Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?
Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...
podla mna by si to mala kazda pitat sama a nie doktor sam len tedi by som dala vivolavcku keby by bol niaki prblem
@adus26 a kolko ty to meškalo?Ja neviem teraz ako to mám ratat ked som brala tu HA len tri tyźdne či si to telo zvyklo za ten čas či teda možem by tehu a či nie. Mam to ratat od poslednej mrchy či od tej pauzy ako som dobrala poslednu HA. Lebo poslednu mrchu som.mala 29.11. a poslednu HA som zobrala 19.12.
Ahojte ptrebujem pocit vas nazor vcera som bola u lekara stym ze mi uz vyse dvoch tyzdnoch meska mrcha posledna bola 27.11 toto sa mi prvykrat stalo nikdy mi tak dlho nemeskavalo max 2 dni....doktor ma vysetril a urcil ze tehotna niesom pichol mi vyvolavacku ale mne sa to stale nezda citim ze tehotna som picha ma v podbrusku ale nie intenzivne tak ako pred mrchou ale take akoby steklenie testy som si robila dva a boli negativne je mozne ze by som bola dajme tomu v druhom tretom tyzdni a este by to nevidel?ked po vyvolavacke nic nepride pojdem k nemu a nech mi spravi radsej krvne testy lebo toto cakanie je strasne.......nebola som ani chora neberiem ziadne lieky nema mi preco meskat antikoncepciu som vysadila zhruba pred rokom a cyklus bol v poriadku aj po vysadeni tak teraz nechapem co sa deje jedine ze by som bola tehu....
priznaky paveze ani nie citim sa fajn ani psia ma nebolia len sa mi zda ze som trochu malatnejsia a vstrede podbruska citim take obcasne slabucke pichanie ale skor mi to pride ako take steklenie tak dufam ze mrcha meska z toho dovodu a nie nejakej inej priciny,.....cysty nemam takze chora som nebola nic take co by mi mohlo narusit cyklus preto nechapem co sa deje
@muaythai Ahoj. Vyvolávačka sa pichne vtedy, keď je sliznica maternice dostatočne vysoká. Ak nie je dostatočne vysoká, tak nemá význam agolutín (vyvolávačku) pichnúť. A ozaj... Ak je žena tehu a dostane vyvolávačku, tak to plod neohrozuje. Určite nevyvoláva potrat ani nič podobné. Práve naopak. Vyvolávačka je vlastne hormón Progesteron a ten pomáha udržať tehotenstvo. Takže tak 🙂
@muaythai Nie, nehovorím, že ti nepichli vyvolávačku pretože nie si tehu. Len som chcela povedať, že to že možnosť že si tehu určite nebola dôvodom prečo ti ju nepichli 😉 No a sliznica maternice sa každý cyklus zvyšuje aby bola maternica schopná prijať oplodnené vajíčko. A menzes prichádza tiež až pri určitej výške. A preto keď nemá dostatočnú výšku je zbytočné vyvolávačku pichať. Akože nie som zdravotná sestra ani lekárka, ale takto nejako by to malo byť. Podľa toho čo som vyzistila od sojej lekárky 🙂 Ona je taká zlatá, ona mi vždy všetko porozpráva, vysvetlí 😀 A test si nespravíš?
dakujem... zapalila som bielu sviecku za dusicku... a je mi lepsie
ja som tiez dostala mrchu a 5 testov roznych bolo negat. robenych s odstupom viac dni, nenormalne ma boleli krize myslela som ze som prechladla na lyzovacke a tak som teda isla na krv HCG hormon rastol zo dna na den bola tehotná............ testom ja neverim:_) dnes ma nas poklad 3,5roka a spinka slastne vedla mna🙂

@muaythai a kde chodiš lekarovi