Nie nič to neznamená ... akože vážne sa pýtaš? Prestali dávať k testom príbalový leták?
@dzulli1980 darmo dajú leták keď tam rozum nie je pribalený.
@dzulli1980 zabudol vol, že telatom bol
@blontimka Nerozumiem, na čo narážaš.
Vy dve nadomnou ste sa dnes asi zobudili hore zadkom...
Ano krasne pozitivny test 🙂 drzim palce
@autorka je pozitívny ,si tehotná. 🤰🙂
@buberova presne si mi to zobrala z ust 🙂 baby vsak nebudte k sebe zle, mozna je autorka mladucka a sama si v sebe nevie spracovat veci a nechce verit ze sa to stalo...vsak kto nechcete nekomentujte a uzivajte si pekny piatok a pomalicky vikend 🙂
Ano, pozitívny. 🙂
Ďakujem vám krásne. Neda sa síce povedať, že som mladučká a áno predstavte si viem čítať príbalový leták😉 Len pri tých všetkých diskusiách, ktoré sú tu som si nebola istá. Jednoducho nemôžem uveriť, že sa nám to tak rýchlo podarilo. Ďakujem ešte raz, že ste mi venovali svoj čas 😊
Poznam ten pocit..nam sa na prvykrat zadarilo a to som par minut stala nad umyvadlom a nechcela tomu verit ze tak rychlo 🤣 hlavne nech to dobre dopadne, pozitivny test je len prvy krocik 🙂
@casillas28 súhlasím. Okrem toho sú testy, ktoré aj ked spravia takúto čiarku nemusí byť žena tehotná -mamatest. Nerozumiem načo sa sem vnáša negatívna energia
Niektoré ženy sú tu tak múdre.. niekedy odpadávam z tých reakcii. Ak sa ti to zdá hlúpe, tak načo reaguješ? Normálne mám pocit, že tu niektoré z vás majú vytvorené účty, len aby si dvíhali ego, lebo zjavne ho máte niekým denno denne udupané.
Autorka príspevku - môžete sa tešiť. Ja som sa tiež prvý krát nevedela spamätať z koľajnice na teste... Chápem vaše nadšenie 👍❤️ buďte obaja zdraví a nech všetko dopadne tak, ako má.

Áno ☺️ gratulujem ❤️