Hodnota hCG 0,9
Ahojte, prosim vas vsade nachadzam rozne hodnoty HCG, moj gynekolog mi vsak povedal hodnotu 0.9.. Neviete mi niekto povedat kolky tyzden cca by to mohol byt?
@aknazuz1988 jaku stupnicu panecky????🤔
Jaj zeny... Vsetkym normalnym, ktore sa snazili realne mi pomoct a nehonit si svoje ego na internete lebo doma ani inde sa im neda dakujem krasne zo srdca. Zvysok uz ani nekomentujem, niekto mi vravel ze su tu otrasne zeny a uz tomu verim..
O par dni mi robili test inde a hcg bolo 7000. To predtym bolo tusim udavane v mg/ml ak sa nemylim, neviem uz na 100% a ja na rozdiel od inych nemam problem priznat si chybu. Tak Einsteinky, ak nabuduce budete zas niekomu "radit" stylom zozrala som vsetku mudrost sveta, odporucim trosku pokory ja vam.. Dakujem
@aknazuz1988 ahoj, prosim ta nemala si ten vysledok pre beta hCG v ng/ml? Bo mne tiez dosiel ze 1.67 a neviem ci je to ok alebo nie..ale mam tam uvedene + v kolonke vysledok tak dufam ze to znamena pozitivny na tehotenstvo
@adabise683 Zlatko nepamatam si to ak mam byt uprimna ale moze byt kedze je to take nizke cislo..

@lienka.7 ja som ale nikde nenapisala ze sa robia tripple testy v 5tt. Ja som iba napisala ze viem kedy sa toto berie ale ci autorka nemysla inou stupnicou toto. Sem tam treba citat s porozumenim. Viem kedy sa robia tripple testy aj viem kedy sa robi dany test a co by mal ukazat. Reagujem len na tu hodnotu a na autorkine vyjadrenie o inej stupnici, o tom ako ma pozitivny test, o tom ze jej lekar povedal ze je to pozitivne. Nikde som nepisala ze jej robil tripple testy 🤦🏽♀️