Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?
Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...
@luciarobotova nejde mi ta odpoved od teba otvorit čo tam bolo napisane?
@luciarobotova tak potom čo možem byt tehotna či nie a kedy mam spravit test?dakujem
@luciarobotova no to mi doktor veru nepovedal
@muaythai Ups, pokial si pamätam tak cca 15dni by ste si mali davat pozor ako zacnes prvykrat brat antiku..doktor ta neupozornil na to? Test je este zbytocne robit, mozno tak digitalny by ti uz ukazal ci si alebo nie...
@luciarobotova a kedy mam spravit test?možem byt teh
@muaythai Blbne mi to tu, no tehotna mozes byt, kedze to daval dnu....na to by ta mala veru doktorka upozornit, bo telo si musi na to zvyknut....pockaj este aspon 3dni a vyskusaj si urobit test...ale nezacinaj brat dalsie balenie, az ked si budes ista, ze si neni tehotna
@luciarobotova aj mne to blbne.No tak počkam no mam taky pocit v bruchu ako keby mali prist aj jeden vaječnik ma jemne boli no nič zatial žiadna menzes a zajtra je už 7den pauzy tak ani dalšiu antik nebudem brat počkam teda
@muaythai Aj keby si bola tehotna budes mat priznaky ako dostat mrchu, teda ja som to tak mala pri tehot.ale mrcha nedosla nakoniec 🙂...pockaj este, lebo aj tak by si mala do 3dni dostat od zobrati poslednej tabl.mrchu a takto by to mohol byt 7my den od meskania a vtedy by ti to uz mohlo ukazat slabucku ciarku ak by si bola v tom...
@luciarobotova no poslednu tabl som brala 19.11 tak už by to mohlo byt vydiet a priznaky mam take krče v podbrušku ako ked ich mam dostat a chodim stale na malu a často aj na velku čo nezvyknem tak neviem
@muaythai Priznaky mozes kludne mat ako keby si mala dostat...ja som mala napr.take krce cele tehotenstvo, kedze sa maternica rozsirovala a musela brat Magnezko...No este ozaj pockaj aspon 3dni
@luciarobotova skusim počkat aj ked to čakanie ma znervoznuje ale dakujem ti za rady a pomoc.
@muaythai Za malicko, drzim palce aby si nebola tehotna 😉 a daj vediet co a ako..
@luciarobotova prečo aby som nebola?a čo ak chcem lebo by som aj prijala
@muaythai Tak prepac ale myslela som si, ze si brala antiku aby si zabranila tehotenstvu alebo sa ti upravil cyklus...kazdopadne je to tvoja vec...
@luciarobotova nie nič sa nedeje ano to máš pravdu no to male by ma potešilo ak by som.bola tak si to nechám nedokázala by som si to dat vziat už som si vela prežila.A dakujem ešte raz za pomoc radu. 😵
@luciarobotova Ahoj dnes rano som si spravila test a nič negat.No menzes nikde tak asi ho ani nedostanem a tehotna nie som.
@muaythai Pozri dnes ti moze ukazat negat a zajtra pozit...je to uz na tebe, len ja by som urcite pockala, jedna maminka tu pisala, ze jej ukazoval negat a na stedry den uz bol pozitivny...
@luciarobotova mysliš že by som mohla byt?Ja neviem kašlem.na to ved ked budem tak to hadam zistim.No aj sa trocha bojim lebo cvičim thajsky box tak neviem či možem boxovat
Ha ha no tak ja som si dllllhe roky myslela že NIE kým som raz nesledovala televíziu a jeden pán docent ma nevyviedol z omylu. 😲
Darmo že máte styk počas menštrulácie trvá niekolko dní až dva týždne kým sa spermia dostane k vajúčku-takže takže milé baby ktorá máme svoje dni dva týždne??? hahaha 😀
Zostala som ako obarená.
Už si dávam pozor.Papa Ozaj ked berieš antikoncepciu tak by si mala byť chránená to som si nie istá-ale keby nie tak by mi to môj doktor aspoň spomenul-určite.
@muaythai pozri ked to nedostanes skoc na gyndu,aj kvoli tomu,ze pri HAK sa casto stava,ze sa vajicko zle uchyti. Tak radsej budes mat istotu,ze sa nic nedeje a mozes kludne spavat. Minimalne to HCG z krvi by uz naznacilo ze sa nieco deje a lekar Ti moze spravit sono,kde bude vidiet aj vajecniky a vajickovody,ci to nie je uchytene tam. Radsej tam zajst,nebudes ani prva ani posledna,co ma pochybnosti.
Mne sa pred roki stalo nieco podobne, nakoniec som nebola tehu,ale aj tak...nervy to boli
ahojte baby ja som sem uz pisala ze mi meskala mrcha 8 dni a na 9 den som dostala mrchu ale bola slaba a trvala len 4 dni a ja mavam silnu a 5 dni tak som si dnes spravila test ked te vcera vecer mi koncili a bol negativny tak ci mam este skusit test alebo nie ale mam divni pocit v podbrusku sem tam ma tam pichne a potom chvilkove pociti znova na mrchu ☹
Som nervozna menzes nikde a 7dnova pauza dnes konči test negat a napriek tomu źe som 3krat zabudla zobrat antik.a mala 4krat nechraneny sex
@peterek414 a berieš HK? Ja ano a zatial mi meška 7dni test tiež negat tak neviem či mam zajtra začat brat dalšie balenie
Som nervozna menzes nikde a 7dnova pauza dnes konči test negat a napriek tomu źe som 3krat zabudla zobrat antik.a mala 4krat nechraneny sex
baby ja vas nechcem este viac znervoznovat,ale ked som bola tehu tak som prvy mesiac dostala take omeskane akoze kramy,ale tiez len take spinenie, potom som zistila,ze sa to tam uz uhniezdovalo. 😉
Pokial nie je vyjasnene ci nie si tehu tak by som nove balenie nezacinala,asi by som zavolala na gyndu,ze kedy Ta vedia najskor vziat na kontrolu,ked sa zisti,ze to len nejak rozhodila HAK,tak v pohode.
U mna by bola HAK strasne klamliva,ja som ju brala len chvilu,ale hned mi zvacsila strasne prsia. To iste sa mi ale stalo v tehu,prsiska jak Pamela...hadam ani ta take nema 😀
no drzim palce....

@muaythai Ups, pokial si pamätam tak cca 15dni by ste si mali davat pozor ako zacnes prvykrat brat antiku..doktor ta neupozornil na to? Test je este zbytocne robit, mozno tak digitalny by ti uz ukazal ci si alebo nie...