icon

Je možné, že som tehotná?

luskacik32
9. júl 2026

Myslíte že je šanca že som tehotná, lekár mi včera robil sono a videl tam dutinku aj zltkovy vak, povedal že som pravdepodobne tehotná,ale nakoľko cca 3tyzdne dozadu na sone tento nález vôbec nebol tak priestotu bral aj krv a dnes som volala na výsledky a že tehotná nie som 🤷 prikladám aj správu zo sona.

Je možné, že som tehotná?
veva24
9. júl 2026

zmaž si rýchlo osobné údaje

billy_jean
9. júl 2026

Toto nie, veď tam máš aj rodné číslo a mobil...

anjelicek26
9. júl 2026

hcg ti nebrali, tak nevedia. A zmaz tu fotku alebo ju orez.

226lenka
9. júl 2026

Popros admina o vymazanie diskusie a založj novú diskusiu aj s tou fotkou, ale vymaž si osobne údaje

anonym_1275dc
9. júl 2026
@anjelicek26

hcg ti nebrali, tak nevedia. A zmaz tu fotku alebo ju orez.

@anjelicek26 ved píše, že jej brali krv a dnes volala o vysledky a neni tehotna. Tak zrejme HCG jej brali nie

anjelicek26
9. júl 2026
@anonym_1275dc

@anjelicek26 ved píše, že jej brali krv a dnes volala o vysledky a neni tehotna. Tak zrejme HCG jej brali nie

@anonym_1275dc pravda mne to dnes nemysli sorry

anonym_1275dc
9. júl 2026
@anjelicek26

@anjelicek26 no ved píše odobrať hcg (včera) a dnes volala o vysledky. Cim iným by zistili z krvi, či je tehotna ?

anonym_1275dc
9. júl 2026
@anjelicek26

@anjelicek26 človek prehliadne, 🙂)

anonym_4da1ca
9. júl 2026

vazne niekto v dnesnej dobe prida prispevok s osobnymi udajmi? 🤦🏼‍♀️ a to sa ani neda teraz povedat, ze chudak senior alebo dieta, ktore si nastrahy zneuzitia osobnych udajov neuvedomuju 🙄 a ved ti dnes povedali, ze nie si tak aky ma zmysel otazka, ci si ak vies, ze nie?

krasneleto
9. júl 2026

bohuzial pokial HCG je negativne, tak tehotna nie si...

lutomm
9. júl 2026

pokial krvne testy nic neukazali, resp. ukazali, ze tam nic nie je, tak zial nie si tehotna...

sisa_s
9. júl 2026

Mala si pozit tehotensky test? Alebo preco si isla k dr?

anonym_35d654
9. júl 2026

Ak HCG nie je pozitivne, tehotna nebudes. Tym padom dutinka (kavitacia) bude nieco ine, alebo z ineho dovodu.

domka222
9. júl 2026

Negatívne hcg,čiže tehotná nie si

luskacik32
autor
9. júl 2026

Bože, ja som si to vôbec ani neuvedomila že sú tam osobné údaje, ale vymazať príspevok mi nejde 🤦

anonym_af0324
9. júl 2026
@luskacik32

Bože, ja som si to vôbec ani neuvedomila že sú tam osobné údaje, ale vymazať príspevok mi nejde 🤦

@luskacik32 Veď sú už odstránené z fotky.

thirstymonk
9. júl 2026

Tuto našej ciganečke vedľa susede gynekolog povedal, že ma rakovinu, že to vidi na ultrazvuku. Pojašila sa a ušla, tri deti nechala doma s chlapom. Keď sa spametala, vratila sa, šla k inemu gynekologovi a z rakoviny sa stali zázrakom dvojičky. Už majú rok.

anonym_47fc2a
9. júl 2026

@luskacik32 ty by si v 43 chcela este mimčo?

anonym_81bb98
10. júl 2026

Akoze ..pomylit si vak s zo zltkovym vakom,by si ani laik nepomylil ....to sa neda z nicim zamemit ...ak by to bol myom ci iny utvsr urcite by nemal v sebe zltkovy vak ...toto je extrem akoze
....zamyslela by som sa nad lekarom ...a isla k inemu na sono

anonym_697330
10. júl 2026
@anonym_81bb98

Akoze ..pomylit si vak s zo zltkovym vakom,by si ani laik nepomylil ....to sa neda z nicim zamemit ...ak by to bol myom ci iny utvsr urcite by nemal v sebe zltkovy vak ...toto je extrem akoze
....zamyslela by som sa nad lekarom ...a isla k inemu na sono

@anonym_81bb98 jedna vec je, ze videl co nevidel, alebo nevidel co mal... ale krv bohuzial hovori jednoznacne