Ide o uhniezďovanie alebo potrat?
Zdravím citim sa uz ako uplny blazon no potrebujem to niekomu povedat a pocut par rozumnych rad vcera a predvcerom som mala slabe ciarky na tehotenskom teste robila som si tu istu znacku a vcera bola silnejsia ako predvcerom skusala som aj ine a na kazdom bola slabunka no vyditelna ciarka dnes rano a poobede som uz na teste nemala nic
Ms som
Mala dostat 16-17 aprila ale apka mi to vypocitala na zajtra cize 21.04
Riadila som sa podla toho ze minuly mesiac som mala 29 dnovy cyklus ale to je jedno nakolko som
Mala “ pozitivne “ tehu testy a dnes spinim mam slabo ruzovy vytok neviem nacom som
Chcela som vediet ci s tym niektora z vas ma skusenosti
Ide o Uhniezdovanie alebo skor prichadza ms ?
Ak By to bolo Uhniezdovanie tak ..by mi snad ziaden test neukazal ducha ze ? Citala som ze
V 3-4 tyzdni tehotenstva je mozne ze zena slabo krvaca ..
Koli uhniezdovaniu
Som uz taka zufala
Tento cyklus mam posledny s Clomidom na podporu ovulky
Tak som sa tesila ze to vyslo a teraz to Spinenie 🤦♀️
@vyvka ja momentálne postupujem svoje prvé ivf.V stredu som začala krvácať.Vo štvrtok som išla do centra na krv,nech viem na čom som,pretože som celú noc prerevala .Prišla som domov,dala som si lieky čo mi ešte dopisali a chystala sa na záhradu.V tom mi zavolali z centra že gratulujeme ste tehotná.okamžite ľahnúť a nič nerobiť.V pondelok idem na kontrolu a krvácanie vôbec neprestáva a to je jasno červená krv.Môj muž hovorí,že naša dcéra prichádza vo veľkom štýle
@zupe11 Gratulujem !!!
Tak hlavne lez a odychuj Drzim palce nech je vsetko dobre no pocula som ze ...zena moze
Mat jemne spinenie alebo krvacanie a napriek tomu moze byt Tehotna
Od poslednej ms mozem byt v 4tyzdni tehotenstva samozrejme ak ide o Tehu co silno pochybujem nakolko su testy negativne ...
Ale zhodov okolnosti prave ... v 4tt nastava ten ruzovy vytok v case kedy mala dorazit mrcha a mne to sedi ..
Ziadne krvacanie nic sa nenastartovalo od vcera ...
Len mam ruzovy Vytok ...
Citala som ze ... je mozne ze tehu test este tehotenstvo nezaznamena kedze hcg je este nizke ...
Jasne nahovaram si ze moze ist o Tehu lebo ved
Nadej zomiera posledna .. Aj ked v kutiku duse viem ze
Tehu to nebude
@ikonica
Nezoberu mi krv pokial nemam ... potvrdene tehu
Lekarom ...
Poslu ma za mojim lekarom ale k nemu sa dostanem az pondelok krozny pristup ...tu maju vsetko je unich v poriadku ved som bola v 6-7tt
Krvacala som odmerali mi tlak po 4 hodinach cakania a poslali ma domov ...
A teraz keby ze im poviem mala som slabu ciarku na tehu teste tak ma asi hned poslu domov 😁
Po potrate som bola na vysetrenie teda ..
Sestricka mi urobila tehotensky test
Na ktorom zhruba po 10 dni od .. potratu bola slaba ciarka
Tak som jej povedala ze este tam slaba ciarka je a ona nato ze .. ved ked je slaba ciarka to nieje poziitivny musi byt silna 😁😁😁
Velmi skuseni lekari tu su 🙂
@ikonica
Skusim zavolat do centra ...
Pondelok ak sa dnes mrcha nespusti Tak to budem riesit aj keby som mala ist na Slovensko ... ale
Pravdu povediac ...
