icon

Hodnota hCG 50

2. mar 2023

Ahojte, neviem ani ako začať. Meškala mi mrcha 4 dni, tak som si spravila test. Ovuláciu som mala 14.2. (ak nie aj neskôr), cyklus mám 33 dňový. Test ukázal minimálneho ducha. Vzrástla nádej, ktorá hneď zhasla, keďže som sa dočítala, že pepino testy sú totálne na prd a duchuju. Nedalo mi to a spravila som si inu značku. Tiež ale test ukázal uuuuuplne slabého ducha. Začala som mierne krvácať, čo som mala aj na začiatku prvého tehu (úspešne tehotenstvo).Tak som šla ku gynekologovi a ten na sone nevidel absolutne nič. Poslal ma na krv. Čakala som cca dve hodiny na výsledky, tak som spravila digitálny test. Ten ukázal +2-3. Čo znamená cca 4-5tt. Hcg mi vyšlo ale len 50 🤔 preto mám neskutočný strach a obrovské obavy. Áno, ja viem, že to môže stúpnuť, ale gynekológ mi povedal, že je to veľmi máličko. Dnes som si spravila rovnaky test, ako na začiatku a mám pocit že je čiarka silnejšia. Môže byť, že som mala ovuláciu neskôr a preto doktor ešte nič nevidel a je šanca že pri takom malom hcg bude úspešné tehotenstvo??? Bojím sa, mám v hlave guláš, preto (možno pre veľa žien) aj tento hlúpy príspevok. Vyrozpravat sa a vypočuť si aj iný názor, nech je akýkoľvek niekedy pomôže. Kontrolu mám o dva týždne 🤔 viem aj to, že všetko sa dozviem tam, ale naozaj sa bojim, som nedockava. Rok sa snažíme o druhé bábätko. Prikladám foto testov, kde je 7 dňový rozdiel.

Hodnota hCG 50
Strana
z3
kristin3558
3. sep 2023

@gabym no neviem ci toto kupim v DE🤷‍♀️

autor
3. sep 2023

@kristin3558 prestalo ti to? Skús ísť znova na pohotovosť, že to neprešlo a že chces niečo na udržanie plodu.

kristin3558
4. sep 2023

Neprestalo 🤷‍♀️ Bola som vcera znovu lebo ma dost bolia krize a ide to miestami do podbruska … dnes som bola u svojho gyn ale iba som s nim rozpravala…povedal ze nespravime s tym nic dostala som magnezium a utrogestan…. Ale musim sa asi zmierit s tym ze z toho nic nebude lebo ma fakt dost boli brucho….

autor
5. sep 2023

@kristin3558 aj mňa bola brucho presne ako pred ms, a nič, všetko bolo v poriadku nakoniec

kristin3558
5. sep 2023

No ale ja som vcera zacala extremne krvacat a bolesti som mala take silne ze mi to pripomenulo zaciatok porodu kedy tie kontrakcie sa dali este predychavat… cize vlastne prichadzam o babatko.. vsetko tomu naznacuje.. vcera mi dr vzal krv na HCG dnes mi bude volat aka bola hodnota vcera a to by mala byt uz okolo 13000 takze dnes som sa rano aj testla ale test vyrazne zoslabol..

autor
5. sep 2023

@kristin3558 do riti 😢😢 to mi je ľúto 😢 toto presne som ja zažila vo februári 😔 mrzí ma to. Bodaj by sa stal zázrak

kristin3558
5. sep 2023

Ale ja som na utz normalne mala babo uz dnu malo 3mm nebola este akcia srdiecka ale bolo uz tam… preto mi aj doktor vcera povedal ze on mi s istotou nevie povedat ci ide o potrat lebo babo je dnu… dnes bolesti uz nemam🤷‍♀️ skusila som este jeden si spravit a mam znovu kolajnice na teste.. tak neviem co sa deje akoze s mojim telom uz som aj citala si o menstruacii pocas tehotenstva no je to vraj mozne zeby sa moje telo zblaznilo? Nerozumiem tomu budem mudrejsia ked mi dnes zavola lekar a jednoducho toto vsetko potrebuje cas aby sa to rozuzlilo

autor
6. sep 2023

@kristin3558 ako? Aj si bola znova u dr???

