icon

Je možné byť tehotná aj napriek vazektómii?

Dnes o 07:54

Ahojte
Meska mi to 6 dni, este nikdy mi nemeskali tak dlho. Vacsinou ich mam presne alebo +- 1 den. Dalsie dieta sme s muzom uz nechceli a preto bol na vazektomii, je to uz cca 2 roky. Mam 39 rokov, je mozne ze je to perimenopauza? Nemam ziadne tazkosti, ziadny zapal, na preventivke som bola v auguste. Test si musim spravit lebo dr sa ako prve opyta ci som tehotna. Popravde mam strach si ho urobit. Muz je na prasky, nevie co si ma mysliet. Co bolo u vas dovodom na meskajucu MS?

katarinaba
Dnes o 07:59

Meskajuca menstruacia moze mat desiatky pricin, jednou je tehotenstvo. A tuto pricinu este niekolkonasobne znizuje vazektomia. Preco sa bojis si spravit test? Vysledok nebude iny ani zajtra, ani pozajtra. Iba co sa zbytocne stresujes. A podla mna sa celkovo zbytocne stresujes. Ano si vo veku, kedy mozes ocakavat aj perimenopauzu. Raz to prist musi a termin ti vopred neda. Nedajboze mas iny problem - preco ho odkladat, cim skor sa riesi, tym je skor po nom, tym mensie problemy sposobi. Urob test a volaj k doktorovi. Cakanim akurat tak mozes vsetko zhorsit.

zojazoja
Dnes o 08:00

ale božinku...máš 39 rokov a výlev ako 15 ročná. veď si sprav ten test. Isto nebude mať 2000 žien uplne rovnaky dovod na meškanie menštruácie. u jednej cysty, u druhej stres, u tretej antibiotika, u štvrtej tehotenstvo, u piatej perinomenopauza, u šiestej nič...

maryetta
Dnes o 08:02

Odpovedala si si viac-menej sama.
Moze to byt... cokolvek. Urob test a jedna z moznosti bude "vylucena". To co bolo v auguste nemusi platit dnes 😉
Sama som v decembri bola ok a v maji som mala cystu 3x4.

sisska96
Dnes o 08:05

Však urob si test a uvidíš. Keď nie si tehotná tak už začína ti prechod. Nemusíš mať 50 rokov aby si bola v prechode

oslo1
Dnes o 08:06

Znama ma 4 deti. Muz isiel na vazektomiu a podarili SA I'm Este dalsie dve. Potom uz nic.
Take ano, mozes but tehotna.

anonym_c2db71
Dnes o 08:10

@anonym_autor a po vazektomii bol na 2 kontrolnych odberoch (a boli negativne)? Ak ano (teda operacia sa podarila a nemal zdvojene chamovody), tak je sanca prakticky nulova. Este asi zalezi aj od typu vazektomie... ale ak mal prerusene uplne chamovody, tak "zrastenie" je skoro nemozne.

anjelicek26
Dnes o 08:12

Normalne si sprav test, zbytocne spekulujes.

morpheuss
Dnes o 08:16

Namiesto toho, aby si si urobila test, sa pýtaš na koníku, či si tehotná?

ivicatolic
Dnes o 08:23

@anonym_autor 6 dní nie je dôvod na paniku, a ešte keď bol na sterilke.... Vždy sa môže v tele niečo odohrávať, a nemusíš sa cítiť zle, stačí aj riadna únava, vysilenie organizmu.... Tak nebooojjjj 😃👍👍👍

autor
Dnes o 08:32
@anonym_c2db71

@anonym_autor a po vazektomii bol na 2 kontrolnych odberoch (a boli negativne)? Ak ano (teda operacia sa podarila a nemal zdvojene chamovody), tak je sanca prakticky nulova. Este asi zalezi aj od typu vazektomie... ale ak mal prerusene uplne chamovody, tak "zrastenie" je skoro nemozne.

Test si samozrejme urobim, nerobila som ho este preto lebo "ved tehotna byt nemozem, muz ma vazektomiu" no kazdym dnom ma nahlodavaju pochybnosti.

@anonym_c2db71 bol na jednom odbore a robene to mal tak, ze mu ich oddelili od seba a uzavreli( snad som to dobre napisala).

autor
Dnes o 08:33
@morpheuss

Namiesto toho, aby si si urobila test, sa pýtaš na koníku, či si tehotná?

@morpheuss nikdy nevies ci sa nenajde niekto kto ma podobnu skusenost

anonym_c2db71
Dnes o 08:34
@anonym_autor

Test si samozrejme urobim, nerobila som ho este preto lebo "ved tehotna byt nemozem, muz ma vazektomiu" no kazdym dnom ma nahlodavaju pochybnosti.

@anonym_c2db71 bol na jednom odbore a robene to mal tak, ze mu ich oddelili od seba a uzavreli( snad som to dobre napisala).

@anonym_autor v tom pripade by to bol maly zazrak, ak by si bola tehotna... zase mala by si rovno meno - Jezis 🙂
Lebo cital som, ze niekedy, ked to len tak "pristipnu", ale neoddelia, tak sa kde co "zrastlo / obnovilo".. ale ak to odcvaknu v dlzke zopar mm a "spalia" konce, tak naozaj by musel mat zazracne regeneracne schopnosti... Tie odbery sa robia preto, ci nie su zdvojene chamovody (zvaknu jeden a druhy veselo funguje)... Neviem, preco sa robievaju 2... nie som doktor... ale vsade som cital, ze 2 (s odstupom casu)...

krasneleto
Dnes o 08:50

@anonym_autor jasne ze vazektomia nie je 100%, sprav test a budes mudrejsia

anonym_77ce1a
Dnes o 08:55

Ja na tvojom mieste zbehnem si kupit test a budes hned vediet a trapit sa budes zase nad niecim inym.Ale budes uz aspon vediet,tato neistota je horsia ako istota.

morpheuss
Dnes o 08:58
@anonym_autor

@morpheuss nikdy nevies ci sa nenajde niekto kto ma podobnu skusenost

@anonym_autor Otehotnenie pri vazektómii vo veľmi zriedkavých prípadoch možné je. Takisto je možné, že ti menštruácia mešká z akéhokoľvek iného dôvodu. Ženy na koníku ti nepomôžu, urob si test...

januska12323
Dnes o 09:15

Sprav si test

autor
Dnes o 09:39

Test si dnes urcite urobim aby som mohla zajtra volat Dr.

alkoholik
Dnes o 11:23

Pre boha toto kam chodite na taketo blbe otazky??? Vyhram zajtra v sportke?

autor
Dnes o 11:41
@alkoholik

Pre boha toto kam chodite na taketo blbe otazky??? Vyhram zajtra v sportke?

@alkoholik mozno

kikush182329
Dnes o 12:46

Moj manžel je po vazektomii stale plodny. Ale to uz bolo jasne pri kontrolnych odberoch. U teba je mala pravdepodobnosť tehotenstva. Test si urob na ukludnenie paniky.