Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peterek414 to bolo napísané aj na mojom teste že 8 dní, preto som sa testovala hneď ako som ho dostala do ruky 😉 , ale mne sa ukázal negatívny aj viac ako 12 dní po oplodnení, ale tehotná som ...
@fazula123321 sak ti ukazuje pekne ciarky oby dve to nie je duch mooija a gratulujem 🙂
@zabka79 tak ja neviem asi bude lepsie pockat sak hadam vidrzim a dakujem za rady 🙂
@peterek414 Neboj, ja presne viem, ake to je. Mesiac co mesiac cikat do poharika, testovat, zurit, ze tam nic nie je, vyhadzovat do kosa. O tri hodiny vyberat z kosa, opat sledovat...
Je to nanic. Pockaj aspon do terminu menstruacie. Pretoze sa ti moze lahko stat, ze test bude slabucko pozitivny a aj tak pride menzes. Deje sa to celkom casto, akurat o tom vela zien ani nevie.
@bosoriak mne to tak spravilo minuli mesiac ale aj mrcha meskala tyzden a na teste bola slaba ciarka ...a to som sa potesila ked bola ciarka a naraz ta mrcha to bolo nieco hrozne aj som si poplakala a bola som smutna hadam sa to tento mesiac nezopakuje
@zvolsiinylogin ked píšeš príspevok,dole v právo ti píše pridaj fotku.Vyberies aku chces dat potom zase v Lavo klikni na pridaj fotku,načíta a uz len das odoslať príspevok aj s fotkou.
@karmela ahoj, ty si mi aj pred tým poradila...chcela som sa spýtať, či si myslíš, že je normálne, keď som tehotná 6tt+1, že síce som unavená zo všetkého zachvíľu, ale nemôžem zaspať, či už to je poobede alebo večer??vždy si ľahnem a strašne dlho mi trvá než zaspím a predtým som nikdy nemala problém...
@23petka moja moze to byt.Nemusis hned zaspať,len telo potrebuje oddýchnuť lebo uz v tebe rastie babo a predsa je to jedno telo co funguje pre dva životy 🙂 Aspon lež ked cítiš únavu. 😉 Neboj nieje to nic vazne.Ked pojdes na poradňu najbližšie povec lekárovi a mozno ti nieco poradí 😉

@peterek414 ja som spravila na zachode v auparku, hned ako som kupila, a v poho, uz som bola na gynde , ze 5ttplus 5, takze asi o.k., len nebol vidiet plodik...daj vediet, ako ty...