Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?
Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...
@karmela ak mysliš foto zo sona tak nemám ešte. Lebo bola som u gyn 7.1 a vydel tam len malu bodku tak kázal prist o 3tyždne. No dnes ked že mi to meška 15dni tak som skusila tt a // tak som volala na gyn a hned mi kazala prist a sestrička dala potvrdenie že som tehu to do práce lebo robim v peugeote tak aby sa nič nestalo. A sono až 28.1.
A chcem sa spytat mamičky tehulky beriete nejake vitaminy či niečo na začiatku tehu ja neviem len pre vyživu poldu a tak. Neviem či treba si niečo kupit?
@muaythai No teeeda, takže je to tam. Čiarka síce slabšia ale, viditeľná 🙂 Čo spravili tie tri tabletky, čo? 😀 A ozaj.. V inej téme si písala s tým manželom, už vie o tom, že budete mať prírastok? A inak gratulujem 😉 Ja som síce nič nebrala, lebo tehu som ešte nebola, ale odporúča sa kyselina listová alebo také tie vitamíny čo sú určené priamo pre tehotné.

@adus26 ajoj tak konečne sa asi zadarilo dnes som si spravila test a // kolajniceee 😀