icon

Je možné otehotnieť opätovným použitím kondómu?

pookiebear
3. jún 2024

mám problém...s priateľom sme mali chránený styk. Priateľ sa vyvrcholil do kondómu. Ja som ešte nebola "hotová"...tak sme v tom pokračovali bez prestávky s tým istým kondómom(vieme, nebolo to zodpovedné). Keď sme skončili tak priateľ mal zosunty kondóm o cca 2cm.... mám strach že ejakulat sa mohol dostať von medzi kondómom a penisom. Myslíte si, že je šanca aby som bola tehotná?...bola som 2dni po ovulacii. Tabletku "po" som nekupovala , lebo je to asi zbytočné.
Vopred ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
janickacrazy
3. jún 2024

@pookiebear tak mala by účinkovať do 72 hodín vraj, ale ideálne je ju užiť čo najskor po styku

drake122
3. jún 2024

Je chválihodné, že frajer ešte dokázal zasúvať po finiši... väčšinou vtedy malý generál odkvecne🤣

kiki68
3. jún 2024

Ehm no, koho mohlo toto napadnut, nevies presne kedy ovu prebehla, to by aj lekar urcil na cca 48 h presne. Takze ak sa nieco stalo, spravila by som o 3 tyzdne test

avanka
3. jún 2024

@dorothee asi bola posunutá. Viem to, lebo som bola u dr, že chceme bábo, či je všetko ok a on mi pri sone vraví, že práve uvoľnené vajíčko, že môžeme ísť na to. A to som ovuláciu už mala..a hneď v ten večer som aj ostala tehotná
@pookiebear nie, nemusíš sa báť , všetko bude v poriadku

3petka
3. jún 2024

@pookiebear tak keď sme pri tom žiadna antikoncepcia nie je 100%.
100% je len vtedy keď nemáš sex. Takze šanca je tam vždy.

mk1111111111
3. jún 2024

Pusala si, ze si tabletku nekupovala a zrazu pises, ze ju mas? Tak ako teda

majjka136
28. mar 2025

@melanta dobrý deň mala by som otázku k tej ovulacii

Strana
z2