icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
29. júl 2016

@bodkamaga jasne ved na teste su //

luluapali
29. júl 2016

@bodkamaga nestresuj sa, máš krásny pozitívny test. Mnohé ženy majú prvé tri mesiace menzes a ani nevedia, že sú tehotné a potom bud, 12tt. Držím ti palce.

michhaela
29. júl 2016

@bodkamaga najlepšie ti ukáže clear digi tam ti ukáže kolky tyzden najviac 3tt ak bude 3tt pravdepodobne si otehotnela v juni 😉 zdržím palce...Viacej ti presne kolky tt si už gyndos povie 😉

zubrienka1
29. júl 2016

@bodkamaga tehotna si, ked mas take kolajnice 🙂

bodkamaga
29. júl 2016

@zubrienka1
@michhaela
@luluapali
@butterfly333
Ďakujem baby ste zlaté ved utorok idem doktorke tak mi povie ze co a ako 🙂
Pre istotu som si spravila este jede test :D

bodkamaga
29. júl 2016
luta13
29. júl 2016

@kikuska91289 minidusika vidim aj ja, ale velmi, velmi malickeho - skoro az neviditelneho...No aj si mala vcera dostat MS a stale nic, tak len cakaj...A kup test Dr.max, tie su super a tesuj rano tak za den, dva...Ak si tehu, mala by si mat uz // Silno drzim palce 🙂

kikuska91289
29. júl 2016

@luta13 dakujem ten dusik do vecera zosilnej troska MS stale nikde brucho ma neboli ale krk sa mi vyhadzal take bolave vyrazky , uz tomu asi neverim taky citak ze dnes dostanem skusim vydrzat a budem testovat az v nedelu

luta13
29. júl 2016

@vickyju nejaky duchovia su na tych Tvojich tehutestoch, no testy su starsie a teraz ked si naposledy robila tehutest a bola by si aj napriek 2 MS normalne tehu - este z Maja, tak by si posledny test mala kriklavo cervene // a bolo by to iste na 100%...Som presvedcena, ze zbytocne stresujes...Uvolni sa, hod myslienku momentalnej tehotnosti za hlavu a zhlboka dychaj...A pohoda...Ak nie si si nicim ista, zbehni k Dr., nech Ta pozrie, ci je vsetko o.k. a budes mat istotu..Ak mas pocit, ze si bola aj tak tehu, mozno si babätko potratila zaciatkom juna, v prvej MS po spominanom styku...A ak priatel mal kondom celu dobu na penise, tehu byt nemozes, jedine, ak vam praskol, alebo by ho hned po styku dal dole a isiel do Teba este raz bez kondomu, so zvyskami spermii...Len vtedy by si otehotnela...A inak hod si do googlu temu SEX a otehotnenie - urcite sa docitas odpovede na Tvoje otazky...Ak babo planujete ( co asi nie, kedze ste pouzili kondom), tak vam silno drzim palce, aby vam to vyslo 🙂

ritamama
29. júl 2016

@bodkamaga kup si clearblue digitalny test, ukaze Ti, ze v ktorom TT si. Mozno pomoze🙂

kikuska91289
29. júl 2016

@luta13 zasa duchujem nie je zvranneho mocu ale teraz

luta13
29. júl 2016

@bodkamaga Gratulujem ku krasnym // a prajem bezproblemove tehulkovanie...Tehu si podla mna od minulej (junovej) ovulky, no teraz si mala normalne MS, aj ked si nevedela, ze uz tehulkujes...Kedze ovu by si mala mat logicky tieto dni az, je nezmysel, zeby si otehotnela pred ovulkou, ci cez MS v tomto mesiaci, lebo by si este nemala take silne //...Myslim, ze Dr. Ti to takto potvrdi, ze to takto je a ze si dalsia vynimka, ktora mala MS pocas tehu 😉 ...Takze si teoreticky v 8 - 9tt. - tipujem..Minuly mesiac si nemala po ovulke divne pocity v podbrusku, ci iny pocit vnutorny, bublinku v podbrusku, ci tlaky v maternici? No cim skor utekaj k Dr... A daj potom vediet, ako si dopadla a v ktorom si tt...Drzim palceky 🙂

