Ide o oplodnenie?
Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize to bolo cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.
@katusikkk vy si tu z toho robite srandu ako dve male deti..mna nemusis poucat o mykoze..ta je uplne odlisna...prepac ale ked to je na nohavickach tak to je pre mna vytok lebo vytecie..a gulynekolog tiez rozlisuje prirodzeny vytok a taky ktory nie je v pohode..a ked uz tu chytas za slovicka autor nespomenul ze by sa tahal meter za priatelkou to ste boli vy...a bolo vam to ohromne smiesne...
@lillystranska ty mas tiez nastudovane a hlupe otazky mas stale..
@lavieenrose najdi mi prispevok kde som pissla ze to mam nastudovane. Nikde som to netvrdila ale poznam svoj cyklus a viem kedy mam menzes a kedy ovulaciu. V jednej otazke som sa sekla lebo som zle nieco odhadla aj to sa stava. Ale ide o podstatu prispevku. Ked sa chlap boji ze ked frajerku napusti a potom riesi ci je tehotna mi pride hlupe ved ked vie ze dieta nechcu nech i nasadi kondom alebo tabletky ona a druha vec nikde tu nespominal ze to bola nehoda
@lavieenrose
Tak nenazyvaj ovulacny hlien vytokom.Su to dve odlisne veci.Aj z oci mi tecu slzy a nie vytok,len preto,ze to vyteka.
To,ze ci to netahal meter,bolo na margo toho ,ze necitil,ze by mala "hlien vajecneho bielku"
A ano je mi to smiesne.Vzdy lepsie ako plakat od rana😅
"ze necitil,ze by mala "hlien vajecneho bielku""
a to ako suvisi s tym tahanim sa na meter? ten hlien je hmatatelny aj bez toho, aby som strkal prsty neviem kam hlboko. ze to vy tak nemate, tak neznamena to, ze to aj ostatne take nemaju. zrejme katusikkk a lillystranska su spriaznene duse a jedna druhu doplnaju. Zaujimave, ze ostatne prispevky nemaju ustipacny charakter a odpovedaju k veci, len vy dve mate problem.
@durihaj a co ti napisala pani v prispevku? Ze sa pytas hluposti. Sex ste mali v nedelu a stredu si sa zobudil boze vsak co ked som ju oplodnil? Za tri dni ziadna zena nezisti ci je tehotna . A spoliehat sa na mobil tiez neni moc rozumne tiez som si to sledovala cez mobil az som zistila ze aplikacia mi to zle zratavala a tiez som s muzom sexovala cez ovulaciu. Teraz sa uz spolieham len na svoje telo a priznaky.
Skoda, ze priatelka sa moc nesleduje :/ Mam pocit, ze o tychto veciach viem ja viacej, ako ona.
@durihaj tak to je zle. To potom klobuk dole ze ty si aspon v tomto obozretny
@durihaj Potom daj vedieť, ako ste dopadli. 😉
a potom že je koník pretriasaný kde kade ako negatívny príklad. keď tu neviete normálne inteligentne diskutovať a poradiť, a keď sa tu niekto ide odbavovať a zabávať v normálnej diskusii.
a áno, sú ženy, čo v čase ovulácie majú oveľa väčšiu chuť na sex a čo vedia že majú ovuláciu aj vďaka tomu hlienu/výtoku/nazvite si to ako chcete. a nie, neťahá sa to meter, ale viac krát som mala na nohavičkách takú akoby gélovú hmotu.
@chillibubble
Nebola to zelatina ? 😲
@katusikkk sama seba zhadzujes
@katusikkk 🙂 pobavíme sa keď dospeješ.
@chillibubble
Ja sa celkom bavim aj teraz.Vlastne cely zivot sa bavim a to som uz davno dospela.
@lavieenrose
Ty sa strapnujes odpisovanim niekomu kto sa robi vzdelanejsim ako ty az do momentu ked sa pyta 3 dni po oplodneni ci je oplodnena.
Takze sa nezhadzuj ty a trosku nadhladu a usmevu.Nebud mrzuta,ked je tak celkom fajn den 😅
Vsak je zatiahnuta obloha a skaredo, az taky fajn mi nepride. Ja som sa pytal, ci je mozne 3 dni pred MS otehotniet, nie ci sa oplodnila.