Prajem si aby mrcha prisla lebo ak ide o tehu a hned od zaciatku mam krvacanie nic dobre to nevesti ... a hlavne v UK som stratena ak sa nieco take deje vsetko tu nechavaju na prirodu
Aj ked je sanca .. ze sa to da zachranit
Tak dufam ze mrcha pride ...mam posledny cyklus s clomidom ak to nevyjde mam moznost podstupit
IVF zdarma
Aj ked vaham ..lebo je to velky risk
Ale tak dam si pauzu a mozno v zime do toho pojdem ak... sa nepodari
@vyvka hrozne jak to tam funguje..sak jak ti ma potvrdit tehu ked do hcg 1000 ani nic nemusi byt vidno na sone? to je nejake cele naopak... mne v centre brali 3x krvkym mi vobec sono urobili.... z coho ti ma lekar potvrdit tehu? och.. asi hormony so mnou lomcuju.... hrozne jak to tam funguje....
@ikonica
Ja som si robila doma tehu testy .. ako nahle mi digitalny potvrdil tehotenstvo som dosla na Gyndu kde mi ... lekar
Robil zase len tehotensky test podotikam ... ten najlacnejsi tusim za euro ( libru )
Taky ktory si ja Nikdy nekupujem ...
Bol pozitivny
Dal mi kyselinu listovu poslal ma domov napriek tomu ze som mu hovorila ze dnes som
mala ....
Ruzovy vytok a on nato no ja neviem coto je musis cakat minimalne do 10 tyzdna
Tehotenstva a urobime ultrazvuk ... 😁😁😁
Takze Hlavne preto ak budem tehu hned letim na sk lebo
Som si 100% ista ze my dve vieme .. ohladom tehotenstva viac nez lekari v UK
Inac ty sa mas ako este spinis ?
tak nic baby ...
Asi s toho ... mam Normalnu krv teda ..
Mam slabsiu ms ako obvykle ale je to slabo cervene asi by som to uz Mala brat za ms ze ?
Ja som pri prvom tehotenstve tiež mala spinenie, teda také slabé kramy, ani mi nenapadlo tehu, asi až keď to skončilo oveľa skôr ako bežný menzes (asi len 3-4 dni) a uvedomila som si, že to bolo slabé, test mi už ukázal tehu, predtým som si nerobila. Uvidíš, ako tebe celé tie "kramy" dopadnú, len ohľadom tých liekov ti neviem poradiť, ale držím palce 😉
@najinka Kamoska ... ktora sa snazi uz dlhsie o babo nepracuje hovorila mi ze sa to nejako da bud za lacnejsie alebo zdarma ... ak zena nema pracu
Niesom si ista ale hovorila mi to cca pred mesiacom
Kedze pracujem som sa tym nikdy nezaoberala
.. a ci nema nahodov zle informacie ..to ti neviem povedat
Ale fertility je centrum kde riesia pary ktore sa snazia dlho o babo a nedari sa im...
Skus si pozriet yorkshire fertility
Ja som mala akoby kratke kramy pri oboch dcerach, cca tyzden pred terminom riadnych. Este vravim kamoske ze isto nie som teHotna bo mi idu kramy.trvali ale kratsie akobzvycajne aj slabsie.a potom som pri oboch temer cely prvy trimester spinila. Nervy som z toho mala riafne bo som predtym 4x potratila. A mam dve krasne dcerky🙂
Dobrý deň môžete mi poradiť?Predvčerom som mala hnedý výtok,včera nič a dnes mam krvavý výtok.Moze to byť uhniezdovanie?Dakujem

@soldi ved aj ja si myslim .. len
To ze na 2 den cyklu by som ... mala brat clomid ktory beriem na ... podporu ovulky a to jemne spinenie neviem ci mam brat ako ms alebo mam cakat dnes ... maju zatvorene v centre kde mi predpisali
Tie tabletky ...
Takze fakt neviem ci si dnes mam zobrat tu davku alebo nie