Je možné otehotnieť iba z pettingu?
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Kamarátka (18 rokov) je pravdupovediac trošku divná. Má priateľa a sú spolu 2 roky. Nespali spolu ale spomínala petting.
Ide o to ,že ten petting ale robili iba cez gaťky a jeho boxerkyy. Jednoducho povedané treli sa o seba cez 2 vrsty.
Chlapec sa neurobil, ale podľa jej slov bol mokrý.. (myslela vlhý ((nadržaný)).
Spomínala prstovanie a orálny sex (robila ona dobre jemu)
Jednoducho, prosím pomôžte mi ju ukľudniť.
Je možno otehotnieť takýmto spôsobom?
@candii
@rainbow82 trebalo by zlozit ruzove okuliare aby sa nerozbili, vsetko ide vpred a deti rychlejsie dospievaju, a 16r uz vazne netreba brat za deti. nevravim, ze maju rozumne dospelacke uvazovanie, ale ani detske nie. hormony pracuju, nevedia kolko ma majitel hormonov rokov, takym potom chodia domov neplnoleti rodicia, lebo si mysleli, ze ich deti su stale deti.
jasné SI tehotná 🙂 ina moznosť neprichadza do uvahy.... 😃 😃
@limetka69 viem aká je doba, zase taká stará nie som. Tiež som si prežila pubertu a nebola tak dávno. Všetko je o prístupe rodiča. Ale podľa mňa 16r pubertiaci sú deti, aj uvažovaním, máloktorý pubertiak rozmýšľa dopredu a uvažuje aký bude mať dôsledok jeho správanie,sú ľahkovažny, treba ich usmerňovať a hlavne sa im venovať sa zo zvýšenou pozornosťou v tomto veku..
@dopolbokaodrata bola som názoru, ze ano sexuálnu výchovu do škôl treba...v súčastnosti keď sa veľmi pretláča duhovy trend som názor zmenila...netreba v skolach nič, každý rodič by mal mať gule na to, aby s detmi riešili aj intimne zalezitosti , co je si myslim problem mnohych rodicov, vratane mojho muza bohužiaľ...
@rik01lulaka no, a vzhľadom na to, že doma sa nerieši nič, lebo veď načo potom chodia do školy, by ich niekto poučiť mal. Neviem, prečo do toho ťaháš dúhy a spol, o tom to vôbec nie je.
@candii s tym naprosto suhlasim, podla mna aj 18r su deti hoci su uz legalne dospeli ludia, je to len cislo. ale na druhej strane su aj velmi vyspele deti, ako ja napr. chcela som len povedat, ze v dnesnej dobe internetu deti vsetko zistia, su zvedave, vsetko si vygooglia a potom skusaju, a ano samozrejme treba ich usmernovat, ale nie vsetky pripady sa usmernit daju. deti z rozvratenych rodin, ako aj ja, dosievaju ovela skor, nemala som ruzove detstvo, mama ma vychovala dobre, uplne, ze super, mam spravne hodnoty, precitanych milion knih, vychovala ma tak, aby som rychlo dospela a bola samostatna, za co jej dakujem a nechapem co s tym ma zaciatok pohlavneho zivota. niekto sa v 16 hra s babikami a niekto sa zaujima o sex, podla mna je to v poriadku, aj podla zakona je od 15 povoleny pohlavny styk, ci? proste netreba vsetkych davat do jedneho vreca. niekto dospeje skor. 😊
@dopolbokaodrata nemam problem povedat ,ze sa to deje mne. Jednoducho to nie je moj pripad. Mam 24 rokov a viem ako to funguje, ja som len potrebobala aby tu zopar ludi jej normalne vysvetlilo zopar veci kedze mna uz moc pocuvat nechce.
@limetka69 no ja v tomto čo sa týka pohlavného styku v 16r hadžem to jedného vreca, pretože sú to pre mňa deti, nech je to dieťa vyspelé ako chce, sex prináša aj rizika. A myslím, že v tomto veku aj celkom nežiaduce, pochybujem že nejaké 16 ročne dievča sa chce dobrovoľne v tomto veku stáť matkou ale tak, ak je už natoľko vyspelé, že sa vie patrične chrániť pred neželaným tehotenstvom tak budiš, aj keď mne ako matke by sa to určite nepáčilo.
@candii kolko ludi tolko nazorov, ja tvoj tolerujem. pointa bola, moja snaha vysvetlit, ze 16r sa za deti uz davno nepovazuju (ako oni sami seba) a tak aj konaju. samozrejme hovorim vseobecne, su take aj take deti. ja som mala 12, vyzerala som na 16, chodila von s chalanmi do partie a vecne doma pocuvala, ze pridem domov tehotna a roztrhne ma ako zabu. Ked som mala 25 tak mi povedala, ze uz by chcela vnuca 🙂 su aj normalne baby, ktore vedia, ze co a ako a uchrania sa. ked deti chcu, rodic sa aj na hlavu moze postavit. zakazane ovocie najviac chuti, a neustrazis to aj keby si neviem ako chcela. detom treba aj doverovat, ved 16tka ma byt o 2 roky dospela, a to ako len tak zo dna na den? oddnes mozes sukat lebo mas 18? je to smiesne. treba sa zmierit s tym, ze pubertaci nie su deti, ano bojime sa o nich, ale teraz ich nenechame zit? kazdy clovek sa uci na svojich skustnostiach a chybach. mozeme poradit, usmernit a cakat co bude. dieta. nie je majetok, je to samostatna jednotka a treba im davat stale viac zodpovednosti, nie v 18 hodit do zivota ako do vody, 🙂
@dopolbokaodrata prave doma by sa malo riešit predovsetkym a na co sa chodi do skoly?asi pre vzdelanie, ...a taham do toho duhy preto lebo nechcem, aby moje deti domov chodili s nazormi, ze rodina to je aj otec+otec+deti s takymto som sa stretla a.to islo iba o matersku škôlku...skola je o vzdelavani a nie o vstepovani názorových hodnot_co sa bohuzial v dnesnej dome o skole neda napisat nakolko sa na pode skol politikarci a vstepuju duhove nazory...tolko moj nazor
Nie, to by musel byt asi zazrak bozi, to uz by potom mohla otehotniet aj ked sa na nu ten chlapec len pozrie :D :D
No, 16 vôbec nie je nejako málo (myslím to tak, že všeobecne bežný vek na tieto veci, hoci to neschvaľujem a ani to nie je spôsobené dnešnou dobou... Jamám 28 a strašne veľa mojich rovesníkov malo rodičov, čo ich mali v 17.
Ale mňa skôr zaujalo - že chlapec bol vlhký??? Určite to bol chlapec? 😃
Už vím ktoré učivo zo základnej školy z predmetu prírodopis mi to pripomína....trenie...neresenie rýb 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@lenka8p nabudúce keď budeme chcieť s priateľom druhé dieťa vyskúšame tento spôsob "trením" . Pretože normálne sa nám podarilo otehotnieť po 3 mesiacoch. Tak toto hádam zafunguje do týždňa. Diky za radu. Preboha kde to sme...
Prázdniny, prázdniny skončíte už kvôli takýmto ľuďom čo sa nudia 🤦

@h_petra prečo divná.Ja som na to hrdá.A hovorila som to obrazne ale však o tom potom.Kto čítal medzi riadkami tak pochopil.No nehnevaj sa sex v 16 je kapanek priskoro nie??? Mňa rodičia vychovali slušne a som im za to vďačna! Za to že som nesexovala 16 znamená že som divná?