icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

adus26
7. jan 2014

@muaythai Aj ja ty drzim palce

muaythai
7. jan 2014

@adus26 dakujem no čo si o tom mysliš?

adus26
7. jan 2014

@muaythai neviem ja si myslim ze si tehotna lebo tehotenski test nemusi vzdi ukazat ze si tehotna ja by som počkala co by povedal lekar

muaythai
7. jan 2014

@adus26 moja no nič ine mi ani neostáva len čakat. No bojim sa lebo v práci sa može stat hoci čo. No do práce musim.

adus26
7. jan 2014

kde robis ja ta chapem lebo aj si mislim ze jeden z pričin ze som potratila moze byt praca lebo ja som akurat tedy nastupila do roboti a ten stres

muaythai
7. jan 2014

@adus26 robim v peugeote

adus26
7. jan 2014

@muaythai dost tazka robota

muaythai
7. jan 2014

@adus26 to ano ved preto sa trocha bojim.

beata116
7. jan 2014

stastie vystriedal plac.... mamičky dnes som prišla z nemocnici. operovali ma... mala som mimomaternicove tehotenstvo..... vzali mi plod aj lavy vajecnik nakolko som mala silne krvacanie do brucha... teraz sa musim spamatat a doliecit... emoticon prisla som o anjelika . bola som na zaciatku tretieho mesiaca... mamicky nepodcenujte ziadnu bolest

adus26
7. jan 2014

@beata116 viem co preživaš je mi to luto

muaythai
7. jan 2014

@beata116 to mi je velmi velmi luto ☹ čo si musela zažit ja som prišla o 4deti a to posledne som rodila v 6mes mrtve a najhoršie bolo na tom že ked som ho porodila nechali to maline ležat na stole vedla mna a ja som nanho pozerala ako tam tak leži mrtve.No velmi velmi dlho som sa z toho nemohla spamatat aj dnes to velmi boli s najhoršie že mi ho nechceli dat pochovat. Je to tažke ked žena pride o dieta.Preto ta chapem no bud silna a prajem ti skore uzdravenie a dufam že budeš v poriadku a dieta sa podari neskor.

adus26
7. jan 2014

@muaythai len si musiš davat pozor

beata116
7. jan 2014

@muaythai dakujem za podporu .... ty co si zazila je strasne... ja by som to asi nezvladla... urcite nie... by som sa zrutila. ☹ ☹ to je nieco strasne. nemam slov ani na taketo veci co sa stavaju... ☹ musime byt silne

muaythai
7. jan 2014

@beata116 ano je to strašne a ver mi poplačem si aj dnes aj ked to je už 15rokov no prist o 4deti je aj na ženu dost.Nebolo to lahke a podpora v rodine skoro žiadna ako by sa nič nestalo no mala som 18rokou.No čas rany zahoji tak sa to vravi ale ja viem že nie.To mi da každa žena za pravdu ktora prišla o dieta. No teraz si traba davat pozor každa mamička čo čaka dieta davajte si na seba pozor.

muaythai
7. jan 2014

@adus26 moja snažim sa no v praci sa to moc neda aj ked som veducemu povedala nech ma šetri pre istotu. No bude to dlhe čakat 3tyždne alebo či pridu aj vino som si dala červene cez sviatky a nič.

adus26
7. jan 2014

@muaythai no ja to chapem a viem ta aj pochopit ze to je tazke v robote

muaythai
7. jan 2014

@adus26 no to je ale čo sa da robit? Nič len makat
A čo ty si teraz tehu či čakaš? 🙂

beata116
7. jan 2014

@muaythai presne tak.... cista pravda... tehotenstvo neni choroba to je pravda ale zase odtial potial... ide tu o zivot aj babatka

muaythai
7. jan 2014

@beata116 ano o život maleho ale aj o život matky.

adus26
7. jan 2014

@muaythai ešte nie som tehotna musim cakat na visletkia este ma caka jedno visetrenie

muaythai
7. jan 2014

@adus26 aha tak dufam že to dopadne čo najlepšie budem držat palce a mysliet na teba.

adus26
7. jan 2014

@muaythai Dakujem hlavne to jedno co cakam už dva mesiace ked to bude dobre tak už a ked budu dobre tak sa mozme zacat

muaythai
7. jan 2014

@adus26 verim že to bude v poriadku treba verit 😉

adus26
7. jan 2014

@muaythai no tomu aj ja verim

monika164
8. jan 2014

@beata116 Ahoj ako si zistila ze sa nieco deje?zacala si krvacat?alebo mala si nejaku bolest?

beata116
8. jan 2014

@monika164 najprv ma zacalo pichat v podbrusku a na druhy den sa to tak vystupnovalo ze som mala neznesitelne strasne bolesti dole nakolko som uz mala krv v brusnej dutine... ja som prisla do nemocnice na poslednu chvilu. mohla som zomriet... plod sa uhniezdil vo vajickovode a ten sa roztrhol a krvacal do brucha... nemala som krvacanie zo spodu

monika164
8. jan 2014

@beata116 a kolko si uz bola tehotna?

sara32
8. jan 2014

@beata116 boze ;((((((((((((((((( to ma mrzi mojko !!!!!!!!! preto to ''krvacanie '' a poz.test. presla som si tym istym ,,,,mimomaternicove a maternicove,,,,,spochybili lekari , prisla som o obe, nastastie vcas zistili, takze som neprisla o vajecniky, ani vajcovody ...... viem co prezivas, drzkaj, sa Bud silna, verim, ze mas OPORU !! sucitim s tebou .....................

muaythai
9. jan 2014

@adus26 ahoj to čakanie je nenormálne može byt že mi mrcha vobec nepride a nie som.tehu. vieš tu HA s brala len 3tyźdne aj to som 3zabudla tak neviem preči mi meška ved to si to telo asi ani nestihlo na tu HA ani zvyknut tak prečo.neprišla a gyn.povedal že tam niečo male vidi ale je priskoro tak m čakat 3tyždne a čo potom ja ani žiadne priznaky nemam no na malu chodim častejšie a prsia bolia ale len trocha.

adus26
10. jan 2014

@muaythai Ahoj ani ja somnecitila nic ked som bola tehotna prvy krat a dokonca som ten prvi mesiac som mala aj zenske problemi a ked tam nieco male videla aj ja ked som bola naposledi tehotna tak som to zistila hne a ked som tam isla doktorke tak mi tiez nieco idela a tiez ni nemohla povedat a ja som mala ist niak o dva tyzne na kontrolu a tedy mi to povedala ze som tehotna.