Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikusa22118 no to si sa teda trafila 🙂naplno sme sli cca 3,tyzdne dozadu a este o tyzden na to 🙂
@nikusa22118 ďakujem pekne som rada že vidíš niečo 🙂
@mamina_25 viem podla seba lebo mne vysiel presne nachlp rovnaký test este tyzden pred MS som mohla byt 3týždne tehu lebo mne tiez ovu vychadzala prave cez MS som to mala poposuvane..☺pripajam fotku mozes si porovnať.. 😉
@mamina_25 Ja pojdem k dr. tak najskor za dva tyzdne (teda ked nedostanem MS), nech je vidno uz akciu srdiecka
@kikuska91289 črtá sa tam cosi.. Ale určite zopakuj testik..budes aj ty múdrejšia.. A co MS kedy ma prist?
@nikusa22118 no tak uz sa len modlim,nech silneje 🙂 a tebe vsetko dobre a vdaka vam za rady baby 😉 este trosku pockam a tak pojdem aj ja za dr.
O 4 dni možno preto je taká slabá čiarka keď to čakanie je na nervy a k tomu má boli bruško klasicky ako pred MS tak preto som pridala foto lebo to pobolievanie bruška pripisujeme pred MS
@mamina_25 jasne ze bude toto uz bol druhy den predtým som si robila tiez a vysla mi este slabšia ciarocka mozno aj preto ze som ho robila vecer.. Dakujem aj ja tebe drzim silno prsteky potom daj vediet..alebo posli foto dalsieho testiku..😉
@nikusa22118 a ty akej znacky mas testik?
@kikuska91289 aha..tak ale mna tiez tak bolelo dost tie prve dva týždne teraz to trosku preslo ale semtam zaboli este..😉tak držím palce nech aj tebe ciarocka zosilnie..
@nikusa22118 ďakujem si zlata a som rada že aj ty vidíš niečo hneď mám krajší deň ;)
@mamina_25 ja som robila pepino prve dva a potom som v lekarni kupila Gravitest10 v jednom baleni su 3 za 2,8€ 😀vyšli mi všetky a cim dalej silnejšie aj ty tak budes mat uvidíš
@nikusa22118 tie gravitest boli moje prve,ktore som pouzila,mala som aj mamatest,ale nic tam este nebolo...skusim ten gravitest,ked je to tam ukaze 😉
@mamina_25 mamatest zevraj robi duchov aj z vody ten ani nekupuj..boli tu zienky ktore tvrdili ze ho namocoli do vody a aj tak vysiel duch..😉
@nikusa22118 dobre vediet,diky...tak kupim gravitest alebo pepino,pocula som ze aj ten je dobry...
@mamina_25 a nerobila si pepino? Lebo tento co som ja robila je..ja som s nim velmi spokojna zachytil velmi skoro tehu..😊
@nikusa22118 pepino nie este,ale ten si kupim...kolko prosim ta stoji?dostat ho aj v lekarni?
@nikusa22118 cim viac pozeram na test a ba testy inych zien,tym vacsie mam pochybnosti,vidno na tom teste ciarku este stale,ale neviem ci je to tehot.ciarka alebo co,vyzera to aj jak leby tam bola vyryta alebo ako to opisat,som z toho jelen uz...
@mamina_25 pepino sa da kupit teraz uz aj v tescu a stoji okolo 1,4€.. Nestresuj ked moc zaschne tak to tak vidno ale tu ciarku mas celkom peknu.. Ved skus zajtra alebo pozajtra ďalší a uvidis ci bude tmavnut alebo ci tam zase aspon nieco bude.. Keby sk videla moj prvý 😁😁 som vysvietila vsetky mozne svetla aby bolo vidno čiarocku dobre ze lupou som nepozerala..bude dobre neboj
@mamina_25 tu je moj prvý ty mas silnejšiu čiarku.. 😉
@nikusa22118 dakujem za povzbudenie,vecer idem do prace a hned prva cesta povedie do lekarne abo dmka,tesco je dost od ruky 🙂 keby nieco,dam vediet,prijemne tehulkovanie ti prajem
@mamina_25 jasnee potom sa ozvi budem cakat na dobre správy..😉ďakujem pekny dnik aj tebe..
@zubrienka1 ahoj,my sa tiez snazime.Minuly mesiac som mala biochemicke tehu a teraz 13DC som chytila riadnu crevnu virozu.Myslite ze to moze vadit pri oplodneni?
@baby213 podla mna ak sa da treba vyskusat 😉 ak to nebude ok, tak sa vajicko neoplodni a neuhniezdi... ja mam teraz behacky, tak uvidim, ci nieco z toho bude 😅
Ahojte babulky.Som mesiac po kyrete nemala som ani prvu Ms a v nedelu sa nam stala nehoda.Lekar mi odporucil otehotniet po 3 mesiacoch.Stalo sa to niektorej z vás? Kedy si mám urobiť test?Mozno to tu nepatrí ale som zúfala 😢 a nervózna z toho všetkého. Ďakujem za každý názor a radu ako mam ďalej postupovať.
@niky1141997 aka nehoda ? Si tehotna myslis to ?
@zuzannaaa Ahoj.Praskla nám ochrana 😐nechtiac...v nedelu sa to stalo a už by som si aj urobila test či som alebo nie ale asi je ešte skoro či ? 😐 mám strach...
@niky1141997 klud to je v poriatku .... Ak je telo pripravene na tehotenstvo tak sa vam podari uz aj teraz .... ... Testik ti neukaze. Na 100%nic. Lebo to je len 4dni najskor utorok strebu ......

@kikuska91289 ano nieco sa tam črtá.. Zopakuj zajtra alebo v sobotu ci zosilnie..