Ide o tehotenstvo či stres?

martina2107
14. jan 2013

maminy plne kojim od 600 nedelia som mala MS raz odvtedy preslo 7 tyzdnou kezde ked kojim pokladam to za normalne z manzelom mavame prerusovany styk uistoval ma ze tehotna nemozem byt napriek tomu som si spravila tri testy a vysli negativne nemam ziadne zvlastne priznaky len zataz na zaludku ale nevraciam moze tu zataz na zaludku sposobit stres celu noc nespim stale myslim na tehu aj cely den som vystresovana boli ste aj vy z niecoho vystesovany natolko te ze mali problemy zo zaludkom ??? bojim sa ist k doktorovy ze mi potvrdi tehu nesme na to pripraveny a vobec ne finacne

bosacka
14. jan 2013

mna by pri tazobe na zaludku napadli skor ine moznosti, ako tehotenstvo... a ked ti vysli negativne testy po takom case, asi tehotna nebudes. ja som mala medzi prvymi MS po sestonedeli dvojmesacne prestavky (boli take 2), odvtedy ako hodinky kazdy mesiac. ...a zase ak pojdes k doktorovi, nic nepokazis - bud ta ukludni, alebo ak by si bola tehu, je lepsie to vediet skor, nie? ked ale mas byt v strese a nemozete si babo dovolit, nabuduce skuste spolahlivejsiu antikoncepciu 😉

ikke
14. jan 2013

samozrejme, zo stresu ta moze boliet pekne silno boliet zaludok, mnohi aj zvracaju.
ked mas negativne testy, stresujes sa uplne zbytocne!!!
a tiez sa pridavam k odporucaniu na spolahlivejsiu antikoncepciu...

katka1981
14. jan 2013

Mozes mat zaludocnu virozu. Tazko povedat. Chod na krv. Mna za cele tehu zaludok nebolel ani raz. Nedavno muza bolel zaludok 3 tyzdne, mna bolel 3 dni. Tehotenstvo mi ani na um nezislo. Nechcem byt zla, ale hentaku "ochranu" pouzivam vtedy, kedy mi je ozaj fuk ci otehotniem alebo nie. Ty po porode ani nemusis mat cyklus ako kedysi. Ked som bola ozaj v stadiu, ze druhe dieta urcite nie, tak som na sex radsej ani nemyslela. Daj si zobrat krv, neistota je najhorsia, z tej moze ozaj boliet zaludok. Lepsie je vediet pravdu. Co ti pomoze, ked ti sem baby napisu, ze tehotna nie si. A radsej pouzite ochranu, tie nervy nestoja zato. Drzim palce, aby bolo vsetko ako si prajete.

zuzi0911
14. jan 2013

asi len stres ti je zle.

keira155
15. jan 2013

bude to tim stresom

simca06022011
15. jan 2013

samozrejme, mne je bezne zle zo stresu a nevakov.. ked mas kopec negativnych testov tak sa netrap, ked nie ste na babo pripraveny, uvazuj o normalnej antikoncepcii a o to skor navstiv lekara ak mas pochybnosti... po porode nemusis mat ani len pravidelnu menstruaciu a tazoba na zaludku neznamena tehotenstvo ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre