icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

muaythai
31. dec 2013

Meška mi to 12dni kedy mam spravit test.??? Dakujem

dorotea2
31. dec 2013

@muaythai ked ti to mešká 12 den, test si uz môžeš robit, uz zo bude spoľahlivé.No ja by som si ho dnes určite spravila, aby som vedela ako vítať nový rok 😀 a ináč dufaj v to co píše @sara32 podarí sa ked budete chciet obaja. Lebo akože silne kaffe, ze tvoj drahý si užíva "naplno" v domienke, ze sak berieš antikoncepciu a pritom ty ju užívas ako cukríky 🤐

muaythai
1. jan 2014

@sara32 ajoj možem ešte otazočku DC je den cyklu?To znamena kolko dni mi to meška?no dnes je to 13den rano som su robila test slabučky duch aj muž ho videl aj ked by ho tam najradšej nevidel.Skusim testnut aj v nedelu a v utorok idem ku gyn.som teda zvedava.Inak Štastny novy rok

empathia
1. jan 2014

@muaythai to co je za muza ked by nerad videl ducha... nema ani potuchy kolko parov sniva o tom aby boli dve ciarky na teste...

muaythai
1. jan 2014

@empathia vieš už dve deti máme tak už nechce no ja ano.No neviem dufam že sa ten duch ukáže lepšie počkam do nedele a testnem.Dakujem a nevieš čo je to to DC to kolko mi to meška?

empathia
1. jan 2014

@muaythai DC je Den Cyklu a prvy den menstraucie je 1DC a konci dnom novej menstruacie a to je 28-32DC podla toho kolko dnovy cyklus mas, dni po ovulacii sa oznacuju DPO

muaythai
1. jan 2014

@empathia no ja som mala poslednu menštr.29.11. vždy mi chodi presne tak 1den hore dole.tak teraz mi to meška 13dni lebo som začala brat prvy krat HAK toho 29.11 a cez tu pauzu som mala dostat no do teraz nič.Viem brala som HAK hoci ak lebo som zabudla 3zobrat a mala 4x nechraneny sex viem že som to pokašlala s tymi HAK a možem byt asi tehu. No neviem počkam a v nedelu to bude 17dni hadam mi to ukaže lepšie.

muaythai
1. jan 2014

@empathia takze potom ja mam kolko to DC? menzes mavam tak 4-5dni

kamenovska
1. jan 2014

Dobry den ja by som sa chcela spytat ze mi meskala menstruacia uz dobrych 14-dni a v nedelu som si urobila test a jedna ciarka bola velmi viditelna a druha malo a 31-som trosku zacala krvacat na 1-hodinku potom som prestala a dneska rano opat ale len velmi slabucko tak neviem ze ci mozem byt tehotna alebo nie a menzes som mavala pravidelne.

muaythai
1. jan 2014

@kamenovska no možeš byt tehu mne ti meška dnes 13den a rano som testla a uuuuuplne slabulinky duch tak tiež neviem no v nedelu skusim iny test teraz som mala ten mamatest ktory je taky dobry?

kamenovska
1. jan 2014

No bola by som rada keby som bola v tom ale aj sa idem spravit este dalsi test koncom tohto tyzdna 🙂 a drzim kazdemu palce kto sa chce stat maminou lebo to je najvatsi dar na celom svete 🙂

sara32
2. jan 2014

@muaythai jeeeeej tak ti gratulujem ♥ ano DC je den od mrchy 🙂

muaythai
2. jan 2014

@sara32 Dc je den od mrchy?a to od ktorej ked ja som.mala poslednu 29.11 tak potom neviem

karmela
2. jan 2014

@muaythai presne od tej co si mala toho 29.11. To je 1DC takze dnes máš 35Dc

muaythai
2. jan 2014

@karmela aha tak dakujem a je možne že mi ešte neprišli a test negat len včera sme tam aj s mužom videli takeho slabulinkeho duch.

karmela
2. jan 2014

@muaythai tak nato je ťažko odpovedať preco ti neprišli,môžeš mat problém s hormov ci prechladenie to uz ti povie doktor.

