icon

Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?

zaira301
23. aug 2010

Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂

nivea777
3. dec 2016

@janka123455 ja sa do medicinskych veci nevyznam.. ak malo vacsiu hlavicku oproti telicku tak to moze znamenat ze nieco s nim nie je ok,ale urcite to neznamena ze bolo skor splodene.. na 99% je otec tvoj priatel.. pretoze si si dala tabletku,mala si aj MS a dokonca babo je mensie cize si mala posunutu ovu.. alebo zober milenca na testy,ci ani on nevie ze bol bokovka?

janka123455
3. dec 2016

Ten co som snim spala nevie ze som tehotná a ani som mu to nechcela vravieť , doktorka ma poslala este raz na premietanie hlavičky lebo naberalo mohlo byt v inej polohe ci ako to vravela ale aj priateľ ma vecsiu hlavu takze neviem no uz nechcem ďalej stresovať budem veriť ze to je priateľovi keďže nic nevychádza na tamtoho a vy si myslite žeby bolo vydano na prvom ultrazvuku dieťa vecsie a ze tam nastalo skôr oplodnenie ?

nivea777
3. dec 2016

@janka123455 vsetko nasvedcuje tomu,ze by bol zazrak keby je milenec otcom.. viac k tomu uz nemam co povedat..

janka123455
3. dec 2016

Dakujem aj tak veľmi pekne

sibalka21
3. dec 2016

@janka123455 Tiez suhlasim ze dieta je priatelove, kedze si brala tabletku PO a dosli ti kramy..... Aj podla ultrazvuku to sedi... Ale to ze ma priatel velku hlavu, neznamena ze dieta ma preto velku hlavicku... To znamena ze dietatko sa riadne nevyvija, ze telicko zaostava rastom.... Samozrejme ze sa to moze este vyrovnat... Viac ti povie lekarka na dalsom sone

janka123455
3. dec 2016

@sibalka21 no idem na ultrazvuk v utorok a tam mi povedia co a ako doktorka povedala ze mohla byt chyba v meraní tak uvidím dúfam ze to bude všetko Ok a este sa chcem spýtať ked Som bola na prvom ultrazvuku mYslite žeby ukázal ze som otehotnela pred MS ?

sibalka21
3. dec 2016

@janka123455 samozrejme ze by to videla, ved ti lekarka povedala v ktorom si tyzdni... Mala by si si vediet podla toho vypocitat kedy si otehotnela... A pokial si zobrala tabletku PO, nieje sanca ze aj napriek tomu by si ostala tehotna....

janka123455
3. dec 2016

No podľa PM som bola 10+3 podľa ultrazvuku 9+0 a stym co som spala by to bolo 11+niečo tak ja som chcela vedieť ci všetko sedí ako ma lebo som stresovala a termín mam 31.1

sibalka21
3. dec 2016

@janka123455 No tak to vychadza ze si otehotnela okolo 9-10.5. Tak uz sa nestresuj, lebo to skodi babu

janka123455
3. dec 2016

Dakujem veľmi pekne uz som v obraze ja som stale stresovala posledné 2 mesiace uz si budem užívať tehotenstvo uz sa budem na malé len tešiť 💕 A stou hlavičkou sa viac dozviem v utorok dúfam ze to dobre dopadne

martinkaf
3. dec 2016

@janka123455
Ahoj ja som mala taký problém pri prvom. Najskôr Dr na Sone tvrdil ze ma malý veľkú hlavičku ze sa mu to nepozdáva potom o dva týždne sa mu ju nepodarilo zmerať...debatili sme tiež o tom ze manžel a jeho rodina majú veľké hlavy....záver? Drobček bol úplne v poriadku s hrivou ako lev preto bola veľká a nedala sa odmerať. Teraz ma 7 rokov a iba sa na tom smejeme...prajem všetko dobre a hlavne nestresuj 🙂

janka123455
3. dec 2016

ja idem v utorok takze uvidím aj keby doktor zmeral ze ta hlavička je vecsia to nevadí ? A porod nebol viac bolestivý ?

