Je možné otehotnieť opätovným použitím kondómu?
mám problém...s priateľom sme mali chránený styk. Priateľ sa vyvrcholil do kondómu. Ja som ešte nebola "hotová"...tak sme v tom pokračovali bez prestávky s tým istým kondómom(vieme, nebolo to zodpovedné). Keď sme skončili tak priateľ mal zosunty kondóm o cca 2cm.... mám strach že ejakulat sa mohol dostať von medzi kondómom a penisom. Myslíte si, že je šanca aby som bola tehotná?...bola som 2dni po ovulacii. Tabletku "po" som nekupovala , lebo je to asi zbytočné.
Vopred ďakujem za odpoveď.
Je chválihodné, že frajer ešte dokázal zasúvať po finiši... väčšinou vtedy malý generál odkvecne🤣
Ehm no, koho mohlo toto napadnut, nevies presne kedy ovu prebehla, to by aj lekar urcil na cca 48 h presne. Takze ak sa nieco stalo, spravila by som o 3 tyzdne test
@dorothee asi bola posunutá. Viem to, lebo som bola u dr, že chceme bábo, či je všetko ok a on mi pri sone vraví, že práve uvoľnené vajíčko, že môžeme ísť na to. A to som ovuláciu už mala..a hneď v ten večer som aj ostala tehotná
@pookiebear nie, nemusíš sa báť , všetko bude v poriadku
@pookiebear tak keď sme pri tom žiadna antikoncepcia nie je 100%.
100% je len vtedy keď nemáš sex. Takze šanca je tam vždy.
Pusala si, ze si tabletku nekupovala a zrazu pises, ze ju mas? Tak ako teda

@pookiebear tak mala by účinkovať do 72 hodín vraj, ale ideálne je ju užiť čo najskor po styku