Je možné, že čakám bábo?
Ahojte milé tehulky a snazilky. Pred necelymi 4 mesiacmi som podstupila indukciu, teda indikovany abort nakoľko dievčatko, ktoré som čakala bolo vážne poškodene. Od tej doby mam zasa menstruaciu presnú ako hodinky, teda az doteraz. Tento mesiac mi menštruácia mešká, je mi občas nevoľno, mám divne chute a som stale hladná... Mam jemne bolesti v podbrusku a občas ma pichá aj v obasti krížov, mota sa mi hlava niekedy az na odpadnutie... Myslíte ze by som mohla byt tehotná? Veľmi by ma to potešilo 😊
Ja na tvojom mieste uz letim do lekarne po test ani do rana by som nevydrzala cakat mne test vysiel pozityvny uz dva dni pred ocakavanou menstruaciou
Nerozumiem otazke, si dospela? Ked ti tu X ludi napise, ze nie nie je to mozne tak budes do kedy cakat? Ved preboha si svojpravna, zajdem do lekarne kupim test a viem vysledok (v pripade, ze ukaze) ak bude negativny pockam dva tri dni a testnem znovu, nato, ze si pisala, ze mimi si mala chorucke by som nedokazala od strachu vydrzat minutu...
Zbytocna nova tema!ved si asi dospela svojp.osoba....kup test a uvidis.my nevidime do teba,ci si tehotná alebo nie.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Test mam urobený! Som tehotná!
@zuzka2203 ale asi si si nastavila zle datum porodu, lebo toto nijakovsky nevychadza ;)
@zuzka2203 Grarulujem a želám veľa zdravíčka❤
Gratulujem a drzim palce, daj vedieť ako sa vam dari a ci je tentokrat uz vsetko v poriadku

Poviem ti to takto ak si mala pohlavný styk, tak to samozrejme možné je. Skús test, prípadne neskôr dr.