@katusikkk narozdiel od teba berem jeho otazku s nadhladom...a nepyta sa ci je jeho priatelka tehotna...pyta sa ci je tam nejaka moznost...ani mladikovi nevycitam ze to dal do nej...lebo niekedy vypne rozum a chcu to obaja alebo je v tom alkohol...teba to nejako moc rozhadzalo ...chce to trochu potrenovat citanie s porozumenim
@durihaj ja nechapem zmyslanie niektorych ludi...Ak nechcem dieta, tak sa chranim a pouzivam primeranu antikoncepciu. V pripade, ze antikoncepciu nepouzivam, tak som zmierena/y s tym, ze z nechraneneho styku moze vzist dieta. Tak potom nechapem, cakas, ze ti tu vyvestime??...pravdepodobnost je vzdy pri nechranenom styku, sice vo vasom pripade asi mensia ako keby bol sex v strede cyklu, no ista sanca tam je. Osobne si nemyslim, ze by otehotnela...no v buducnosti si porieste otazku spolocnych deti a ak deti nechcete, tak sa chrante.
@lavieenrose
Mna a rozhadzalo?Ved sa tu nad vami udrbavam.Ja som najvetsi flegmos ma svete.Nic ma nerozhadze a nie to modry konik😂

joooj jedna z mojich oblubenych tem 🙂
Uvidime, ci pride. Dnes je to prvy den meskania. Priatelka mala sice aj nejake stresy, chystala veci na oslavu, ponocovala. Keby mame rozhodnute, kde sa usadime, bolo by mi to jedno, ale takto...😔
@durihaj preco sa neviete rozhodnut kde sa usadit- vybudovat domov ? ved to nieje ziadna veda ..
@durihaj No ked má stresy, tak aj preto jej može meškať MS. A inak s tou ovuláciou máš pravdu, ja som vtedy tiež ako besná, ale nie u všetkých žien to tak funguje, niektoré majú aj veľké bolesti, takže je pochopiteľné, že nemajú chuť vtedy na nič.
Obaja pracujeme v BA, ale ani jeden odtial nepochadzame. V BA a okoli sa moc usadit nechceme/neplanujeme, mozno blizsie k domovu, to by preferovala hlavne priatelka, ja som taky dost na vazkach, lebo byvat v BA a pri BA znamena aj lahsie zohnatie prace, lenze BA ako taku rad nemam, vyslovene som tu len kvoli praci. Isto by som si nasiel pracu aj blizko domova, odkial pochadzam, ale v buducnosti sa moze vselico zmenit a zas cestovat na tyzden do BA, alebo nebodaj kazdy den 100km tam a 100km spat, to by bolo naprt.
Ahojte baby...Potrebujem radu..S praitelom sa uz dlho snamime o babo.. Pred mesiacom som bola na laparoskopii a prefuku vaječnikov hned potom mi vyslo ze som mala plodne dni a snazili sme sa...no ms normlane prisla bola silná😕 no teraz stale pocitujem pichanie v podbrušku bolia ma prsníky hoci mam zvyseny prolaktin prisniky ma do teraz boleli len pocas ms a ovulacia...Teraz to je inee a rovnako ma aj strasne boli zaludok vzdy po jedle..Myslite ze by som mohla byt tehotna aj napriek menstruacii? Priznavam ze sa bojim robit si test po tolkych neuspesnych pokusoch..Dakuujem za kazdu radu ☺
@durihaj aj my s muzom sme boli v tej istej situacii...ale to nam nebranilo usadit sa v zmysle svadba ,dieta ..bytova otazka sa da doriesit neskor...mali sme domov v Bratislave a isli sme do rodneho mesta za vidinou rodinneho domu..vsetko ma plusy aj minusi..sme s rodinou ovela castejsie (u nas to bolo asi okolo 180km)nikdy som nezboznovala BA ale mozem povedat ze teraz mi chyba...uplne ina mentalita ludi...v dobrom..mam pocit ze v rodnom meste je ovela viac asocialov a neslusnych ludi :(

@lavieenrose
Uz ked tak ,nie je to vytok ,ale hlien.Ked mas vytok chod k lekarovi,nech Ti da liecbu.
Hlien sa v case ovulacie drzi na krcku maternice.Niektore zeny ho maju viacej a niektore menej.Pokial ho mas taky,ze ide za tebou este meter po sexe,tak naozaj moze ist o mykozu.Ta sa zvykne opakovat.