icon

Ide o tehotenstvo?

1. jún 2022

Ahojte
Mam otazocku mozno blbu ale toto sa mi nestalo tak blbe komentare si neprosim..

Tak MS som mala 16 maja a na presno len ze pred MS par sni cca 7 dni som veeelmi jemnučko krvacala ružova faena ale len večer ked som sa utrela a na druhy den jemne spinenie slabo hnedej az bezova farba tahanie pod brchom a kym som nedostala MS aj vtedy som mala bolesti skonvila MS 21.maja tahanie v podbrusko nafuknute podbrusko bolest maternice vajecnikov stale pretrvavalo po MS 4den velmi maly fliacik som mala a som mala spinenie isla som k dr ze mam tazkosti iny vytok a sem tam ako keby voda zomna vytiekla velmi maly fliacik vsetko ok testy tak tiez zapal nic.
Mala som volat 30.maja ci tazkosti pretvavaju a stale tahanie v ppdbeusku mateenicu citim ako leby pichanie tak len tak na obed som si spravila tehu test vysiel pozit prikladam doto po onede zas spraveny a vecer caa tak isto na dduhy den rano zas pozit. Tak ze 4 testty takero dnes som si na vecer robila a negat. Citim troska na dotyk prsia ma boli a podbrusko.

Strana
z2
ailiba
3. jún 2022

🙏

autor
3. jún 2022

Tak na sone ne vidni nič keďze aj keby je to skoro zobrala mi krv v pondelok mam volat. Cistu nemam .
Tak uvidime ale nepovedala nic v tom Mysle ze neveri ze je to tehotenstvo. Ja si myslim ze biochemicke aj som sa pytala on ze este mi to nevie povedat uvidime vysledky

gertys
3. jún 2022

Podla krvi ti bude vediet povedat. Preto sa k tomu nechce vyjadrovat lebo sam nevie ze co kym neuvidi minimalne hodnotu hcg aku mas. Je super ze nemas cystu. Ja som tiez nikdy nemala a na kontrole po kyrete mi az nasli ze mam. Som rada ze ty nemas. Drzim palce a daj urcite vediet ako to dopadla. V 4tt nie je este vobec nic vidno az od 5tt

autor
3. jún 2022

@gertys jasne ale si myslim ze neni sanca skor biochemické.

autor
3. jún 2022

@gertys a dakujem

gertys
3. jún 2022

Ale tak kto vie. Kadeco sa deje. Falosne nadeje ti davat nech em ale zas vies ako to je. Nadej umiera posledna

autor
3. jún 2022

@gertys to ano ale nadej si nerobim co mam menstruacny kalendar tak podla toho 2tt4 dni tak bohvie no uvidim v pondelok

gertys
4. jún 2022

To jehrozne malo. Ale v krvi by uz mohli par jednotiek zachytit

mima1991
17. jún 2022

ahoj, ako to dopadlo?

autor
18. jún 2022

@mima1991 ahoj test som si robila bol negat. Ms na presno trvala len 3dni co ja mavam 7dni a silne krvacanie.
Ale teraz 1den som krvacala a 2dni konciacie
Krce som nemala nic len ako mi skoncili zas citim podbrusko a gynekologicka tvrdi ze vsetko je okk tak neviem teda

gertys
18. jún 2022

A uz uplne vylucila moznost tehotenstva? Vzala ti znova krv?

autor
18. jún 2022

@gertys nevzala ani som bebola u nej

gertys
19. jún 2022

Lekar by ti mal vziat krv a o par dni znova na porovnanie ak to vezme len raz nic z toho nezisti lebo nevie ako sa zmenila. Z toho co pises celkovo ako sa sprava by som uz davno mala kartu inde

autor
19. jún 2022

Teraz pojdem zas a ked si bude tvrdit svoje tak uz od nej odchadzam nemozem si stlacit brucho lebo ihned taky tlak ucitim v podbrusku

gertys
19. jún 2022

Nechces zbehnut na pohotovost? Do nemocnice na urgent myslim ze tam ti skor pomozu. Ak mas bolesti sla by som. Vysetria ta spravia ti sono porozoravaju sa s tebou. A sla by som teraz

autor
19. jún 2022

@gertys ako tie bolesti nie su hrozne len take ako pred ms

gertys
19. jún 2022

Myslela som ze je to vaznejsie ale ja osobne by som aj zak sla len pre zvedavost 😀 ale ja mam dobreho gynekologa takze to nemusim. Ale ak je vacsi priblem alebo poobedie tak ma sam velakrat poslal do nemocnice kedze mam za sebou niekolko MA a ma sam strach o mna

autor
19. jún 2022

@gertys jasne chapem len mi to je neprijemne to tahanie v podbrusko alebo bolesti ako pri ovulke a tak.
Uvidim teda čo povie moja uzasna dr a idem k druhej
Ako aj ja som zvedava ale ani to neriesila tie testy nic prostr

gertys
20. jún 2022

Velmi nezodpovedna dr lebo aj keby to nebolo tehotenstvo, moze to byt cokolvek ine. Keby si realne mala vaznejsi problem? Ani na to nepride

Strana
z2