muaythai
2. jan 2014

@karmela len to ze ja som toho 29.11začala brat HAK a nejak som občas zabudla 3zobrat a mala 4x sex naplno viem je to nezodpovedne no stalo sa a prechladnuta nie som ani lieky neberiem žiadne a ked mala byt ta 7dnova pauza tak asi na treti den som mala take slabe špinenie krv ale len na toaletaku.bolel ma jeden vaječnik a boleli brucho ako ked ju mam dostat a nič. Tak neviem či možem byt no prijala by som.male

karmela
2. jan 2014

@muaythai tak môžeš byt aj tehotna,alebo ti ta HAK rozhádzala cyklus kvoly trom vynechanym.Skus este tehu testy a uvidis.Prajem ti aby to vyšlo ako si prajete vy 😉

lienocka18
2. jan 2014

Ahojte potrebovala by som poradiť..ja som užívala antikoncepciu asi 2 a pol roka .. vysadila som ju asi pred 3 mesiacmi. Najskor som mala menzes presne tak ako ke som ich užívala potom som ho dostala skor a teraz vobec. Robila som si dva testy ale obidva mi vyšli negatívne. Už asi dva týždne ma pobolievaju kríže a sem tam mam trošku bolesti v podbrušku ale menzes stále neprišiel. Mešká mi už týžden. Možem byť tehotná??

muaythai
2. jan 2014

@karmela dakujem skusim.ešte asi v nedelu test a potom v utorok ku gyn.tak dufam že mi povie len dobre spravy. A Dakujem za radu.Pekny den prajem 😉

mauythai
3. jan 2014

@karmela ahoj dnes od rána mam take jemne bolesti v podbrušku ako keby mala prist mrcha no chvala bohu zatial nič nevieš čim to je prečo mám tie jemne bolesti?Dakujem

sarinka23
3. jan 2014

Ahojte baby. Potrebovala by som poradiť. Mám nepravidelny cyklus včera som dostala ms,ale cca 2 a 3 deň pred ms som si robila test z dôvidú,že som mala pocit že som tehotná mala som na testoch duchov.skúšala som test aj dnes,duch tam je stále. Neviem čo si o tom myslieť môžu byť 4rôzne testy chybne, alebo myslíte že by tam mohla byť tehotnost aj napriek menstruacii?

empathia
3. jan 2014

@sarinka23 neni to značka pepino?

lubkababulka
3. jan 2014

@sarinka23 ja by som ťa nerada vystrašila, ale ja som mala tiež duchov a menzes a napokon bolo z toho mimomaternicové tehotenstvo ☹ presne pred rokom ☹

sarinka23
3. jan 2014

@lubkababulka
@empathia Nie pepino to nebolo, mamatest a druhy ani neviem značku v lekárni mi len dali rovno v balení boli 2ks.
Lubkababulka nestrasis, preto sa pýtam na vaše názory ak by ste mali niečo podobné. Ja mám jedno dieťa pri tom som do 2.mesiaca nevedela, že som tehotná (žiaden priznak) aj menstruaciu som prvý mesiac mala a test som potom mala pekne silné ciarocky. Tak mi teraz táto situácia je úplne iná. Nepoznala som predtým duchov na teste a teraz neviem ci mám počkať kým menstruacia skončí a zopakovať ešte test alebo,či tzv duch na teste je len chybný test, úplne som z toho dopletena a ešte aj doktor ma dovolenku.

mauythai
3. jan 2014

@sarinka23 Ahojte možte prosim poradit aj mne? Dakujem

lubkababulka
3. jan 2014

@sarinka23 duch na teste nebude určite chybný test, skús zastupujúceho lekára. mne sa ten duch objavil dokonca na teste až po 20-tich minútach vtedy.
presne tak som dopadla ja. môj doktor mal dovolenku, tak som išla na pohotovosť, že mám slabý tehotenský test a krvácam, no odtiaľ ma poslali na vianoce domov, že mám ísť k svojmu lekárovi, ale nerobil, tak som sa šla opýtať k zastupujúcemu, či ma vezme, na sone nič nebolo, tak zobral krv a hcg bolo vyššie ako má, tak ma hneď poslal do nemocnice a strávila som tam tri najhoršie týždne života ☹
držím prsty, aby to bolo všetko fajn, keďže aj pri prvom si mala menzes na začiatku, možno preto je na teste duch, ak ti hcg stúpa pomalšie, tu naozaj pomôže len lekár

sarinka23
3. jan 2014

@lubkababulka Ďakujem asi ozaj skúsim toho dr.
Áno pri prvom som mala riadne menstruaciu a žiadne príznaky nič čoby naznačovalo tehotenstvo,preto by ma to ani nenapadlo až keď staré babky mi neustále vraveli ''ty si tehotná '' ja samozrejme že neexistuje a rypali dovtedy kým som si neurobila test a tam boom //
Teraz som akosi dostala taký vnútorný pocit,na tehotnost preto hneď aj testy ešte pred menstruaciou.

sarinka23
3. jan 2014

@mauythai Ahoj áno, ale ohladne čoho?

mauythai
3. jan 2014

@sarinka23 prečitaš si to vyžšie či napišem znova?