Je Mamatest 10 spoľahlivý?
Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku
Podla vas mam ist zajtra rano ku zenskej ked dneska rano som mala dve ciarky pri druhom teste a este menstruacia nebola dufam ze aj pri nej mi to potvrdi
potvrdilo sa mi budem tehu 🙂
@sitkova417 skus este jeden testik len ho namoč 10sekund max..Tento vyzerá byt pozitívny len aj dosť nasiaknutý..😉
Ahojte, prosím Vás chcem sa len opýtať..mamatest mi ukázal 9 dni pred očakávanou MS // čiarky jens bola taká slabá ale vidnalo ju, keď som si robila iný test o 3 dni neskôr neukázal nič bol snehobiely :( čo si mám myslieť? MS mám dostať o 3 dni.. Ďakujem
@kristina6014 Ja som mala podobnú skúsenosť a tehotná som nebola..tiež mi ukázal dve čiarky..teda čiarku a ducha..
@ivankalaco mne to ukazalo takto no 🙂
@kristina6014 Tento vyzerá byť pozitívny..skús ešte nejaký iný test, ale inú značku, ako si použila teraz naposledy..
@ivankalaco skúsim, v stredu by som mala mať MS. Tak uvidíme, aké hrozne by to potešilo 😊😊
@simona2408 si tehotná gratulujem 🙂
@dasaa v piatok pôjdem doktorke 🙂 dúfam, že je to pravda 🙂
@simona2408 môžeš ísť ale jedine co ti správy tak ti zoberie krv. Lebo na sono je ešte skoro nič by tam nevydala. Ja som bola až o 2 mesiace u Gynek.
@dasaa to je pravda, ale už teraz som nedočkavá. Aspoň budem vedieť na 100% 🙂
@dasaa ahoj 🙂 minuly tyzden som bola u doktorky a mam to potvrdené. Všetko bolo vidieť aj srdiečko už bilo. Teraz som v 6tt a neskutočne sa teším 🙂
@simona2408 super tak ti prajem pekne a príjemné tehulkovanie 🙂
Baby, len vás chcem varovať pred Mamatestom10, ukázal mi skutočne silnú ružovú čiarku v limite. Nakoľko som tomu nemohla uveriť, hneď v ten deň som išla na krv a hcg z krvi bolo úplne negatívne. Týmto testom neverte.
@evittam ahoj. Pridávam a ja test len neviem ci to je pravda. Ci tie testy neklam.
@kristina6014 ahoj aj mne ukázalo. Taktok.
@anjelicek26 ahoj ako je to možné. Mne mam test. Ukázal. Ráno. Pozitívny potom som robila zas. Za 2 hodiny. Ale iný. Pepino. A nebolo tam už nič. Prikladám. Foto
Mamatest je absolútne nespoľahlivý. Mne ukázali dva mamatesty po sebe druhu čiarku, ktorá potom zmizla. Síce bola slabá, ale videl ju aj priateľ. Hneď na to som si robila pepino test aj digitálny Clearblue, ktoré boli negatívne a samozrejme som tehotná nebola... Nikdy viac si tieto testy nekúpim, my sme síce neplánovali otehotnenie, no verím že pre ženy,ktoré sa dlhé mesiace či roky snažia musí byť falošné negatívny test veľké sklamanie..

@denya89 gratulujem...!!!