Ide o tehotenstvo?
Ahojte
Mam otazocku mozno blbu ale toto sa mi nestalo tak blbe komentare si neprosim..
Tak MS som mala 16 maja a na presno len ze pred MS par sni cca 7 dni som veeelmi jemnučko krvacala ružova faena ale len večer ked som sa utrela a na druhy den jemne spinenie slabo hnedej az bezova farba tahanie pod brchom a kym som nedostala MS aj vtedy som mala bolesti skonvila MS 21.maja tahanie v podbrusko nafuknute podbrusko bolest maternice vajecnikov stale pretrvavalo po MS 4den velmi maly fliacik som mala a som mala spinenie isla som k dr ze mam tazkosti iny vytok a sem tam ako keby voda zomna vytiekla velmi maly fliacik vsetko ok testy tak tiez zapal nic.
Mala som volat 30.maja ci tazkosti pretvavaju a stale tahanie v ppdbeusku mateenicu citim ako leby pichanie tak len tak na obed som si spravila tehu test vysiel pozit prikladam doto po onede zas spraveny a vecer caa tak isto na dduhy den rano zas pozit. Tak ze 4 testty takero dnes som si na vecer robila a negat. Citim troska na dotyk prsia ma boli a podbrusko.
Vidím //.... držím ✊ keď tak sa otestuj ešte...
ahoj, aj ja nieco vidim, daj si zobrat krv na hcg u dr. 🙂 a budes mat jasno. Drzim palce
Bud si tehotna a ciarka bude silniet alebo to bolo biochemicke a ciarka postupne zmizne. Najlepsie by bolo ist k Dr na krv
Baby je to mala pravdepodobnost ze? Takto po MS ze ukazal test. Bolesti v podbrusku mam prsia na dotyk bolestive
@gertys zajtra idem. Len dost mam nafuknute podbruško a citim raz pravy vajecnik potom lavy aj maternicu citim
Kludne to moze byt tehotenstvo. Su zeny ktore ovuluju pocas ms niektore tesne pred niektore tesne po. Nema kazda tabulkovy cyklus. Ak tam ciarka je tak tehotenstvo bud je alebo bolo lebo mas v tele pritomny hormon. Drzim palce a daj vediet 🙂
@gertys urcite dam vediet.
Troska som sa dneska zlakla od niecoho atresovala som sa tak som citila podbrusko najma pravy vajecnik
Uplne na zaciatku ked bol test pozitivny aj mna bolel raz jedena raz druhy vajecnik. Je to preto ze vytvaraju placentu. Ked ta zacne pracovat sama vajecniky prestanu. Kludne aj to moze byt
@gertys vies nikdy som nemala taketo problemy.
Ale dnes som skusila test a len 1 ciarka takze nic asi ze? Zajtra idem k dr
@gertys a aku slabu ciarku si mala ?
Ahojte baby tiež mám otázočku keďže nemám skúsenosti s tehotenstvom . Menštruáciu mám nepravidelnú , ale podľa kalendára mi meškajú 2 dni - posledné tri dni mám pálenie záhy a je mi ťažko na žalúdku test som si robila - žiadne silne dve čiarky viď foto , keďže sa tu alw píše všade u duchoch tak neviem ci je toto možné považovať za ducha a ci niekto z vás mal pálenie záhy uz v rannom štádiu tehotenstva . Ake sú vaše skúsenosti ? A čo si o tom myslite ? Ďakujem každému za reakciu a prajem ešte krásny zvyšok dňa
Ked uz tam ziadna nie je tak to pravdepodobne odislo. Mrzi ma to
Ja si myslim ze islo o tehotenstvo,ale pri menstruacii odislo 😞 je mi to luto..snad nebudem mat pravdu
@gertys a 9dni pos som mala test pozit a po ms 4den spinenie
Takze si 4 dni po skonceni ms zacala spinit a z takychto ciarok je momentalne biely test spravne? V takom pripade asi vies co sa stalo. Bolo to biochemicke tehotenstvo
@gertys stalo sa mi to 1x ze po ms takto
Tak ano biochemicke tehotenstva sa nedeju bezne a opakovane
@gertys tak uz som takto mala ale pred ms
Prepac, ale mam v tom trosku chaos. Poslednu ms si mala 16.5. A ty si myslis, ze napriek tomu si uz v tej dobe mohla byt tehotna... A po ms mas aj tie problemy, co si popisovala....(?)
Tak mozne to je, ale ta ciarka na teste sa mi zda dost slaba na to, ze uz by si mala byt dlhsie tehotna. Ale podstatne je, skus testovat obden a ciarka musi silniet. Nie byt stale rovnaka. Inak to moze byt aj cysta, alebo nieco ine. Testuj vzdy v rovnakom case a tou ustou znackou testu.
Je to naozaj zvlastne. Podla mna tehotna nie si ale naozaj som sama zbedav co ti povie lekar
@ailiba ano ale 7dni pred ms som mala lrvacanie vecer ruzove a druhy den spinenie aj mne je to zvlastne tak uvidime. Cystu som nemala nikdy ale uvidim zajtra ved napisem.
Ako od poslednej ms pobolieva podbrusku som nafulnuta ale podbrusko myslim ale moze to byt aj ine ja som na tehotenstvo vobec nemyslela ale vobec
@gertys aj ja si myslim uz ze nie som. Ale zajtra uvidim. Inac na sone v kolkatom tt sa da nieco zistit ?
Tak napis potom😉... Hlavne, nech si v poriadku👍
@ailiba napisem jasné
@ailiba baby zatial cakam u lekara
Drzim palce, daj vediet

Ja vidím všetky pozitívne