icon

Ide o oplodnenie?

durihaj
22. nov 2017

Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize to bolo cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.

Strana
z5
kamilka1986
22. nov 2017

Neviem či bude tehotná alebo nie ale načo pokúšať osud keď bábo ešte nechcete??

lilyianka
22. nov 2017

@durihaj skor nie...aj ked stat sa mohlo, ale je to malo pravdepodobne

durihaj
autor
22. nov 2017

tak akoze raz to pride, ale ked sa obavam, nie sme este zabezpeceny, resp. nemame poriesenu bytovu otazku kde byvat, ja strasne vaham nad vsetkym

pininka
22. nov 2017

Tiez si myslim ze skor nie, ale mozne je vsetko.

durihaj
autor
22. nov 2017

Priatelka uz pocituje take veci, ze naliate prsia a trochu ju aj v brucho bolelo, ako to byva pred MS, ale este neprisla. Priznaky tehotenstva za 2 dni to asi byt nemozu.

pininka
22. nov 2017

@durihaj menzes sa moze oddialit kvoli roznym veciam, moze byt aj prechladena, ale najviac robi psychika.

qwert77
22. nov 2017

Kamarátka otehotnela 2 dní pred ms, mala posunutú ovuláciu. Dieťa bolo na ultrazvuku stále o dva týždne menšie, tak aj lekár sa riadil podľa možnej ovulácie a nie poslednej ms. Naozaj neriskovať keď dieťa ešte nechcete, príroda je nevyspytateľná a je možné všetko 😃.

lilyianka
22. nov 2017

@durihaj priznaky co pocituje su pms, urcite nie tehotenske priznaky....nakolko teraz bude v strese ci sa vam nezadarilo, tak jej budu urcite meskat a sam pises, ze pri strese jej zvyknu meskat aj tyzden

durihaj
autor
22. nov 2017

@qwert77 viem, ze je to mozne, preto nad tym rozmyslam.

janickacrazy
22. nov 2017

@durihaj Pravdepodobnosť je síce malá, ale moja sestra presne takto otehotnela, 2 dni pred očakávanou MS, ktorá proste už neprišla. No ona predtým vysadila antiku, takže asi to bolo aj kvoli tomu. Hádam to nebude váš prípad.

belllinka
22. nov 2017

@durihaj Príznaky tehotenstva to určite nemôžu byť. Ak sa aj vajíčko oplodnilo, tak ešte ani do maternice nestihlo doputovať a uhniezdiť sa. Takže nemá "čo" produkovať príznaky. Podľa mňa na 99 percent nie je tehotná a tie príznaky sú kvôli začínajúcej menštruácii.

lillystranska
22. nov 2017

Baby keď mešká menzes? Tehotná asi nie som keďže muž sa neurobil do mňa ani sa vtedy nespravil ale robili sme to cez ovulaciu. Môže to byť spôsobené niečím iným?

durihaj
autor
22. nov 2017

No mozno bude priatelka aj nejaka chora, neciti sa najlepsie, takze asi aj to sa podpise na oddialeni

sharpey
22. nov 2017

My sme takto otehotneli..... Netreba pokúšať a riskovať ak nechcete bábätko 🙂

durihaj
autor
22. nov 2017

Niekto sa snazi o dieta niekolko mesiacov, ba aj rokov, sexuju v podstate pravidelne dokonca a nic. A my takto na prvy sup? Tak to by bol dobry vtip :D

sharpey
22. nov 2017

@durihaj to áno ja tiez som dlho čakala....A plno žien sa snaží a tie co nechcú a nedajú pozor tak hneď sú tehotné :(

durihaj
autor
22. nov 2017

Ja som bol v tom, ked ma zena tesne pred MS a este mava aj pravidelnu, ze plodne dni vychadzaju na +/- stred. Z priatelky som ani necitil vytok, ktory je bezny pre plodne dni - konzistenciu vajecneho bielku.

lavieenrose
22. nov 2017

@lillystranska si robis srandu ?sak ty yo mas v merku..

janickacrazy
22. nov 2017

@durihaj teoria je jedna vec, príroda si občas robí, čo chce😂

katusikkk
22. nov 2017

Tento prispevok je dobry ojeb.Uz vidim chlapa,co by plodny hlien nazval konzistencia vajecneho bielku a presne vedel o priatelke ako pracuje jej perioda.Lozi jej do telefonu,kedze sleduje apku.Bud je to baba co sa nudi,alebo uchyl.Jasne baby maju vestecku gulu a presne ti povedia ci si nabuchal frajerku.Na taketo drby nech radsej nikto nereaguje,lebo evidentne si zakladatel temy nad tym cicinu honi😠

gab1sol
22. nov 2017

@durihaj asi 5 rokov sexujete bez ničoho, aj počas plodných dní... Takže vo vašom prípade by to určite nebolo na prvý šup, ako píšeš, ale môžeš byť rád, že ešte neotehotnela... 😀

@katusikkk presne toto som si pomyslela, že aké podrobnosti ovláda a aké slová volí... 😀 😀 😀

durihaj
autor
22. nov 2017

som chlap. a ano posledne 2 dni si o tom dost pozeram. ziadny ojeb. preto poznam ten pojem vajecny bielok. viete, ked ide do tuheho, tak clovek si studuje dost 🙂, ale neklamem.

durihaj
autor
22. nov 2017

a s priatelkou sme si pozerali jej kalendar spolu v mobile ;)

katusikkk
22. nov 2017

@durihaj
Takze teraz si napisal,ze dva dni studujes a vies ,ze existuje hlien "vajecny bielok"Pred tym si to nevedel ze existuje a pisal si ,ze si ho necitil.Ja mam pomaly 40 a nikdy som ho necitila ani ja a nie to este partner.
Radsej sa tu z modreho ponika vypni a studuj vlastne telo a nie partnerkine.
Nauc sa ovladat vlastne vajcia a vajecny bielok nechaj bielkom

gab1sol
22. nov 2017

@katusikkk 😀 😀 😀

durihaj
autor
22. nov 2017

O priblble komentare nemam zaujem. Zatial kazdy dokazal odpovedat normalne, ale ak ma niekto s tym problem, nechapem, preco sa vobec unuva odpovedat a minat svoj drahocenny cas.
Dakujem 🙂

sharpey
23. nov 2017

@katusikkk aj mne sa zdal múdry :D môj priateľ sa mňa pýtal aj dokonca na také či môže púšťať ak som tehotná či nebudú dvojičky :D kde on by ovládal moju periodu a také 🙂 ale 🎩 dole

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj a keď bude tehotná čo spravíš? Veď keď nechcete teraz dieťa tak prečo sa nechranite? Ja milujem keď chlap od toho dáva ruky preč a všetku zodpovednosť nechá na ženu. Pustia to do nej a potom začnete panikáriť či není tehotna

durihaj
autor
23. nov 2017

Priznavam si, je to moja chyba, a ked sa nieco stane, tak sa k tomu postavim celom. Ale tajne dufam, ze zatial to este nebude. Inac o hliene viem uz dlhsie, nie posledne dva dni. A viem o nom viacej, ako moja priatelka, ktora taketo veci ani nesleduje.
Viem, ze jednym z priznakov byva aj zvacsena chut na sex, jednoducho podla toho viem, ze priatelka je pravdepodobne v strede, lebo inokedy az take chute nema, resp. nie je taka nahopkana.

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj takze ak spravne chapem ked je ,,nahopkana” tak je tehotna? Ci som to zle pochopila?

Strana
z5