aj s cestou vo vajcovode, podla lekarskeho ratania, ktore to rata podla 28 dnoveho cyklu(tj rataju od 1. Dna poslednej ms, tj+2 tyzdne) cize 3t+6d cca, ono sa to upresnuje potom v 13. Tyzdni podla merania velkosti, ale ked ma zena taky cyklus ako ja, ale vie, kedy bola ovu(esteze som si to sledovala), tak tehu je odo dna ovu 267 dni🙂
@buckeye podla lekárskeho by som mala byt 4T6D ale podla toho ze som mala posunutu ovu plus nejaký ten tyzden aj nieco.. Ja som z toho blba..najlepsie bude vediet lekar asi..
@veronikax
@nikusa22118 mne to podla ovu (a ked vsetko pojde dobre ako ma) vychadza na 29.12., tak mozno aj vianocne, mozno novorocne par dni hore dole 🙂)
@nikusa22118 ovu si mala okolo 22.3. A kedy ms?
@buckeye MS som mala od 16.-22.3 ale plodne dni som mala niekedy ku koncu MS ja som divny pripad..
@nikusa22118 jaj no tak tebe to budu uplne ratat od zaciatku ms, ono je to tak oficialne rataju, podla toho ideálneho 28 dnoveho cyklu, od 1. dna, aj ked sa vie ze v ideálnom pripade ma zena ovu okolo 14 a teda nemoze byt tehotna, uz 5. den, ale take maju tabulky, lebo ms je jedina vec od ktorej sa mozu odrazit, pretoze kedysi nikto nechyroval o ovu testoch ani bt meraniach, takze ak zena s 28 dnovym cyklom zisti 29. ze je tehotna, rataju jej 4t, aj ked biologicky je len 2t, teraz uz aj prhliadaju, ked zena vie kedy mala ovu, ale tabulkovo jej aj tak napisu ten podla ms, (mozno u takých ako ja to az tak podla ms neberu, pripadne tie, co mali ms aj na zaciatku tehu), koriguje sa to este podla toho merania utz v 13. tyzdni, v tvojom priade, ak si mala ovu hned za ms, nebudes mat velky rozdiel medzi biologickym a tabulkovym 🙂
@buckeye ano ja po menstruacii otehotnela.. No ja som velmi zvedava co mi povie gynekolog..asi som este taka zvedava nebola..😀
@buckeye v nastaveniach si daj, že čakáš bábo zadaj poslednú MS vypočíta ti termín a keďže bude v decembri hodí ťa do skupiny decembrovky 🙂
@miska_hryzka no ja to skusim, len aby ma nehodilo este do novembroviek, ked tak to nejako osidim 😀

Prví je ovulacny A 2dalsie tehotenskE testy