Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?
Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...
kde robis ja ta chapem lebo aj si mislim ze jeden z pričin ze som potratila moze byt praca lebo ja som akurat tedy nastupila do roboti a ten stres
stastie vystriedal plac.... mamičky dnes som prišla z nemocnici. operovali ma... mala som mimomaternicove tehotenstvo..... vzali mi plod aj lavy vajecnik nakolko som mala silne krvacanie do brucha... teraz sa musim spamatat a doliecit... emoticon prisla som o anjelika . bola som na zaciatku tretieho mesiaca... mamicky nepodcenujte ziadnu bolest
@beata116 to mi je velmi velmi luto ☹ čo si musela zažit ja som prišla o 4deti a to posledne som rodila v 6mes mrtve a najhoršie bolo na tom že ked som ho porodila nechali to maline ležat na stole vedla mna a ja som nanho pozerala ako tam tak leži mrtve.No velmi velmi dlho som sa z toho nemohla spamatat aj dnes to velmi boli s najhoršie že mi ho nechceli dat pochovat. Je to tažke ked žena pride o dieta.Preto ta chapem no bud silna a prajem ti skore uzdravenie a dufam že budeš v poriadku a dieta sa podari neskor.
@beata116 ano je to strašne a ver mi poplačem si aj dnes aj ked to je už 15rokov no prist o 4deti je aj na ženu dost.Nebolo to lahke a podpora v rodine skoro žiadna ako by sa nič nestalo no mala som 18rokou.No čas rany zahoji tak sa to vravi ale ja viem že nie.To mi da každa žena za pravdu ktora prišla o dieta. No teraz si traba davat pozor každa mamička čo čaka dieta davajte si na seba pozor.
@monika164 najprv ma zacalo pichat v podbrusku a na druhy den sa to tak vystupnovalo ze som mala neznesitelne strasne bolesti dole nakolko som uz mala krv v brusnej dutine... ja som prisla do nemocnice na poslednu chvilu. mohla som zomriet... plod sa uhniezdil vo vajickovode a ten sa roztrhol a krvacal do brucha... nemala som krvacanie zo spodu
@beata116 boze ;((((((((((((((((( to ma mrzi mojko !!!!!!!!! preto to ''krvacanie '' a poz.test. presla som si tym istym ,,,,mimomaternicove a maternicove,,,,,spochybili lekari , prisla som o obe, nastastie vcas zistili, takze som neprisla o vajecniky, ani vajcovody ...... viem co prezivas, drzkaj, sa Bud silna, verim, ze mas OPORU !! sucitim s tebou .....................
@adus26 ahoj to čakanie je nenormálne može byt že mi mrcha vobec nepride a nie som.tehu. vieš tu HA s brala len 3tyźdne aj to som 3zabudla tak neviem preči mi meška ved to si to telo asi ani nestihlo na tu HA ani zvyknut tak prečo.neprišla a gyn.povedal že tam niečo male vidi ale je priskoro tak m čakat 3tyždne a čo potom ja ani žiadne priznaky nemam no na malu chodim častejšie a prsia bolia ale len trocha.
@muaythai Ahoj ani ja somnecitila nic ked som bola tehotna prvy krat a dokonca som ten prvi mesiac som mala aj zenske problemi a ked tam nieco male videla aj ja ked som bola naposledi tehotna tak som to zistila hne a ked som tam isla doktorke tak mi tiez nieco idela a tiez ni nemohla povedat a ja som mala ist niak o dva tyzne na kontrolu a tedy mi to povedala ze som tehotna.

@muaythai Aj ja ty drzim palce