icon

Je možné, že som ostala tehotná?

15. máj 2021

Ked som mala pohlavný styk pred 3 dňami a chlap sa spravil do mna a dnes mam ovuláciu tak je možné aby som ostala tehotná?

Strana
z2
dana1231
17. máj 2021

Dnes poobede a druha je z včera rana ❤️Ešte mám otázku pred tým som mala ťažkosti . Nemôžem byt prechladena ? Lebo niekde som čítala že prechladnutie môže ovplyvniť test . Často chodím cikať

petamich
17. máj 2021

@dana1231 isto nie, test je pozitivny, lebo zachytil HCG v dostatocnej hodnote v moci, HCG je hormon, ktory sa zacne tvorit pocas uhniezdovania a po uhniezdovani vajicka, prechladnutie zatial tuto "schopnost" nema, caste cikanie moze skor ovplyvnit test opacne, ze moc nie je koncentrovany a test vyjde negativny 🙂 toto skutocne vyzera na tehotenstvo ale rada sa naucim nieco nove ak sa s tym prechladnutim mylim

dana1231
17. máj 2021

@petamich dobre ďakujem . Test mám opakovať až o týždeň ? Doktorovi už volať Alebo počkať na silnejšiu čiarku ? A ešte k tomu som strašne unavená 😂❤️

petamich
17. máj 2021

@dana1231 mal by silniet tak kazde 2-3 dni 🙂 kludne zopakuj koncom tyzdna a potom by som zavolala lekarovi a sestricka ta objedna ako maju vo zvyku 😃😃 veru to si pamatam, ja som testovala prvykrat kusok neskor ale mala som tam jeden vikend, ktory som cely prespala a myslela som, ze ide na mna asi nejaka chripka 😂

dana1231
17. máj 2021

@petamich dobre ďakujem 😃❤️Tak si si tiež zažila

Strana
z2