kristin3558
6. sep 2023

Ahoj tak je to spontanny samovolny potrat.. v pondelok som mala naozaj silne bolesti prirovnala by som to naozaj ku porodu.. vecer to nejako ustalo vcera ma velmi nebolelo brucho iba tak obcas take slabe menstruacne krce…a vcera uz potom od obeda zacali zo mna vychadzat naozaj velke kusy dnes takisto len ma trosku viac boli brucho.. ale nebola som u gyn iba mi vcera vecer volal s vysledkami ze HCG bolo okolo 850 takze normalne v pondelok idem na utz a kontrolny odber krvi.. ale som s tym v pohode dalsi krat sa to podari 😊

autor
6. sep 2023

@kristin3558 mrzí ma to 😔 prajem ti veľa síl ♥️ a verím že sa čoskoro podarí znova

levandulova111
6. sep 2023

@kristin3558 ahoj, môžem sa zapliest do rozhovoru? Chcela by som sa spýtať, či ti lekár potvrdil potrat, alebo si to myslíš kvôli tomu, že z teba šli kusy a mala si bolesti?

kristin3558
6. sep 2023

Ano dakujem❤️

kristin3558
6. sep 2023

@levandulova111 ahoj jasne kludne no takze ak si citala celu diskusiu tak mozno si trosku v obraze..ale ja som uz od zaciatku tusila ze to nieje prosperujuce tehotenstvo…testy mi velmi pomaly slabli dokonca som vedela ze som mala ovu 31.7 doktor ale to nebral velmi vazne lebo ovu testy sa mozu mylit no lenze mne to sedelo aj s bazalnou teplotou… ked som bola na prvom utz 5+1tt to som si vypocitala sama orientacne podla ovu a priemerneho 28 dnoveho cyklu nakolko sa mi ovulacia o 3 tyzdne oneskorila… pripisujem to tomu ze som na zaciatku jula odkojila prve dieta.. tak na utz nebolo vidiet nic dr povedal ze to zodpoveda 4tt ale ja som vedela ze ja som uz 6tt to bolo 22.8 kedy mi vzal krv na HCG a HCG bolo len 199 3 tyzdne od ovu ale stale nejako som zila v predvedceni ze okey stava sa ze babatko rastie aj rychlejsie aj pomalsie a nakoniec to dozenie… povedal ze to moze byt aj mmt..o tyzden 30.8 som mala na utz malu dutinku odlahlo mi ze to neni mmt.. ale samozrejme testy som si robila aj nadalej lebo ano ziaden test nieje 100% ale ja som vedela ze musim mat kolajnice na teste nakoniec som ich v sobotu aj mala 2.9 ale zacala som spinit a zacalo ma boliet brucho s krizami, ale ked som si sadla tak bolest ustupila aj pri prvom tehu som mala bolesti krizov tak som to velmi neriesila.. spinenie je vraj ok aj na pohotovosti som bola povedali ze to je ok ale ze keby som stale spinila mam znovu prist..nedelu 3.9 som spinila a mala take navaly bolesti sla som znovu na pohotovost kde som dostala odporucanie na utrogestan s tym ze mam ist pondelok k doktorovi.. rano som sla vyzdvihla si recept so slovami ze ak zacnem silno krvacat mam prist.. do 2 hodin som tam bola znovu kde dr zrobil utz a babatko tam bolo a povedal mi ze hcg musi mst hodnotu cez 13000 cize s istotou mi este nemoze povedat ze to je potrat ze uvidime ake budu vysledky z HCG.. lenze ja som v pondelok uz vedela ze to neni ok ja som kazde 3 minuty musela predychavat neskutocne bolesti-naozaj ako kontrakcie… no a vcera mi volal doktor s vysledkami ze Je to potrat nakolko HCG bolo len okolo 800 co uz malo byt cez13000…cize ja som uz od zaciatku tusila ze nieje nieco v poriadku 😊 takze ano mam uz potvrdeny samovolny potrat.. a vsetci ma presvedcali o tom ze zenske telo je zazracne ale proste 2+2 bude stale 4… ak rozumies..prikladam aj fotku testov su 20tkove a prvy robeny 13dpo…

kristin3558
6. sep 2023

@levandulova111 este dodam ze babatko od 30.8 podrastlo naozaj do pondelka uz som mala aj v gestacnom vaku embryo ktore malo 3mm ale rozhodlo sa to tak samo myslim ze je dost pravdepodobne ze to bolo zle vajicko a priroda takto rozhodla

