icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zvolsiinylogin
15. jan 2014

@peterek414 ja som spravila na zachode v auparku, hned ako som kupila, a v poho, uz som bola na gynde , ze 5ttplus 5, takze asi o.k., len nebol vidiet plodik...daj vediet, ako ty...

peterek414
15. jan 2014

@zvolsiinylogin jasneee dam vediet a gratulujem 🙂

zabka79
15. jan 2014

@peterek414 to bolo napísané aj na mojom teste že 8 dní, preto som sa testovala hneď ako som ho dostala do ruky 😉 , ale mne sa ukázal negatívny aj viac ako 12 dní po oplodnení, ale tehotná som ...

fazula123321
15. jan 2014

ahojte baby chcem sa opýtať na ten môj je to duch ? alebo ? mrcha mi meška dva dni tak som skusila test ale som trošku mimo

peterek414
15. jan 2014

@fazula123321 sak ti ukazuje pekne ciarky oby dve to nie je duch mooija a gratulujem 🙂

zvolsiinylogin
15. jan 2014

@fazula123321 nie, nie je to duch...gratulka!

fazula123321
15. jan 2014

🙂 vážne? ďakujem pekne

peterek414
15. jan 2014

@zabka79 tak ja neviem asi bude lepsie pockat sak hadam vidrzim a dakujem za rady 🙂

zvolsiinylogin
15. jan 2014

@fazula123321 moje su take iste... 😉

bosoriak
15. jan 2014

@peterek414 Neboj, ja presne viem, ake to je. Mesiac co mesiac cikat do poharika, testovat, zurit, ze tam nic nie je, vyhadzovat do kosa. O tri hodiny vyberat z kosa, opat sledovat...
Je to nanic. Pockaj aspon do terminu menstruacie. Pretoze sa ti moze lahko stat, ze test bude slabucko pozitivny a aj tak pride menzes. Deje sa to celkom casto, akurat o tom vela zien ani nevie.

peterek414
15. jan 2014

@bosoriak mne to tak spravilo minuli mesiac ale aj mrcha meskala tyzden a na teste bola slaba ciarka ...a to som sa potesila ked bola ciarka a naraz ta mrcha to bolo nieco hrozne aj som si poplakala a bola som smutna hadam sa to tento mesiac nezopakuje

niki85
15. jan 2014

@fazula123321 krasne // ciarky gratulujem 🙂

radkatom
15. jan 2014

@majka_3
@karmela co mate nove? Myslim na vas. Ktory dpo ste babule?

majka_3
15. jan 2014

@radkatom dpo? 😀 😀 😀 😀
cakam na ovu...ale uz sa asi co skoro dockaaaaaam 🙂 (hlien..bolesti a ovu test tmavne ) 16dc
a co ty testik?? nerobila si??? som zvedavaaa aku mas uz tmavu ciarocku 😉
tesiim sa ze ti to vyslo 😉

radkatom
15. jan 2014

@majka_3 ups. Prepac nejako som to domotala. Kazdopadne drzim palce. Dnes som 14 dpo. Test sa mi zda slaby. Je to sice z poobedneho testovania ale aj tak. Dufam ze je to ok. 12.2. Idem k dr.

majka_3
15. jan 2014

@radkatom slabi? je kraaaasny 🙂 tes sa 😉

karmela
15. jan 2014

@radkatom krásny testik nie slabí.Uzivaj si tehulkovanie a teš sa. 🙂 Ja som uz v očakávaní mrchy dnes,zajtra. 😝

angels882
15. jan 2014

@fazula123321 krásne kolajničky gratulujem

radkatom
15. jan 2014

@majka_3
@karmela teraz som si porovnala test z predvcera a je o dost silnejsi tak som uz kludna. Karmel myslis ze pride mrcha ? Netestovala si ? Ci myslis ze nic nebude?

radkatom
15. jan 2014

@fazula123321 blahozelam Pekne testiky 😵

karmela
15. jan 2014

@radkatom no sama neviem,dnes som mala dostať tak pockam este ci nepríde zajtra.Som 11DPO testy duchovali po limite až od 7DPO a vcera bol čistý ako ľalia biely.Takze asi nic.Urcite máš testik tmavší neboj sa nic,vsetko bude ok 🙂

zvolsiinylogin
16. jan 2014

Ako sa pridavaju fotky? nic nefunguje,,..

karmela
16. jan 2014

@zvolsiinylogin ked píšeš príspevok,dole v právo ti píše pridaj fotku.Vyberies aku chces dat potom zase v Lavo klikni na pridaj fotku,načíta a uz len das odoslať príspevok aj s fotkou.

23petka
16. jan 2014

@karmela ahoj, ty si mi aj pred tým poradila...chcela som sa spýtať, či si myslíš, že je normálne, keď som tehotná 6tt+1, že síce som unavená zo všetkého zachvíľu, ale nemôžem zaspať, či už to je poobede alebo večer??vždy si ľahnem a strašne dlho mi trvá než zaspím a predtým som nikdy nemala problém...

karmela
16. jan 2014

@23petka moja moze to byt.Nemusis hned zaspať,len telo potrebuje oddýchnuť lebo uz v tebe rastie babo a predsa je to jedno telo co funguje pre dva životy 🙂 Aspon lež ked cítiš únavu. 😉 Neboj nieje to nic vazne.Ked pojdes na poradňu najbližšie povec lekárovi a mozno ti nieco poradí 😉

23petka
16. jan 2014

@karmela lebo všade sa píše, že tehotné ženy sú strašne unavené a stále spia a ja som si aj chcela dopriať spánku a nejde mi to...ďakujem za odpoveď 🙂

karmela
16. jan 2014

@23petka každá žena ma iné tehu.Ja som behala hore dole aj ked som nemohla a vela som toho nenaspala ked si tak spomeniem.Len únavu som cítila a ležala pri telke alebo MK 😀

23petka
16. jan 2014

@karmela ja mám také klasické príznaky, býva mi zle tak chvílkovo, ale ešte som zatiaľ nevracala, kríža ma strašne bolia, prsia naliate a citlivé a taká slabá bolesť v podbrušku...

karmela
16. jan 2014

@23petka no to su normalne priznaky.A zvraciat môžeš a nemusíš 😉 neboj vsetko je ako ma,teš sa a uzivaj si 😉

23petka
16. jan 2014

@karmela teším sa strašne, lebo sme túžili veľmi po bábätku 😀 .. v utorok idem ku gynekológovi, už sa nemôžem dočkať, som zvedavá či už bude niečo vidieť, to už budem 6tt+6dní 🙂