Je možné, že som tehotná?
Pekny dnik ,potrebovala by som mensiu radu pre kamaratku ,ktora mala s priatelom nechraneny pohlavny styk ,tyzden po ,dostala v poriadku menzes ako vždy ,začalo jej byť troška zle ,nevie teda či je možne tehu ,či je tam nejaká pravdepodobnosť keď má už svoje dni ...Veľmi stresuje ,obáva sa ,test si chcem spraviť po svojich dňoch ,možno to je blbá otázka o pomoc. Ale nikdy neviete ...Budem rada ak sa vyjadríte ,poradíte aby som jej troška pomohla ...S týmto som skúsenosti ja nemala .
áno, možnosť je, i keď už menšia, kedže dostala menštruáciu. Treba si urobiť test a používať ochranu nabudúce. 🙂
Nasa suseda mala menzes este tri mesiace, slabsi, ale neprikladala tomu dolezitost kedze bola pol roka po porode. Takze asi tak..
@kacicka1123 ahojky, známa to mala takto... na vianoce mala prísť ms- neprišla... 27.12 prvý test negatívny.... 30.12 ďalší test negatívny... 3.1 prvá slabulilinka čiarka (partner ani nevidel) myslela že si ju namýšla... nesnažili sa takže nesledovala ovu.... ale z jej skusenosti pre mňa negatívny test v čase meškajucej ms nemá už židnu výpovednú hodnotu 😂 a to schvalne robila test či môže vypiť na silvestra 😂
Ja mam taku skusenost pred takmer 6 rokmi. Na konci juna som mala menzes a 13. jula som skoncila v nemocnici pre krvacanie, kde mi oznamili, ze som tehotna. Doktorka vtedy povedala, ze maju obcas pripady, ked ma zena cyklus aj v zaciatkoch tehotenstva. U mna to vsak vtedy skoncilo potratom..
@7lenka11 velmi ma to mrzi :( dakujem za oboznamenie !

Tak ked si dostala menstruaciu, tak je to nepravdepodobne, ze si tehotna. Aaano su zeny, ktorym sa posunie cyklus a ovulacia je az pred menstruaciou (som ukazkovy pripad - syn zarobeny 27.den s 29 dnoveho cyklu) - ale mne menstruacia proste neprisla... sprav si ten test pre klud duse, ale podla mna bude negativny, na ten 14.den po styku to bude iste.