martaf
10. dec 2016

Ahojte dievčatá, otázočka na vás... snažíme sa o bábätko. Posledný pohl.styk sme mali každý deň, tri dni pred menštruáciou. Menštruácia sa už nedostavila, momentálne mešká 14 dní. Robila som si test, ale vyšiel negatívny. Za akú dobu od otehotnenia by mi ukázal dve čiaročky? Viem, že je menšia pravdepodobnosť otehotnenia pred menštruáciou, ale predsa len... odpoviete mi na otázočku? Ďakujem 🙂

nivea777
10. dec 2016

@martaf uz by ti ukazal,keby si tehotna

martaf
10. dec 2016

@nivea777 Ja som si ho ale urobila už 4 dni po pohl.styku... Tiež by mi to už ukázalo? Či mám ešte počkať a zase urobiť? Skočím potom k doktorovi, ale chcem najprv test urobiť.

nivea777
10. dec 2016

@martaf a vies kedy si mala ovulaciu?rano si sprav test a uvidis..ak bude negativny treba ist ku gyn.4dni je skoro na test

blairgossip
10. dec 2016

@martaf nemozes si robit 4 dni po styku sex lebo nidacia oplodneneho vajicka zacina az po 7dmom dni...

martaf
10. dec 2016

@nivea777
No veď to, že to bolo 10 dní po ovulke. Lenže kto vie... človek tu číta rôzne prípady. V každom prípade si urobím test ešte zajtra. Ďakujem ti za odpoveď 🙂

martaf
10. dec 2016

@blairgossip
Vidíš, toto som nevedela. Ďakujem

nivea777
10. dec 2016

@martaf 10dni po ovu cize momentalne si cca 20dpo..to uz test musi ukazat..drzim palce

martaf
10. dec 2016

@nivea777
Ďakujem pekne 😉

februar2017
10. dec 2016

@martaf jasne,ze mozes. ja som zostala tak s druhym tehu. prvy presne v strede cyklu a druhy tesne pred. ale fakt tesne,lebo oproti ms mam posunute o 2 tyzdne. zajtra ti uz musi ukazat riadne kolajnice, a ak nie,tak pondelok volat dr. drzim palce nech su kolajnice 😉

martaf
10. dec 2016

@februar2017
Si zlatá, ďakujem 😉

februar2017
11. dec 2016

@martaf ako dopadol test?

martaf
11. dec 2016

@februar2017
Negatívny... a dnes je to 15 dní, čo mi to mešká. Zajtra idem k lekárovi ☹

indeu
7. mar 2017

@simsalabim a dostali ste ju potom? tu ms?

simsalabim
7. mar 2017

@indeu nie.

carla232
3. aug 2017

Ahojte baby..je to uz stará konverzacia,ale hádam ju trošku este obnovym...chcem sa spýtať..
Beriem tabletky duphaston,na upravu cyklu a na naapomoc babatka.
Beriem ho od 17.dna cyklu 10dni.
Mala mi prísť menstruacia do 3dni zevraj....s priatelom sme pred MS mali častejší styk a vobec sme sa nebranili kkeďže by sme radi mali uz babatko.
Menstruacia mi Meškala,prišla mi aze na 6.deň... myslite že by som mohla byť predsa tehotna? Alebo ak by sa podarilo baabo tak bysom nedostala menstruaciu vobec? Ako ste to mali vy ked ste otehotneli pred menstruaciou? Mali ste menstruaciu? Alebo sa vobec nedostavila? Dakujeeem za odpovede..pekný deň babulky 🙂

ivankalaco
3. aug 2017

@carla232 Menštruácia nemusí prísť do 3 dní..mne zvykla prísť 3 až 5 deň po poslednej tabletke Duphastonu a brala som ho od 15 dňa cyklu 10 dní..

carla232
3. aug 2017

Takze sa asi nepodarilo však? :/