icon

Hodnota hCG 0,9

aknazuz1988
10. feb 2023

Ahojte, prosim vas vsade nachadzam rozne hodnoty HCG, moj gynekolog mi vsak povedal hodnotu 0.9.. Neviete mi niekto povedat kolky tyzden cca by to mohol byt?

Strana
z2
martinaju
11. feb 2023

@lienka.7 ja som ale nikde nenapisala ze sa robia tripple testy v 5tt. Ja som iba napisala ze viem kedy sa toto berie ale ci autorka nemysla inou stupnicou toto. Sem tam treba citat s porozumenim. Viem kedy sa robia tripple testy aj viem kedy sa robi dany test a co by mal ukazat. Reagujem len na tu hodnotu a na autorkine vyjadrenie o inej stupnici, o tom ako ma pozitivny test, o tom ze jej lekar povedal ze je to pozitivne. Nikde som nepisala ze jej robil tripple testy 🤦🏽‍♀️

miskamicha
13. feb 2023

@aknazuz1988 jaku stupnicu panecky????🤔

aknazuz1988
autor
20. feb 2023

Jaj zeny... Vsetkym normalnym, ktore sa snazili realne mi pomoct a nehonit si svoje ego na internete lebo doma ani inde sa im neda dakujem krasne zo srdca. Zvysok uz ani nekomentujem, niekto mi vravel ze su tu otrasne zeny a uz tomu verim..
O par dni mi robili test inde a hcg bolo 7000. To predtym bolo tusim udavane v mg/ml ak sa nemylim, neviem uz na 100% a ja na rozdiel od inych nemam problem priznat si chybu. Tak Einsteinky, ak nabuduce budete zas niekomu "radit" stylom zozrala som vsetku mudrost sveta, odporucim trosku pokory ja vam.. Dakujem

adabise683
20. mar 2024

@aknazuz1988 ahoj, prosim ta nemala si ten vysledok pre beta hCG v ng/ml? Bo mne tiez dosiel ze 1.67 a neviem ci je to ok alebo nie..ale mam tam uvedene + v kolonke vysledok tak dufam ze to znamena pozitivny na tehotenstvo

aknazuz1988
autor
21. mar 2024

@adabise683 Zlatko nepamatam si to ak mam byt uprimna ale moze byt kedze je to take nizke cislo..

Strana
z2