Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@charrllotte kludne môžeš zavolať vezmú ti krv a pozrie a povie pozitivny vysledok 🙂 na sone uvidis babenko tak v 5-6 tt 😵
@karmela ked ten moj je strasny hudros, ked som otehotnela v juli minuleho roku tak som bola na dovolenke ked som si zistila ze som // tak som cakala na to ked sa vratim na sr, ale do toho ochorel otec a ja som na to trosku pozabudla, bola som cca 5 tyzdnov tehu ked som potratila a ten nervacil jak drak, zase viem ze ked som s prvym synom k nemu prisla hned po tehu teste tak zase ze skom skoro... kto sa ma v tom vyznat 😀
@radkatom to máme mamatest? lebo aj mne vychádzali také slabé na začiatku a vieš, ako to dopadlo 🙂 bude silnieť, už zajtra alebo pozajtra, uvidíš. Gratulujem 🙂 teším sa s tebou. možno ešte skús inú značku, budeš mať aspoň takú zbierku ako ja 🙂 niektoré značky ukážu silnejšie a uistíš sa.
@karmela
@manucao
Dakujem baby za podporu, rano spravim test tej istej znacky tak uvidime 🙂 uz ma stvu tie nekvalitne testy, ale mam pocit, ze to robia vsetky, ci su drahe alebo lacne..ako keby to naschval vyrabali take, ved logicky rozum vam dam, ze bud nie ste tehotna a je cistobiely alebo ste tehotna a je tam ducha a neskor ciarka..a nie ze nie ste tehotna a je tam aj tak ciarka
ahojte babule mozem sa opytat ked mam ovulaciu a milovali sme s mojim mm kazdy den pred ovulkou a presne na ovulku nam to nevyslo myslite ze je tam nejaka sanca 😉
ahojte babule trosku od veci ale neviete mi niektora vyratat priblizne datum ovulky posledna ms som mala 28.12.2013 prvy den cyklus bol 30 dnovy dakujem krasne
@charrllotte blahzelam. Je to krasna ciarka. Tehulka ako vysita. Drzim moc palce 😵

@charrllotte drzim palceky, je to urcite tam 🙂