icon

Je nádej na úspešné tehotenstvo?

6mimi6
6. nov 2025

Prosim Vas, je tu este nadej, ze by to bolo uspesne tehotenstvo? Ovulacia bola cca 21.10., sex 20.10.
Prvy test bol ten ultra vcasny. Vsetky robene hned rano.
Mal to niekto takto a nakoniec bolo vsetko ok? K dr.idem az za 2 tyzdne.

Je nádej na úspešné tehotenstvo?
vikss1
6. nov 2025

velmi by som chcela povedat, ze to bude to, po com tuzis, ale nevidim to az tak ruzovo. mozno sa mylim, no byt tebou, radsej sa pripravim na to, ze je to len plany poplach 😔

silvusias
6. nov 2025

Toľko testov ti ukázalo čiarku, takže niečo tam asi bude, pevne dúfam a držím palce 😉

krasneleto
6. nov 2025

test nesilnie... neznamena to , ze o dva dni to tak byt nemoze... skus

cyneric
6. nov 2025

Stotožňujem sa s odpoveďou hore, test by mal zo dňa na deň byť viditeľnejší. Je možné že sa jedná o tehotenstvo, avšak zatiaľ to nepôsobí ako prosperujúce. Zistíš najlepšie u doktora, akú máš hladinu hormónov. 🙂

diewcatqoo
6. nov 2025

Uspesne tehotenstvo je az vtedy, ked v poriadku porodis. Ano, pravdepodobne si tehotna. Ale ci to bude uspesne tehotenstvo, to ti teraz nikto nepovie. Drzim palce, aby bolo uspesne.

deti95060810
6. nov 2025

nechaj tomu volný priebeh, otestuj sa o týždeň a nie každý deň.
potom budeš vidieť či čiarka silnie alebo nie.

januska12323
6. nov 2025

Prečo sa takto stresuješ?

6mimi6
autor
6. nov 2025
@januska12323

Prečo sa takto stresuješ?

Dakujem za odpovede ❤️
@januska12323 stresujem preto, lebo mi musia nastavit liecbu hned od zaciatku tehotenstva a sledovat ma v rizikovej poradni.. ale bohuzial to vyslo tak, ze moja dr ma dovolenku, inac by som isla rovno k nej na krv.. ale pravdepodobne nemusim behat k zastupujucemu, ktory je dost neprijemny clovek.. a asi kazda zena, ktora tuzi po babatku a viac krat uz prisla o babatko, to pochopi

januska12323
6. nov 2025
@6mimi6

Dakujem za odpovede ❤️
@januska12323 stresujem preto, lebo mi musia nastavit liecbu hned od zaciatku tehotenstva a sledovat ma v rizikovej poradni.. ale bohuzial to vyslo tak, ze moja dr ma dovolenku, inac by som isla rovno k nej na krv.. ale pravdepodobne nemusim behat k zastupujucemu, ktory je dost neprijemny clovek.. a asi kazda zena, ktora tuzi po babatku a viac krat uz prisla o babatko, to pochopi

@6mimi6 ja to chápem ale testy každý deň ti nepomôžu, išla by som k zastupujucemu pre potvrdenie. Držím palce

krasneleto
6. nov 2025
@6mimi6

Dakujem za odpovede ❤️

@6mimi6 lenze tieto okolnosti si tu nespomenula...

domka222
6. nov 2025

Tehotná zrejme si,ale tiež si myslím, že tá čiarka mala byť silnejšia po dvoch dňoch, nakoľko test je citlivý a hcg by sa malo dvojnásobiť.

zuzi0911
6. nov 2025

Ono asi bolo dôležité v tomto prípade hneď kontaktovať dr ak test vyjde pozitívny až sa hneď dajú lieky . Čiže od cca 10 dpo si mala byť na liečbe v podstate. Dr by zobrala krv .
Pri takýchto problémoch ide o čas, aby sa dieťatko udržalo potrebuje hneď lieky .

Tu žiaľ ciarka nesilnie . Ale,nie každý test ukazuje hneď koľajnice. Skus ešte inú značku, pripafne túto a porovnaj . A hneď volaj ak bude silnejšia.

domka222
6. nov 2025
@zuzi0911

Ono asi bolo dôležité v tomto prípade hneď kontaktovať dr ak test vyjde pozitívny až sa hneď dajú lieky . Čiže od cca 10 dpo si mala byť na liečbe v podstate. Dr by zobrala krv .
Pri takýchto problémoch ide o čas, aby sa dieťatko udržalo potrebuje hneď lieky .

Tu žiaľ ciarka nesilnie . Ale,nie každý test ukazuje hneď koľajnice. Skus ešte inú značku, pripafne túto a porovnaj . A hneď volaj ak bude silnejšia.

@zuzi0911 tak potrebuje liečbu. Je ale podstatné akú. Ja som tiež potrebovala a dali mi ju až keď bola potvrdená akcia srdca.

zuzi0911
6. nov 2025
@domka222

@zuzi0911 tak potrebuje liečbu. Je ale podstatné akú. Ja som tiež potrebovala a dali mi ju až keď bola potvrdená akcia srdca.

@domka222 to maď pravdu . Vychadzala som z toho ,keď pisala hneď od začiatku.

janulka155
6. nov 2025

Nie je to Dr max test ? Ten 14/16 dpo pretože on má malo farbiva skúsila by som iný test. Ja som mala na iných koľajnice a na tom Dr max slabé čiarky

6mimi6
autor
21. nov 2025

Pisem sem, ako to dopadlo, keby nahodou niekto riesil v buducnosti nieco podobne.
Tak ako som predpokladala, zastupujuci lekar ma nechcel vziat.. ja som si po dalsich 2 dnoch opat urobila ten isty test z ranneho mocu a uz bola silnejsia ciarka.. vcera som bola u svojej dr. a uz srdiecko bilo ❤️ lieky mam nasadene, tak uz len verime, ze to dotiahneme do stastneho konca