icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

sarinka23
3. jan 2014

@mauythai Nie nemusíš už som pozrela.
Môj názor,áno môžeš byť tehotná, ale ako ti už aj písali môžeš mať teraz aj rozhadzany cyklus test si skúsila?

karmela
3. jan 2014

@mauythai dnes je 3.1.vsak ?preco si nezašla k dr?moja my ti tu písmenami nenapiseme vysledok ci si tehotna ci je ta menstracna pauza kvoly vynechanym trom tabletkám.Ano môžeš byt tehotna alebo máš rozhádzaný cyklus hormonalny profil ti pomoze.Ale to ti spraví len doktor s krvy

mauythai
3. jan 2014

@sarinka23 ano skusila pred troma dnami no bol tam uplne slabulinučky duch. No už mi to meška 15dni aj som mala asi v treti den meškania slabe špinenie aj to len pol dna par kvapiek krvy.No dnes 15den mam od rána slabulinke bolesti v podbrušku ako keby mali prist no nič.Tak neviem.No HAK som začala brat len teraz prvy mesiac a na 6den som mala sex nechraneny a neskor som aj zabudla občas zobrat HAK asi 3x no nie za sebou.Ale už som ich nevzala ale až dalšie.Tak neviem či možem byt ale chcela by som ak by sa to podarilo aj ked 2deti už mam.

karmela
3. jan 2014

@sarinka23 test môžeš skúsiť aj pocas ms.Fotku nevies hodiť?Aj ja Som mala pri malej ms normalne a další mesiac nedošla uz som mala // koľajnice 😉 Mozno máš este slabé hcg preto ty duchovia len,ale ak to je tehu tak čiarky budu silniet 🙂

mauythai
3. jan 2014

@karmela ano chcela som ist no dr ma dovolenku až 7.1.ordinuje vtedy idem. A mysliš ze možem mat rozhádzany cyklus ked som brala HAK len prvy mesiac?

karmela
3. jan 2014

@mauythai ano môžeš,lebo HAK spôsobuje to ze nebudes mat ovulaciu.Takze žiadne plodné dni.Tak skús toho doktora a poprípade sa ďalej testuj.

mauythai
3. jan 2014

@karmela dakujem no budem rada ak by som bola tehu.

sarinka23
3. jan 2014

@mauythai Skúsila by som ešte test určite ak nie zašla k dr.
No podľa mňa môžeš byť pretože ak si ju brala len mesiac, organizmus si tiež potrebuje zvyknúť a mala by sa brat podľa návodu ak zabudnes zobrať hoc len jednu mala by sa brať hneď ako si spomenies a čím viac zabudnes myslím,že tým aj mas nižšie šancu,že zaberie tak ako má. Prečo si ju vlastne začala brať keď by si aj babo prijala.Na tvojom mieste by som ju buď brala 100% aby bola istota,alebo nebrala vôbec,prepáč to je môj názor

karmela
3. jan 2014

@mauythai verím ti.Tak sa Drz a v utorok nástup k dr uz rano 🙂

sarinka23
3. jan 2014

@karmela Ahoj necítila som to. Skúsim to dať o chvíľočku.MS som dostala včera a dnes som test skúsila s výsledkom ducha,úprimne ma to zarazilo pretože som myslela že už bude negatívny keď menstruacia došla, potom zas dilema že aj pri prvom menstruacia bola ale nevedela som že som tehotná

mauythai
3. jan 2014

@sarinka23 ano maš pravdu no začala som ju brat koli praci lebo som ich mala silne a nebolo kedy na wc stalwchodit. No zabudla som občas ja viem mala som použ kondom no ak som budem velmi štastne.A dakujem za radu pomoc.V utorok pojdem na gyn.ak nepridu.

mauythai
3. jan 2014

@karmela dakujem rano určite pojdem na gyn. Už sa neviem dočkat len aby boli dobre spravy potom sa ozvem.Dakujem za radu a pomoc.

sarinka23
3. jan 2014

@mauythai Áno daj vediet,budem ti držať palce,ale chod určite, alebo sprav ešte test sama viem,že ta neistota je strašná.
@karmela Skúšam to všelijako odfotit ale ani jedna fotka nie je akási viditeľná

mauythai
3. jan 2014

@sarinka23 dakujem určite sa v utorok ozven no neskor lebo hned z gynd.pojdem do práce. Tak zatial pa a dakujem. 😉

sarinka23
3. jan 2014

@mauythai Nie je začo ďakovať, držím palce

sashha
3. jan 2014

Menzes som mala 4 mesiace, testy som nerobila,lebo žiadne brucho, žiadne nevoľnosti, chute nič a na kontrole obyčajnej som šla domov s fotkou z ultrazvuku a v 25. Týždni 😉

muaythai
4. jan 2014

@sarinka23 ahoj mam ešte otazku ked som mala pohl styk naplno 21.12. mohlo prist k oplodneniu to trva tak do 14dni? a to bol včera 14den od styku tak može byt že som tehu a test to ešte neukázal?

muaythai
4. jan 2014

@sarinka23 a možem mat po 3tyždnoch uživania HAK rozhadzany cyklus.?

muaythai
5. jan 2014

@sarinka23 ajoj si tu?

muaythai
7. jan 2014

@sarinka23 ahoj no dnes som bola u gyn ked že mi to meška 19dni spravil sono vraj niečo malinke tam vidi no nieje to ešte vidiet že je skoro mám prist ak mrcha nepride tak o 3tyždne.Dnes som mala biely vytok nie priesvitny nevieš či to može byt? Ale len trocha

muaythai
7. jan 2014

Halooo je tu niekto kto mi odpovie poradi????

adus26
7. jan 2014

@muaythai Ahoj mne to zistili az po 5 tyždni

muaythai
7. jan 2014

@adus26 ahoj ako po 5tyzdni meškania?

adus26
7. jan 2014

@muaythai ja som tiež chodila k doktorke ked mi meškali 3 tyždne a ešte tam nič nevidela a tedy som sa musela vratit tyžndni a pol a tedi vedela povedat ze som tehotna a tedy mi povedala že to nevie povedat hned az tak po mesiaci

muaythai
7. jan 2014

@adus26 ahaa tak ale 3tyždne je dost.a test je negat.tak neviem. Nechcem riskovat už som prišla o 4deti.

muaythai
7. jan 2014

@adus26 a čo bolo dalej bola si tehu či si?

adus26
7. jan 2014

@muaythai Ano bola som ale v 7 týždni som potratila druhý krat

muaythai
7. jan 2014

@adus26 tak to je smutne je mi to luto viem ako to boli. No neviem si rady či som a či nie.Može mi test ukazovat negat? a 19dni?

adus26
7. jan 2014

@muaythai aj ja som si spravila tehotenski test tedi a mi višlo slaba ciara ale chcela by som skusiť ešte raz lebo strasne by som chcela

muaythai
7. jan 2014

@adus26 tak ti budem držat palčeky. No som zvedavá či mi pridu a či nie. Už som aj červeneho vina popila a nič.