icon

Dvojdňová menštruácia a možné tehotenstvo

leela123
17. feb 2012

Ahojte, chcela by som sa opýtať či je možné,aby som bola tehotná. Dostala som menšt. v podstate vtedy,keĎ som aj mala,ale trvala len dva dni 😖 S partnerom máme poväčšine chránený styk, len sem-tam si na chvíľku užijeme len tak 🙂 tak by ma zaujímali skúsenosti s krátkou menšt. a ako najskôr zistím či som/nie som tehotná a od kedy je spoľahlivé už si urobiť test. 🙂

viktor2
4. sep 2014

@lucinka1104 Dakujemm 🙂 uvidim teda zajtra co povie dr 🙂

dch
5. sep 2014

Snazime sa sice len druhy mesiac a vzdy mavam pravidelne menst. Aj teraz som dostala presne na datum ale co je u mna neobvykle je dlhe spinenie. Vzdy pred MS spinim tak jeden den a teraz to boli 4dni a na piaty den v plnej sile ako vzdy MS.Este mi zatial neskoncila tak uvidim ako dlho to bude trvat. Toto sa mi este nestalo take dlhe spinenie. Stalo sa to uz niektorej z vas ...pripadne to je tehotenstvo? Test si robim az po MS tak uvidim.

dch
5. sep 2014

@viktor2 Ahoj ako si dopadla u doktora? Ja mam ten isty problem...tak neviem co si o tom mysliet. Dakujem

viktor2
6. sep 2014

@dch Ahoj no normalne my urobil vysetrenie aj ultrazvuk a nic tam nevidel takže je to podla neho porucha moze to byt zo stresu...dal mi lieky na zastavenie 30ks na 15 dni do 3 dni by sa mali zastavit a potom po 15 dnoch ako ich doberiem tak by sa mali znovu pustiti ..aby sa to vsetko upravilo ak to nebude takto tak potom moze byt nieco ine ale vravel ze nic ine tam nevidi aj podla ultrazvuku videl ze biometria je uz velmi nizka je tenka ako vlasok takze by uz mali koncit ..tak uvidim 🙂 🙂

dch
11. sep 2014

@viktor2 tak tiez som dnes bola u zenskeho a povedal ze nevidi ziadny problem a vsetko je ok. A len keby to spinenie bolo dlhe tak mam uzivat Ascorutin. Tak uvidim ale snad to uz bude v pohode 🙂 Uz len aby sa nam zadarilo 🙂

viktor2
11. sep 2014

@dch tak super teda hlavne tam nieke nic zle a drzim palceky 🙂 🙂 😎 😵

samsunggalaxy
7. nov 2014

Ahojte.Chcela by som sa spitat či možem byt tehotna.Mne meškala 10 dni a teraz som ju dostala.Mam stale bolesti prs a v podbrušku.Dakujem

zuzannaaa
8. feb 2015

Evulka... Nic sa naboj sprav si testyk racej o par dni neskorsie... A ked nebude nic sa nedeje skusajte dalej urcite sa podary a mozno maly hrasok je uz v brusku;) drzim palceky ....

zuzannaaa
8. feb 2015

Ahojte dievky .
Ja som dostala da sa povedat na den presne menstruaciu.
Prvy den som mala normalnu a druhy den menej a na 3den rano nic ...
Robila som si test prvy den ked som dostala menstruaciu a nic ...
Teraz neviem preco mi tak rychlo skoncili ked mavam vdzy 5dni este by som mala mat z dneskom 3dni.
Pred menstruaciou na boleli krize presne dole nad zadkom co ma normale nezvykne .
Teraz neviem ci som alebo nie som tehu.
Zajtra si kupim testik tak uvydim ....
Moze byt take kratke krvacanie pri tehotenstve?
Dakujem za odpoved🙂

babugi
28. apr 2015

cawte babi ja mam us druhi mesiac problem z MS mam dva dni slabe krvacanie a potom len spinenie take jak ruzove neviem co si otom mam misliet vopred dakujem

babugi
28. apr 2015

cavte moze mi niekto poradid mam velmi smabu MZ prvi den nic len kvapki druhi den ako ze to bola normalna len do vecera vecer zase nic len take jak cistenie a rano zase take ruzove vopred diki 😉

baja28
29. apr 2015

@zuzannaaa ako si dopadla?

zuzannaaa
29. apr 2015

Dostala sim ms :(

baja28
29. apr 2015

@zuzannaaa nevadi drzim palce nech to tento mesiac alebo ten dalsi uz bude ono ! 😎

zuzannaaa
29. apr 2015

@baja28 dakujem

babugi
29. apr 2015

cawte babi prosim vas o radu dostala som mendzes 25 vecer len trosku a rano zomna islo jak z vodovodu a na oded nic a zase vecer len take ruzove a rano zase nic a do teras zomna ide len hnede a ruzove prosim vas poradte mozem byt tehotna dakujem

sibalka21
29. apr 2015

@babugi pravdepodobne nie

babugi
30. apr 2015

@sibalka21 dakujem za uprimnu odpoved 🙂

babugi
1. máj 2015

@sibalka21 ahoj moja si mi pisala ze pravde podobne niesom dnes rano som bola na visetrenie a potvrdili mi ze som tehotna dakujem velmi sa tesim 🙂 🙂 🙂

sibalka21
1. máj 2015

@babugi no tak gratulujem ale podla toho co si popisala sa dalo len naozaj velmi tazko urcit ci si bo si v podstate nepodala ziadne dolezite info 🙂 tak vela stastia

babugi
2. máj 2015

@sibalka21 diki pisala som ze minuli mesias som mala len 3 dni MZ a ten mesiac len jeden den normalne a potom die 2 dn len take ruzove jedna vloska mi celi den bola akurat ale futr som menila ale velmi slabulinke som mala a nikto mi nevedel poradit tak som isla u doktora a potvrdil mi ze som tehotna mam aj brusko vedsie a citim sa zle hlavne zomnov ide hlava a boli ma zaludok
dakujem moja

lucka227
3. máj 2015

@babugi ahoj,a mala si aj nejake priznaky?alebo bolesti?Ja mavam 30 dnovy,a teraz na 41dc som dostala ale uplne inu MS.Mavam strasne bolesti a tak 6dni a strasne silnu,az mi je zle.Teraz tiez tak 2 dni slabu ms,dnes skoro nic,nechapem to... 😨

babugi
3. máj 2015

@lucka227ahoj mala som pod bruskom troska take pichanie nie velke bolesti dalo sa vidrzat a krize nic viac a v prsiach taki tlak mozes byt moja tehotna 🙂 a este hlava sa zomnov tocila 🙂 a povedal mi doctor ze som tehotna

baja28
4. máj 2015

@babugi gratulujeeem

babugi
5. máj 2015

@baja28 DAKUJEM 🙂 🙂 🙂 🙂

terka1232323
9. jan 2016

Chcela by som sa opytat 🙂 s priatelom teda uz s byvalim sme spolu mali pohlavny styk pred menstruaciou teda vtedy su uz neplodne dni a urobil sa domna... Dostala som menstruaciu skor ale len tri dni.. Mozem byt tehotna??

kristinka28
9. jan 2016

@terka1232323 skus test inak sa nedozvies 😉

terka1232323
9. jan 2016

@kristinka28 vyskusame 🙂

silvusinka353
9. jan 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

potom daj vediet ako si dopadla 🙂

silviamarkusova
1. feb 2016

ahoje. prosim vas mozte mi poradit takze mala som menzes len 2 dni aj to necele pri den som mala take normal a druhi uz slabe a vecer uz nic a neviem co to znamena