levandulova111
6. sep 2023

@kristin3558 aha tak to mi je ľúto 😓 lebo ja som toto mala podobné, dokonca sa zdalo, že sa mi malá zmenšila akokeby, lebo týždne nesedeli s predchádzajúcim vyšetrením, jedného večera som dostala menštruačné bolesti, začala som krvácať, vyšli zo mňa 3 obrovské kusy zrazenín, približne ako pol dlane... Už som sa zmierila s najhorším a zrazu sa ten zázrak stal, malá sa udržala, bol to obrovský hematóm, ktorý maternica tými stahmi vypudila von, ale zostal približne 2,3cm kus z neho ešte vo mne, fakt maličký kúsok od plodu, ktorý mal 2,1cm... Čiže aj ten hematóm zostatkovy bol väčší, než plod a hrozilo, že malú to stiahne zo sebou, keď aj ten posledný kus odíde... A dnes, má moja dcéra 8m a 1t... Chcela som povzbudiť a dodať nádej, že zázraky sa naozaj dejú, ale keď už klesá aj hcg tak mi je to naozaj úprimne ľúto 😓😓😓😓💔🩶 ja už deti mať nemôžem, preto tu sledujem diskusie, kde baby hľadajú duchov, alebo boli ja vklade atď atď a vždy sa teším, keď sa to podarí... Ja by som brala ešte bábo, ale už nemôžem mať... Tak sa teším aspoň takto z druhých.... Ale tebe budem držať silno palce, nech ďalší pokus vyjde na 1000% ❤️❤️❤️

kristin3558
6. sep 2023

@levandulova111 tak to je super ze to nakoniec takto super dopadlo🥰 ja som hematom nemala… takze som hned vedela ze to bude potrat aj ked na druhy den som uvazovala ze ci nahodou nemam ms kedze su zeny ktore ju normalne mali ale hned ma tato myslienka presla😁 och to mi je luto! Preco uz nemozes mat deticky? Ked sa nozem opytat?

levandulova111
7. sep 2023

@kristin3558 ani mne najskôr hematóm nenašli, nevedeli prečo krvacam a prečo zo mňa išli tie kusy, jeden mi dokonca na pohotovosti vyšiel na vlozku a videli to na vlastné oči... až keď ma pozrel tretí lekár, našiel ešte zvyšok hematomu...
No ja som sa dala sterilizovať, dobrovoľne - nasilu 🙈 mám 4 cisárske za sebou a viem, že veľa žien má aj viac cisárskych, ale ja som sa bála, pretože o tretie bábätko som prišla v 38tt no od začiatku som mala katastrofálne výsledky a doktorka sama mi hovorila, nech idem na potrat čím skôr, pretože to dieťa buď zomrie pred pôrodom, počas pôrodu alebo krátko po ňom, a keď by sa stal zázrak a prežilo by, bolo by veľmi ťažko postihnuté.... Tak zlé výsledky to boli, bábo sa ani nehybalo v brušku... Ale nedokázala som sa ho vzdať, videla som srdiečko, to bábätko vo mne rástlo aj keď ťažko choré... Lekári nechápali, ako sa dožilo 39tt v takom stave a s takými výsledkami... Preto som sa bála ísť do štvrtého tehotenstva, a primár sám rozhodol ukončiť tehotenstvo skôr, po ukončenom 38tt aby náhodou sa niečo nestalo... Aj keď výsledky som mala super a malá bola zdravucka...
Tak som sa dala sterilizovať, sestrička sama povedala, že je to lepšie, než chodiť každý chvíľu na potrat, čo ma totálne urazilo, pretože keby aj napriek ochrane sa stane, tak určite by som sa nevzdala človiečika, ktorý si nás vybral... Ale prišlo mi to logické, lebo posledná narkóza bola pre mňa hrozna, mala som problém sa prebrať, čo doteraz sa nestalo a vždy po narkoze som bola ako rybička... Tentokrát ale som mala problém povedať slovo, otvoriť oči, vnímala som, ale bola som ako paralyzovaná, nevládala som ani ruku dvihnut, či to bolo tým, že mi museli kvôli sterilizácii pridať anestézu, neviem ale zľakla som sa....

levandulova111
7. sep 2023

@kristin3558 to malé zomrelo v 39tt nie 38, som zle klikla na klávesnici....