luta13
29. júl 2016

@sofinkaviktorka nic , testik cisty ako alabaster...Testuj az ked bude meskat MS take 2-3 dni, potom budes mat vysledok zarucene lepsi...A "netlac na pilu", co ma prist pride!...Vidim, ze si velmi netrpezliva, ako väcsina bab v tejto teme, ved predsa chcu byt vsetky tehulkami 😉 ...Ak veris v Boha, tak pros Jeho o pozehnanie a netestuj tak casto a zbytocne skoro, lebo z toho scvoknes...Ja som cvokla 2 cykly a ked som sa na to trosku menej sustredila a ani nedufala, ze to tak skoro vyjde, tak v ten mesiac som uz MS nedostala 😉 Drzim palceky 🙂

luta13
29. júl 2016

@kikuska91289 nejaky dusik tam je ked lepsie pozriem...jednoznacne skus iny test a skus testovat o den, dva, neviem viac poradit...treba cakat a byt v pohode...no ked Ti meska MS uz by si mala mat viditelne jemne cervene // 🙂

luta13
29. júl 2016

@bodkamaga dnesny test z rana - nadherne //...Uz ani nevahaj, ci si tehu...Verim, ze si od Juna tehu a bud len rada, ze mas mesiac navyse za sebou, aj ked si o tom nevedela 😉 ...Jednoznacne som zvedava na utorok a na vyjadrenie Dr. - je to velmi zaujimave toto Tvoje "zazracne" tehu...Ak to Dr.potvrdi, tak uz aj srdiecko uvidis 😉

bodkamaga
29. júl 2016

@luta13 jeeeej tak super no mozno ze uz som teda mesiac tehotná no pekne a mala som také divné pocity ale nevenovala som im velku pozornost.... Ani ni nebolo zle aji nic len teochu ma podbrusko po ms pobolievalo taky divny pocit ale inak nic také jasne dám vediet ze ako som skoncila v utorok 🙂 🙂

niky1141997
29. júl 2016

@kukurica77 Ahoj ja som bola v marci na kyrete...po tom kyrete som dostala ms po 5 tyzdnoch.Potom som ms nemala na dalsi mesiac s meskanim asi 2 tyzdne.Dali mi vyvolavacku a nic...zobrali krv a negativne. Pred dvomi tyzdnami som bola u dr a zrazu tehotna.Nechápala som ani ja ale teším sa a verim ze uz tentokrat bude vsetko v poriadku 😊 13.7. idem na nejaky ultrazvuk a genetiku ci co to.Drzim ti palce aby ti to vyšlo tak ako si ty praješ 😙

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Tento test duchu je? Spravila som si A za chvilu som dostala vekE bolesti A taký hnedý Vitok .tak neviem.dnes je to 27 deň od ms

nikusa22118
29. júl 2016

@sofinkaviktorka nie tieto nie..je to pepino? Mne ukázal presne tento kazetový 5 dni pred MS..na tomto mas celkom peknu čiarocku do ružova tak v nedelu urob dalsi bude silnejsia..pomalinky gratulujem

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Ale krcok mám hore A meký .nemá byť nízko A tvrdý na dotik?

niky1141997
29. júl 2016

@kukurica77 Pardon 3.8 idem k dr.

luta13
29. júl 2016

@sofinkaviktorka krcok neries! teraz ries test...ja vidim krasne //, dufam, ze Ti budu silniet...A za 2 dni skus este testik z "ranneho" mocu a hod sem foto...Tesim sa potichucky s Tebou, vyzera to velmi fajn 🙂

luta13
29. júl 2016

@niky1141997 daj potom vediet v stredu, ako si dopadla u Dr. 😉

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Tak dúfam že to bude?bojím sa keď mám bolesti A trošku ms

sofinkaviktorka
29. júl 2016

@bodka gama A aký si mala MS. Silný či slabý?

mausy21
29. júl 2016

@sofinkaviktorka ano duchuju...su hrozne ja som mala silnejsiu a nic z toho

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Neviem čomu mám veriť jedna povie že neduchuju druhá že ano.tak čo je pravda?

buckeye
29. júl 2016

@sofinkaviktorka neostava nic ine len urobit rovnaky typ znacky o 2 dni, ak bude ciarka rovnaka, je to falosny duch, ak bude silnejsia, je to tehu, ale vydzr dva dni, zajtra netestuj, lebo pripadny rozdiel by bol maly a zle by sa to porovnavalo

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Dobré tak V nedeľu rano

luluapali
29. júl 2016

@sofinkaviktorka krasny pozitivny test 🙂 drzim ti palceky, bud v klude a ver ze bude vsetko ok.