Je možné tehotenstvo bez styku?
Neviete kto som, ako sa trápim.prosím bez výsmechu.tehotentvo bez pohlavného styku aj keď nie je to časté, ale je možné.ja som styk v ten vecer nemala.patner ma dráždil prstami.na prstoch spermie urcite nemal, on tvrdi, že na prstoch nemal nic.ale mozno si ani nevsimol a mohol mat tu kvapku lasky.vela deti je na svete z kvapky lasky aj ked to bolo pri pohlavnom styku.je to mozne aj takto pri drazdeni?drazdil ma zvonku, dnu nie, ale aj tak sa obavam, ci to tam nemohlo stiect.s partnerom sa o tom neda porozpravat, on tehotenstvo vylucuje a ked zacnem o tom hovorit len chyta nervy.ja mam stale cervika pochybnosti, tak sa pytam tu.
Toto nema nic spolocne so vzdelanim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sama si dokazom: ty sa bojis, ze otehotnies z prstovania na sucho. On pouziva normalny rozum a vie, ako sa robia deti 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nepotrebuje k tomu titul
@ailiba pravdepodobne nemal nic a ak, tak jedine kvapku lasky.
Dakujem za rozumnu odpoved, si zlata
Ale ved zapoj aj logiku trochu. Ok povedzme, ze mal na tom prste jednu kvapku lasky a prave ta obsahovala tu jednu spermiu a ty si mala prave v tom case ovulaciu. Povedz mi ako velka by musela byt ta kvapka lasky aby ti z predpokladam, ze klitorisu stiekla priamo do posvy a odtial z okraja posvy sa ta spermia prepracovala az do vajcovodu kde by oplodnila vajicko?? Vsak to je uplny bizar. Na otehotenie treba trochu viac ako to, ze chlap si chyti penis a potom tebe klitoris. Takze este raz opakujem, vyloz si nohy, ukludni sa a chlapovi daj s tym uz pokoj.
prepáč, ale to je moc, to Tvoje zacyklenie a čomu Ty si schopná uveriť.
Úplná posadnutosť mysle.
Mňa hne´d napadlo, že si veriaca. A to sa Ťa nechcem dotknúť.
Teraz zovšeobecňujem, ale moja osobná skúsenosť, že veľmi veľa katolíkov na Slovensku je neuveriteľne vzťahovačných a urážlivých. Sa ich dotkýka čokoľvek.
No veď si nádji nejakú skupinku veriacich na koníku a tam sa popýtaj.
Rado sa stalo... Vôbec sa neboj. Ja sa tiež ľahko nechám vystresovat... Tak to poznám.
@cherry_cherry no ked to takto citam tak je to fakt nezmysel.len potom mi nepripada mozne ani to, ze zena otehotnela preto ze jej stiekli z brucha a ta zena tvrdohlavo tvdila, ze tak otehotnela, ze muz stihol vytiahnut
@mandala77 akoze teraz comu verim?ze som mohla takto otehotniet?no nemam velmi skusenosti a len to mi vrtalo v hlave, ze ci to nemohlo nejak stiect az dnu.
Kamarátka takto nejak podobne ostala tehotná, takže áno, je to možné.
Ak je to tak, ako opisujes, nie si tehotná.
Asi budeš mladučká ešte, tipujem stredná škola...? Nie v zlom sa pýtam, ale vidím to podľa toho, ako veľmi si vystresovaná 🙂 Partnera nechaj na pokoji, ten už z teba musí byť hotový... a ty sa neboj, takto sa nedá otehotnieť, ono to vôbec nie je také jednoduché a jednoznačné, ani keď sa ide naostro.. V každom prípade pre pokoj v tvojej duši, do budúcna, rieš antikoncepciu, ak sa tak veľmi bojíš.
@vilma7 asi mali nieco viac ako my.z toho co sme mali my tehotna byt nemozem.tak sa ty zhodli vsetky zeny.
@oblecenie99 nie uz vyssie.vysoka, ale v tejto oblasti neskusena.vsetky ste sa zhodli, ze nie okrem jednej zeny
@bambulienka25 k tomu by som dodala, že dieťa vychádza z tela von tou cestou akou sa do maternice dostalo. Takže fuuuu, pozor na ústa

No, nevadilo by ani to, že si neskusena, ved každý vynikame v niečom inom, lenže tebe hlavne logika chýba a úprimne, vysoká škola ešte s nikoho nerobí inteligenta.
