icon

Je možné, že čakám bábo?

zuzka2203
24. jún 2017

Ahojte milé tehulky a snazilky. Pred necelymi 4 mesiacmi som podstupila indukciu, teda indikovany abort nakoľko dievčatko, ktoré som čakala bolo vážne poškodene. Od tej doby mam zasa menstruaciu presnú ako hodinky, teda az doteraz. Tento mesiac mi menštruácia mešká, je mi občas nevoľno, mám divne chute a som stale hladná... Mam jemne bolesti v podbrusku a občas ma pichá aj v obasti krížov, mota sa mi hlava niekedy az na odpadnutie... Myslíte ze by som mohla byt tehotná? Veľmi by ma to potešilo 😊

neznamaznama
24. jún 2017

Poviem ti to takto ak si mala pohlavný styk, tak to samozrejme možné je. Skús test, prípadne neskôr dr.

danielalaura
24. jún 2017

Ja na tvojom mieste uz letim do lekarne po test ani do rana by som nevydrzala cakat mne test vysiel pozityvny uz dva dni pred ocakavanou menstruaciou

mokoo
24. jún 2017

Nerozumiem otazke, si dospela? Ked ti tu X ludi napise, ze nie nie je to mozne tak budes do kedy cakat? Ved preboha si svojpravna, zajdem do lekarne kupim test a viem vysledok (v pripade, ze ukaze) ak bude negativny pockam dva tri dni a testnem znovu, nato, ze si pisala, ze mimi si mala chorucke by som nedokazala od strachu vydrzat minutu...

sofia1
25. jún 2017

Zbytocna nova tema!ved si asi dospela svojp.osoba....kup test a uvidis.my nevidime do teba,ci si tehotná alebo nie.

xxxxxnnnnn
30. jún 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

zuzka2203
autor
3. júl 2017

Test mam urobený! Som tehotná!

zooeynka
3. júl 2017

@zuzka2203 gratulujem!!!

nivea777
3. júl 2017

@zuzka2203 preco mas teda v profile ze mas termin porodu v augusta,ked si len par dni dozadu nevedela cisi tehotná😂 nudis sa?

anjelicek26
3. júl 2017

@zuzka2203 ale asi si si nastavila zle datum porodu, lebo toto nijakovsky nevychadza ;)

zooeynka
3. júl 2017

@nivea777 anjelicek26 to tehotenstvo v jej profile sa asi tykalo dietatka o ktore prisla...

suesue1983
3. júl 2017

@zuzka2203 Grarulujem a želám veľa zdravíčka❤

zuzka2203
autor
28. júl 2017

@nivea777 Nie bol tam zostaty termín pôvodného pôrodu dieťatka o ktore som prišla

evat2315
28. júl 2017

Gratulujem a drzim palce, daj vedieť ako sa vam dari a ci je tentokrat uz vsetko v poriadku