Hodnota hCG 50
Ahojte, neviem ani ako začať. Meškala mi mrcha 4 dni, tak som si spravila test. Ovuláciu som mala 14.2. (ak nie aj neskôr), cyklus mám 33 dňový. Test ukázal minimálneho ducha. Vzrástla nádej, ktorá hneď zhasla, keďže som sa dočítala, že pepino testy sú totálne na prd a duchuju. Nedalo mi to a spravila som si inu značku. Tiež ale test ukázal uuuuuplne slabého ducha. Začala som mierne krvácať, čo som mala aj na začiatku prvého tehu (úspešne tehotenstvo).Tak som šla ku gynekologovi a ten na sone nevidel absolutne nič. Poslal ma na krv. Čakala som cca dve hodiny na výsledky, tak som spravila digitálny test. Ten ukázal +2-3. Čo znamená cca 4-5tt. Hcg mi vyšlo ale len 50 🤔 preto mám neskutočný strach a obrovské obavy. Áno, ja viem, že to môže stúpnuť, ale gynekológ mi povedal, že je to veľmi máličko. Dnes som si spravila rovnaky test, ako na začiatku a mám pocit že je čiarka silnejšia. Môže byť, že som mala ovuláciu neskôr a preto doktor ešte nič nevidel a je šanca že pri takom malom hcg bude úspešné tehotenstvo??? Bojím sa, mám v hlave guláš, preto (možno pre veľa žien) aj tento hlúpy príspevok. Vyrozpravat sa a vypočuť si aj iný názor, nech je akýkoľvek niekedy pomôže. Kontrolu mám o dva týždne 🤔 viem aj to, že všetko sa dozviem tam, ale naozaj sa bojim, som nedockava. Rok sa snažíme o druhé bábätko. Prikladám foto testov, kde je 7 dňový rozdiel.
Ale ved tie testy su super tak by to presne malo byt.. krasne testy… mne uz volal doktor HCG je 199… povedal ze to zodpoveda 5 tyzdnu.. na buduci tyzden v stredu mam dalsi ultrazvuk a uvidime co dalej podla neho to vyzera zatial dobre.. ak by tam nic nebolo tak sa bude pozerat ci to neni mimomaternicove
@kristin3558 držím ti naozaj moc palce.... Ja sa veľmi bojím mmt teraz aktuálne.
Testy mi slabnu takze to bude asi spontanny potrat… takze mas mimomaternicove? 😱
@kristin3558 som v čakárni a neviem ešte absolútne nič. Len sa toho proste vnútorné veľmi bojím 😔
@kristin3558 do kelu ozaj slávnu?? Som dúfala že napíšeš opak, že zosilneli...
@kristin3558 ja keď som mala biochemické, tak som mala o moc slabšie testy ako ty... Krvácať som začala cca na 12 meskajuci deň. Ale to vôbec nemusí byť tvoj prípad, aj keď asi by to po pravde malo byť tmavšie. Naozaj moc moc ti držím palce ♥️🍀
Ja uz som tiez raz mala biochem a toez som mala take ciarky ako ty slabe..u mna vtedy meskala ms presne tyzden co bolo celkom fajn ze to slo rychlejsie no teraz zaciatkom jula som odkojila prve dieta posledna ms bola 27.6 takze veeelmi dlhy cyklus, ovu bola 31.7 .. cize dnes som 24dpo… sama viem ze to neni dobre este ked som mala v utorok hcg len 199… uz som sa s tym rozlucila len dufam ze do konca tyzdna pride ms a sama sa vycistim 🙏 a mozme sa opat snazit… ozvi sa potom ako si dopadla ty
Moze ist aj o mimomaternicove tehotenstvo, vtedy hcg zvykne byt nizsie. Takze mal by ti znova zobrat hcg a kazde 2 dni sa ma hcg zdvojnasobit ak ide o prosperujuce tehotenstvo.
@lylyjana pane boze nestraste ma… kedze mi hcg klesa tak to hadam mmt nebude…
@lylyjana ja som aj citala ze pri mmt hcg normalne stupa a drzi sa nad 1000
@kristin3558 tak som dobre nedopadla..... Videl na dome len plodovej vajce vo veľkosti 5,5 mm. Čiže nič moc a ešte mal aj krv na sonovej hlavici 😩😩😢 kontrola o týždeň.
To bude dobre uvidiiiis 🥰 sama si napisala ze mas dlhsi cyklus… ja sa teraz bojim toho mmt co mi napisala pani vyssie… och
@kristin3558 kedy ideš na kontrolu?? Ja môj prípad veru už dobre nevidím 😩😢
V stredu mam az prist a teraz som uplne z toho ze co mam robit teraz.. ja som gyn povedala ze kedy bola ovu lebo som si robila ovu testy ale on povedal ze to je iba odhad… povedal ze na buduci tyzden ked tam nebude nic tak sa budu pozerat vajecniky ci to neni mimomaternicove ale som to neriesila a normalne ma ten komentar tak rozhodil ze sa extremne bojim a rozmyslam ze co dalej…i ked ja nemam ziadne priznaky vobec, bolia ma iba bradavky… ani brucho ma neboli nic…
Preco ved o tyzden tam uz bude bublinka s bijucim srdieckom 🥰 urcite to bude v poriadku
@kristin3558 uvidíš že to bude dobré.....v tvojom prípade určite. Ach že bijúce srdiečko.... To by bol naozaj hotový zázrak. Ja už mám krv aj po utreti na wc 😢😢😢😢
Moja kamoska krvacala cely prvy trimester nemusi to naozaj znamenat nic zle… budem drzat palce🙏
@kristin3558 ďakujem, daj vedieť ako si dopadla na kontrole.
Držíme palce!
Ahoj tak ako si dopadla??? Ja po tyzdni bolo vylucene mimo je krasne v maternici mala 7mm dutinka dalsiu kontrolu mam o dva tyzdne.. vraj to mam teraz takto pretoze som mala skoro 50 dnovy cyklus ze to rastie po alsie tak uvidime🙏
@kristin3558 ahoj, tak to je super, gratulujem... ja som dnes bola na kontrole a stal sa zaaaaazrak.... je tak plod a už aj akcia srdiečka ♥️ podľa ms 7+2 ale podľa plodu 5+6, takže to sedí aj s tym mojim dlhším cyklom. Nemám nič vyhraté, ja viem, nechcem sa preto veľmi tešiť, ale musím priznať, že ma to potešilo a zároveň prekvapilo, keďže som radšej rátala s tou horšou možnosťou....som negativista veľký 😔 stále sa bojím. Ďalšou kontrolu mám o dva týždne, tak pevne verím, že toto tehotenstvo už bude mať šťastný koniec. A taktiež aj u teba 😉 potešila si ma 😉
Dakujeeem ja gratulujem tieez ❤️❤️ Tak to sme na tom rovnako ja sa tiez bojim a tiez neviem byt pozitivna 🤷♀️ Tak dufam ze nam to obom dobre dopadne🥹🥹🥰🥰
@kristin3558 kedy máš ďalšiu kontrolu?
11.9 😊
No dnes som zacala krvacat bola som na pohotovosti ale nic som nedostala dutinka sa od stredy dost zvacsila ..🥺 znepokojuje ma ze mi nic nedali…🥺
@kristin3558 nemáš duphaston alebo nieco doma???
Nemam nic doma v prvom tehotenstve som vobec nemala taketo problemy 😩
@kristin3558 mne dali proti krvácaniu ascorutin.. Ten si môžeš dať.. Aj keď plod to neudrží ale aspoň niečo preto spravíš..

@kristin3558 ale mám 33 dňový cyklus