To, že nejaká žena otehotnie s kvapky lásky na ktorej sa nevedia dohodnúť ani gynekologovia ci sa tam nachádza nejaké percento spermií, neznamená, že isto otehotnela s toho. Veľa ľudí ti pravdu nepovie. Žene sa muž spraví na brucho a ty veríš, že keď to stecie tak otehotnie? Nie moja zlata, normálne si užívali se.x, pri tom zasuve a vysuve mu uniklo nejaké množstvo spermatu, ktoré jej putovalo tam kde malo a navyše mala ovulaciu. Tak otehotnela. Základy. Bodka. Tehotná nie si. Chod spať.
No mňa práve vykrutilo🤦🤦🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂
@zvedavabuduca
@oblecenie99
@cherry_cherry
@taga
@jaskolka
@anjelicek26 spomenula som si, ze po tom drazdeni som mala take akoby stahy.proste orgazmus.nemohla sa pocas tych stahov ta kcaka (ak tam vobec bola) vtiahnut predsa len dnu hlbsie do posvy a z toho otehotniem?preoacte, za vas zase otravujem, ale viacere ste mi radili nech dam chlapovi pokoj, tak jeho s tym uz nechcem otravovat.a aj tu pani vilma ma trochu zneistila, ze jej kamaratka nejak podobne otehotnela.
A to všetko ké preto, že si sa neucila v skole
Juj, ty musíš byť naozaj fakt vo veľkom strese. Ako by sa vôbec dostali na jeho prsty spermie? Naozaj sa skús ukľudniť, nemôžeš to až takto prežívať. Ak ešte neberieš, tak si daj predpísať hormonálnu antikoncepciu a môžete sa chrániť aj ináč, aby si nebola v takom strese. Kedy máš dostať menštruáciu? Uvidíš, že bude všetko v poriadku.
skutocne sa musis ukludnit, tymto svojej psychike velmi skodis...
Prečo si myslíš, že si tehotná? Máš nejaké príznaky?
Nie, nie je to možné...
@oblecenie99 o pár dní.aj keď sa na to veľmi nespolieham.mám veľmi rozhádzaný cyklus.mala som stále pravidelný, ale posledný polrok mi to tak rozhadzalo.kvôli škole som sa sťahovala, zmenila prostredie, bola v strese, trošku iné stravovanie,menej spánku. dr. mi povedala, že sa to tak môže stať pri zmenách a trochu počkáme, či sa to neustáli.ak nie, mám znovu prísť.už som to raz tak mala a znovu sa to potom dalo do normálu, preto asi navrhla počkať.spermie nemal, ale mohol mať tu kvapku lasky.aj keď on tvrdil, že určite nie.
@anjelicek26 to viem a to ja mám takých situaciii dosť keď som v strese.
@loliki nemám len občas bolesť v podbrušku.
Tak asi dostaneš menzes. Prosím Ťa, už to ďalej ani nerozoberaj. Budú sa Ti vysmievať. Nie je to možné.
@loliki aj mne to napadlo.len ked uz ma to boli asi 3 dni, ale len obcas.ak by sa to tu zvrhlo k vysmievaniu, vypnem upozornenia, nech ma to nerozculuje.nech sa vysmievaju, moze mi to byt jedno.nepoznaju ma a ja nepoznam ich.ale zatial tu neboli vysmesne komentare.zopar ani, alw tie som len precitala a vypustila

@elementissa 13 nie.dufam, ze 13rocne dievcata take veci neriesia.ze len pozeraju po chlapcoch a hodnotia, ktory je pekny a ktory nie.mozno som naivna, ale na take veci maju este kopec casu. 3-7 minut nas pripad to nie je, ale ked jej strci tie prsty dnu hned tak mozu este zit.mozno je malo takych pripadov, ale mohla niektora takto otehotniet.a aj ked to podla mojho prispevku nevyzera som veriaca a take vety ako je tvoja posledna veta ma urazuju ako veriacu.