Je možné tehotenstvo bez styku?
Neviete kto som, ako sa trápim.prosím bez výsmechu.tehotentvo bez pohlavného styku aj keď nie je to časté, ale je možné.ja som styk v ten vecer nemala.patner ma dráždil prstami.na prstoch spermie urcite nemal, on tvrdi, že na prstoch nemal nic.ale mozno si ani nevsimol a mohol mat tu kvapku lasky.vela deti je na svete z kvapky lasky aj ked to bolo pri pohlavnom styku.je to mozne aj takto pri drazdeni?drazdil ma zvonku, dnu nie, ale aj tak sa obavam, ci to tam nemohlo stiect.s partnerom sa o tom neda porozpravat, on tehotenstvo vylucuje a ked zacnem o tom hovorit len chyta nervy.ja mam stale cervika pochybnosti, tak sa pytam tu.
Tie spermie, ktoré by sa teoreticky nachádzali v tej "kvapke" (ak vôbec) nie sú nejakí supermani, že sa udržia na tej ruke, nevyschnú, nezotrú sa, a dostanú sa takto dovnútra a o tom vnútri ani nehovorím, že to je pre ne meganehostinné prostredie. Ja chápem tvoju logiku a ten princíp, že stačí len jedna, ale v živote som o nikom takom nepočula, kto by takto otehotnel. O nikom. Nerieš to. Ja som už bola tehotná, a nespomínam si na žiadne bolesti, dokonca som necítila nič ani keď som menzes mala dostať, čiže je to veľmi individuálne. A dohodni sa dopredu s doktorkou, aby ti predpísala antikoncepciu, lebo tá sa berie prvýkrát už ani neviem v ktorý deň menštruácie.. aby si ju mala po ruke. Paradoxne ti to môže nastaviť dobre cyklus, nemusíš ju brať donekonečna, a bola by si aj do budúcna v kľude a takéto kvapky lásky a iné veci nebudeš musieť riešiť.
Viem sa vžiť do tvojich pocitov, lebo sama som bola vždy veľký stresák, aby som neotehotnela náhodou a môj muž pri mne tiež prežil svoje :D (teraz už muž, predtým sme dlho chodili spolu). Popri antikoncepcii sme mali stále aj inú ochranu, lebo som sa veľmi bála. Preto mne môžeš veriť, že takéto jednoduché to nie je, že len tak z ničoho nič otehotnieš. Nečítaj okolo toho žiadne "urban legend" story na nete... Keby som chcela, nájdem si tam "zaručené" info aj k tomu, že pochádzame z inej planéty a podobne.. Nič s tým teraz neurobiš, nič nezmeníš, ale to, či menzes dostaneš vieš s s tým stresovaním veľmi ovplyvniť a iba ťa to zneistí. Zahoď si to za hlavu, a uvidíš, že to bude v poriadku.
Áno obsahujú spermie aj kvapky lásky…ale tie určite neprežijú na vzduchu..

Nie, nemohlo to tu kvapku (ktora tam ani nebola) vtiahnut dnu. Nemas tam podtlak aby to vysavalo kvapky z okraja posvy 🙈
Dievca zlate, ukludni sa, prestan to uz riesit, daj si predpisat antikoncepciu lebo sa za chvilu zblaznis.