kristin3558
7. sep 2023

@levandulova111 ahaa takto… ja mam tiez prve babatko cs ale druhe chcem prirodzene ja som mala cs kvoli zlej polohe hlavicky no na to sa prislo po 12h plnych kontrakcii .. ja som chvalabohu vsetko zvladla ale som este mlada mam 24 tak dufam ze bude vsetko v poriadku no tiez by sme chceli 4 deticky tak uvidime… 🙂 ak si si myslela ze to bude takto lepsie tak urcite bolo to aj skrz zdravotnych komplikacii cize to je pochopitelne toto vsetko… s to je ta tuzba prave ze stale chceme to co nemozme mat… na jednej strane by mi to bolo luto no a zas na druhej ak by som nesla na sterilizaciu asi by som takci tak neotehotnela nejako dobrovolne ale stane sa a riskovat ak si mala problemy tak si myslim ze si sa rozhodla dobre.. 🙂

levandulova111
8. sep 2023

@kristin3558 no prvá sc bola akútna tiež, nepostupujuci pôrod, druhý by som mala prirodzený ale to som sa dozvedela až po 🙈 len u nás v meste robia SC automaticky, keď už aj prvá bola 🙈 keby idem rodiť inde, nechali by ma prirodzene, všetko bolo super, aj kŕčok sa skracoval a mäkol podľa učebnice... Žiaľ nevedela som, že môžem rodiť normálne... Nemusela som mať sterilizáciu... Tretí (mŕtve bábo) bolo už totálna automatika SC a toto posledné jasné, že tiež... Ani nevieš, ako má to hrozné mrzí, že som si neporodila ani jedno bábo normálne... 😓 aj keď, je pravda, že keby mám vytlačiť mŕtve bábo, tak by som skolabovala určite... Čiže všetko zle je na niečo "dobré"... 🙈😓
Ja som pôvodne nechcela sterilizáciu, bála som sa toho, a o nejakých 4-5 rokov som rozmýšľala, že ešte jedno bábo, ale je to dobré takto, už 3 sú finančne náročné veru 🙈
Tak ja som v tehotenstve nemala problémy ani raz, teda zo začiatku prvého tehotenstva nízky tlak, ale to sa po pár dňoch upravilo a odvtedy žiadne komplikácie ani pri jednom... Nevadí, všetko je tak ako má byť 😊
A vám tu v diskusii prajem všetko zdravie a šťastie sveta, autorke šťastné donosenie a tebe skóre počatie s úspešným koncom 😍❤️

kristin3558
8. sep 2023

@levandulova111 ja som rodila v DE a sekcia teda nebola akutna ja som si ju sama vyziadala pretoze som bola otvorena na 10 praskli mi vodu a nikam to neviedlo.. potom prisli lekari a povedali ze zo zakona musia cakat este ci teb porod nepostupi ale uz sme vsetci vedeli ze pojdeme na cisarsky a csetko prebehlo v uplnom klude a bez stresu lebo vsetko bolo v poriadku a skutocne nikto nevedel preco je to tak ako je nikto na utz nevidel ze je hlavicka na krivo ulozena to videli az ked ma otvorili cize ja keby som vedela ze nieco taketo moze vzniknut tak uz preventivne by som cvicila cviky na to urcene ale tak hadam druhy porod bude prirodzeny velmi si to zelam… no uvidime vsetko bude tak ako ma byt a ked mas tri deticky nieje o com 🤗 a dakujeem 🥰

kristin3558
12. sep 2023

Davam mensi update vycistila som sa sama v maternici nieje uz nic vidiet a ostalo zostatkove HCG 18 ktore uz pojde spontanne do tyzdna samo dole..mame pockat jeden cyklus lebo je to takto lepsie s cim sa uplne stotoznujem 😊 tak drzte palceky.. autorka ty sa drz lebo ver ze za par mesiacov budes mat male babo v naruci🥰🙏

autor
12. sep 2023

@kristin3558 ďakujem ti ♥️ dám update vo štvrtok 😁🤔 po kontrole. Bodaj by si mala pravdu. Ja som taká vystresovaná non stop že neviem či to dobre dopadne 😔

kristin3558
12. sep 2023

Ale ano❤️

kristin3558
16. sep 2023

Ahojky tak co ako?? 😊

autor
17. sep 2023

@kristin3558 ahoj, všetko v poriadku. Bábo narástlo, srdiečko bije.... dúfam že sa dočkáme šťastného konca.

kristin3558
17. sep 2023

Verim ze ano❤️

Strana
z3