icon

Je možné otehotnieť po dvojnásobnom pohlavnom styku?

9. dec 2024

Ahojte mám 17 a mala som svoj prvý sex.Viem že teraz od vás dostanem veľa nenavistnych komentároch som si toho vedoma.Mali sme to prvýkrát a keďže študujem a mám život ešte pred sebou tak sa dosť bojím.S priateľom sme to mali prvýkrát a urobil sa vedľa.Po pol hodine sme to mali znova a tiež sa urobil vedľa ale niekde na internete som čítala že by sme to nemali mat dvakrát že v ňom ešte pohli ostať nejaké spermie.Mali sme to bez ochrany a viem že to bolo veľmi z obydvoch strán nezodpovedne ale priateľ je skúsenejší a hovoril že s ochranou sa nevie urobiť.Mam si ísť kúpiť nejaké tabletky alebo niečo je tam nejaká možnosť oplodnenia ?

Strana
z2
januska12323
9. dec 2024

Ktorý deň cyklu?

dadka1997
9. dec 2024

Ano mohli tam ostať zvyšné spermie, skor ako začneš niečo robit a nevieš, treba sa chrániť.. a je jedno ktori den cyklu si, ak si cyklus nesleduješ dôsledne nevieš kedy maš plodne dni

deti95060810
9. dec 2024

môžeš aj z jedného styku... záleží od "šťastia" ...

nika23t
9. dec 2024

Samozrejme, že je šanca, že ostaneš tehotná. Priateľ je sebecký a hlupy, že nepoužil ochranu. A Ty tiež,že si to dovolila. Nesexuj, pokiaľ nie si zodpovedná, môžeš na to doplatiť. Či už teraz, alebo neskôr. Zavolaj svojmu gynekológovi a porad sa s ním. Verím,že nejakého máš, keďže už pohlavne žiješ. A daj si predpísať antikoncepciu. Neochráni Ta pred chorobami,ale aspoň minimalizuje možnosť otehotnenia v budúcnosti.

petronelag
9. dec 2024

Priateľ nie je skúsenejší, keď robí takéto veci bez ochrany a ak to bolo dnes, tak sú tabletky po, ktoré treba užiť do predpísaného času.

autor
9. dec 2024
janickacrazy
9. dec 2024

Daj si tabletku po. Lebo 14 je v strede cyklu, to sú veľmi plodné dni.

viestta
9. dec 2024

Mila moja, ked sa priatel s ochranov nevie urobit, tak nech nesexuje. Nie je povinnostou zeny sa chranit pred neplanovanym tehotenstvom, chlap by mal byt chlap aj v tomto smere a zabezpecit ochranu. Ten tovj je riadny sebec, ale ty to este nevidis. Hlavne, ze jemu je "pohodlne" na dosledky nemysli. Ty si mas rozhadzat cyklus, hormony tabletkou po, lebo mlademu panovi sa nechce obliekat prsiplast na gasparka. Spamataj sa kym je cas a nabuduce ziaden sex bez ochrany. Je to v tvojom zaujme, pretoze obavam sa, ze ked nie je ochotny prevziat zodpovednost za bezpecny sex na svoje plecia, nebude chciet prevziat ani zodpovednost za dosledky pri nechranenom styku.
(a nie, nie je to nenavistny komentar, je

januska12323
9. dec 2024

Tak to máš veľmi veľkú šancu.

anjelicek26
9. dec 2024

No chod si po tabletku po. Ale ak uz bolo vajíčko uvolnene,nepomôže nic.. co ten 14.den kľudne môže byť.. a konina roka,že s kondómom sa neurobí.. chcel si proste vrznúť bez... je ti jasne,co by bolo keby ostaneš tehotna a máš v 17tich dieta? Co to stoji? Času predsudkov a cele životné plány v prdeli? On sa odprace inam a ty cely zivot hore nohami.. Nedovol ani na kilometer do teba zasunúť,kým není doriešeni ochranu.

regi95
9. dec 2024

A kedy ste mali spolu styk? Pytam sa preto, lebo ani tabletku po nemozes uzit tyzden po styku.

autor
9. dec 2024

A ta tabletka po ma aj nejaké vedľajšie účinky ? rátam stym len sa chcem opýtať

autor
9. dec 2024

@regi95 včera

regi95
9. dec 2024

Tak najblizsi cas ist do lekárne a kupit si ju. 72 hodín od styku je posledny cas kedy mozes prehltnut. Vedlajsie ucinky má ako kazdá tabletka moze mat. Po vacsine rozhadze tvoj cyklus.

anjelicek26
9. dec 2024

Najúčinnejšia je aj tak do par hodín po.. každá hodina navyše je čas,kedy sa môže vajíčko uvoľniť a čakajú tam na neho spermie...

ivik4
9. dec 2024

Stalo Ti to za ten stres ?
Prosim fakt sa do buducna spoliehaj len sama na seba 🙏. Bud si daj predpisat antikoncepciu alebo pouzite kondom. Tabletka po je najucinnejsia do par hodin , vedlajsie ucinky mozu ale nemusia byt, napr. Ti pride skor ms

mabenn
9. dec 2024

povedz priatelovi, ze je idiot a urobil to naposledy bez ochrany

anjelicek26
9. dec 2024

A milovať niekoho neznamena, ze človek robí takéto sprosté nerozvazne veci.. a fakt to nemyslím nijako zle.. mysli sama na seba a svoje telo a budúcnosť...

mabenn
9. dec 2024

a ked uz si tu, trosku ta poucime - otehotniet mozes aj mimo ovulacie - obcas nastava orgazmom vyvolana ovulacia mimo beznych dni, alebo spermie preziju v tebe nejaky cas a pockaju na ovulaciu...co sa tyka jeho "sikovnosti", to nemoze zarucit ani skuseny chlap, ktorym on urcite nie je, pretoze spermie mozu ist tesne pred von a nema o tom ani sajnu...sex bez ochrany je velmi riskantny....bez kondomu ho posli rovno do riti, lebo ohrozuje tvoju buducnost na ukor svojho uspokojenia

autor
9. dec 2024

dám ešte poslednú otázku akú tabletku po by ste odporučili?

rk123
9. dec 2024

tak to sa spytaj v lekarni aku ti odporucia prosim ta.
a teda, keby sme nebrali do uvahy ze mozes otehotniet, pohlavne prenosne choroby ti nic nehovoria?
kedze sa nevie urobit bez ochrany tak aj s inymi sexoval bez a co vies ake choroby moze mat.
radsej sa prosim ta chran

autor
Autor odpoveď zmazal
colsami
9. dec 2024

Ta tabletka moze mat vela neprijemnych neziaducich ucinkov, je to dost pravdepodobne. Mas 17 ale si hlupa - prepac mi to, nie kvoli tymto otazkam, ale kvoli tomu ze v tak dolezitej veci veris nejakemu somarovi (ano je to s tymto pristupom sebecky somar akokolvek si donho buchnuta), ak si navyse sama uvedomujes ze si este mlada a chces studovat!

Prosim, nieco si o tom nastuduj a bud viac zodpovedna a asertivna. Nech si frajer najde nejaku hlupanu co s nim pojde bez ochrany.
Nech Ti to je velkym poucenim... Verim ze sa poucis, drzim palce nech sa nic nestalo (ano sanca v tychto dnoch je velka, ako uz bolo pisane).

minimie
9. dec 2024

Keďže si mladučká, no čo už, človek chyby robí. Tá šanca nie je veľká, ale samozrejme že tam je. Zatiaľ nepanikár. Občas sa človek učí na vlastných chýbať. Takže tabletka je escapelle a tuším ešte jedna, v lekárni môžu poradiť. Ochrana nie je úplne istá, nájdeš tu dosť báb ktorým to nezabralo, občas sa tu také prípevky objavia. Po ďalšie, tvoj priateľ neľúbi teba ale seba samého. Myslí na to nabudúce. A ak by došlo k najhoršiemu, buď pripravená aj na to, že ti neuverí že to spôsobil on. Uz sa mi u dvoch kamošiek toto potvrdilo že pánko neveril, lebo on si predsa "dával pozor".

diewcatqoo
9. dec 2024

Nikdy, naozaj nikdy, nesexuj s chlapom bez ochrany v 17tich (ak nechces otehotniet). Na to, ze stihne vytiahnut by som sa v tomto veku vobec nespoliehala. A o tom, ze ste to robili takto 2x po sebe bez ochrany, radsej pomlcim.

oblecenie99
9. dec 2024

V tomto sa nemôžeš spoliehať na chlapa nikdy, aj keď ma 40. Proste sa musíš zariadiť ty, ak nechceš otehotnieť. Či teraz ,či neskôr, či v manželstve. Ty budeš tá, ktorá si najviac odnesie dôsledky. V tvojom veku ti tento stres naozaj nechýba. Ani nespekuluj dlho, aká značka a pod , čo najskôr choďte do lekárne (pošli tam kľudne toho "skúseného" chlapa aj teraz, do pohotovostnej, aby trošku okúsil, aké to je, keď nastupuje reálna zodpovednosť) a čo najskôr si tu tabletku uži (každá minúta sa ráta, na tých 72 hodín sa nespoliehaj). A potom už len dúfať.

svetlonos
9. dec 2024

No je to čistý egoisticky kkt, co si si nasla! Normalne sa mi tlak zdvihol.
Dievča zlaté toho posli svinksym krokom od seba, lebo máš zarobené na pekných pár pruserov a témy tu na mk. Vlastne - ako ta v tom tehotnú nechal samú, to by bol ešte ten dobrý pripad!
Ten horsi scenár je, že debil ti spraví zo dve tri deti a bude váš mat v pazi, hľadieť len na seba ako v tomto pripade. Ty budeš financne závislá bez možnosti úniku a pokojného zivota, odseku si to najviac deti. A vies prečo? Lebo TY budeš matkou, ktorá to dopustila. Jedine ty sa vies spoľahnúť sama na seba a nie idiota, ktorý sa inak neurobi 🤯
Je to blbosť, evidentne ti nevie suco, keby áno, vobec s kondómom nema problém!
To sú len také keci detske.
Som zvedavá, kolko žien ti tu napise, kolko deti beha po svete z hlášky - jato viem robiť a neotehotnies!
Ty budeš ta, ktorá bude tehotna, bez peňazí, rodičom na krku. Budu ta musieť zivit aj tvoje dieta, ty pri troche šťastia do školy ci prace vel i rýchlo, aby si vás vedela uživiť. V jednom aj druhom prípade preberú úlohu rodiča tvoji rodicia.
Cele zle!
Ja som mala priatela v 18tich. Rok sne sa "videli za rucicky" teda kym som nezmaturovala. Aby som v prípade tehotenstva mohla ísť čoskoro do prace a zabezpečiť seba aj dieta! A to sne používali 2jitu ochranu.
On chcel omnoho skôr, ale pytala som sa ho, ako by nás teda zabezpečil v prípade tehotenstva??
Chodil totiž na ťažkú vs, diaľkovo by to nezvládol. Bol uplne závislý na svojich rodičoch!
No nevedel by to jednoducho! Lebo nerealne. Ja by som isto doma neostala a ísť bývať ku nim, no čistá výhra! Nat na krku dvom starším manželom, ktorých posledné dieta akurát začalo vs.
Nie a nie! A teda potrat u mna nehrozilo ani za zvet.
Dievča, vezmi rozum do hrsti a posli ho k vode! Toto nie je zodpovedný a hlavne milujuci partner. Ten by totiž bral ohlad v prvom rade na teba. Vies, on debil z toho vylučuje rychlo. Ty až tak pohodovo nie. A na to co som ti napísala ani vestecku guľu nepotrebujem.

babydesire
10. dec 2024

Uzi tabletku PO (kupis v lekarni ale je to drahsie) ihned!! 14.den cyklu je dost mozne ze mas plodne dni. Vedl.ucinky ako u koho (u mna nikdy neboli,uzila som 2x v zivote). Daj si predpisat antikoncepciu u gynekologa (pre ostatne pripady). Na "skuseneho" chlapca sa nespoliehaj, okrem gynekologov a porodnikov, vedia chlapy velky prd o zenskom cykle a vsetko okolo toho..postuduj na nete a zistis ze je toho dost co ma zena vediet a co rozhodne chlap studovat nebude. Prerusovany sex nieje antikoncepcna metoda. Urcite nie ak nepoznas dokonale svoje telo.
Pokial viem tabletka PO je u nas len jedna a to Escapelle

avantime
18. apr 2025

Tú tabletku po by mali zakázať. Zabíjať tak malé deti? A navyše Slovensko vymiera.

maca1923
21. máj 2025

Prosím vás, vie mi tu niekto pomôcť?
Chcem sa spýtať ak žena, ktorá nemala pohlavný styk s mužom a upokojovala sa len sama ( s prstami ) , je dosť možné že môže striekať?

Strana
z2