Falošne pozitívny test

18. nov 2023

Prečo je tu toľko prizpevkov o falošné pozitívnych testoch? Som strašne nasrata. Proste nemám na mysli žiadneho ducha, ale regulernu ciarku. Už sa mi to stalo v zivote tretikrat, v krvi ani stopa hcg a test pozitívny. Na čo ich potom vyrábajú? A to mam na mysli kvalitné značky ako mamatest, livsane a podobne nie nejake lacné.

stellarstar
18. nov 2023

Biochemické tt?

ivusa1516
18. nov 2023

@stellarstar tak tak a veľa žien robí chybu že sa Testuje pred menzesom potom sa začnú tešiť a zrazu menzes dostanú

zojeva
18. nov 2023

Mamatest to robí už bežne aspoň mne to robil…alebo biochemické tehutenstvo…treba testovať po meškaní ms

autor
18. nov 2023

@stellarstar hm a to stihne v krvi uplne klesnúť to hcgcko na nulu? Mne sa stalo ze som mala pozitívny test normálne, išla som na odber, a tam absolutne nič, ani stopa po hcg.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trgypadl
18. nov 2023

Nie nestihne

e1i
18. nov 2023

Ano vie klesnut rychlo. Ak si vezmes ze citlivost je od 10 jednotiek a na krv sa dostanes o par dni,uz moze byt nulove a teda by to bolo biochemicke

Mne mama test nikdy neukazal falosne.

autor
18. nov 2023

@e1i ja mam práveže s mamatestom zlu skúsenosť

beata_k
18. nov 2023

Testy su v poriadku, ale 30% tehotenstiev su biochemicke.

e1i
18. nov 2023

Ja som len tie pouzivala a ked som nebola bol negativny a ked som bola ukazali spravne. Bolo to po ivf takze som vedela ze ked vysli,som

pet888
19. nov 2023

Preto k lekarovi ma vyznam chodit az po 2 tyzdnoch meskajucej menstruacie(ak test bude stale tmavnut).Tie prve dva tyzdne su extremne krehke a je vela biochemickych tehotenstiev.

autor
19. nov 2023

Tak ale nechapem prečo od tej istej značky v ten istý deň z toho istého moču vyjde jeden test pozitívny a druhy negativny napríklad.

autor
19. nov 2023

Mne vyšiel takto falošné pozitívny test ešte keď som kojila, a keby to bolo biochemicka gravidita tak by nasledovala menstruacia, lenže tu som nedostala.

bety19
19. nov 2023

Prva foto najsilnejsia je v den kedy som mala dostat MS.. den na to to slablo a dnes digitalny ukazal -..... za mna nebol falosny mamatest..lebo aj ine ukazovali slabu ciarku... ale zrejme slo o biochemicke... prve dni som.aj unavena bola a extremne ma krize a prsia boleli... a ked zacal test slabnyt vedela som ze daco nie je dobre...prsia zmakli neboleli krce presli.... testovanie bolo skor zamerne kedze potrebujem.vediet ci mam vysadit progesteron alebo pokracovat ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre