icon

Je normálne nemať menštruáciu pri antikoncepcii?

9. dec 2023

beriem HAK 28dnovych a zevraj je normalne ked mi pri nom nepride MS za 7mesiacov mi prisla raz
tak od strachu som si vzdy spravila test vzdy biely.teraz toto aj ked mam pocit ze je to sive,ale take tmave?

Je normálne nemať menštruáciu pri antikoncepcii?
Strana
z2
autor
9. dec 2023
dzulli1980
9. dec 2023

Je tam druhá čiarka ... je jedno či je žltá, ružová, oranžová, tmavá jednoducho tam je ... ten test je pozitívny.

zuzanockamt
9. dec 2023

Podľa mňa to nie je sivé, ale normálna čiarka.

autor
9. dec 2023

@zuzanockamt
@dzulli1980 preboha poctivo beriem HAK bez vynechania tabletky

emma2782
9. dec 2023

Tieto testy robia falošné druhé čiarky. Skús iný test 🙂

autor
9. dec 2023

@emma2782 hned som kludnejsia

aj ked pred 8mesiacmi my ukazali prekne pravdu ked som bola a vzdy pekne tmavli do ruzova ale toto sa my nezda

emma2782
9. dec 2023

Nájdeš tu mnoho diskusii, že síce patrili k najlepším testom ale v poslednej dobe ukazujú jasné 2 čiarky i mimo tehotenstva

autor
9. dec 2023

@emma2782 dakujem za povzbudenie

dadka1997
9. dec 2023

Skus iny test, príde mi aj tak pokazený, už len skrz čiarky ktora nie je vidiet

sense
9. dec 2023

Podľa niektorých tém tu ti tento test spraví čiarku aj s cocacoly. Skus iný. Test. Hák ma účinnosť tuším 99% ak sa berie správne ale stále je tam to jedno 1%. Držím palce nech to dopadne tak ako si želáš.

zuzanockamt
9. dec 2023

Neurobila si žiadnu chybu pri užívaní? Iné lieky - atb, čierne uhlie, ľubovník, grepfruit, hnačka, vracanie?

autor
9. dec 2023

@zuzanockamt nie praveze nebola som chora nic som nebrala ani nic take nejedla.takbletky som brala poctivo vacsinou este na hodinu presne.preto mi to je zvlastne

autor
9. dec 2023

@dadka1997 skusim este dnes

liv1
9. dec 2023

Hlavne podla mna nie je v poriadku ze nemas menzes, (ak nie si tehotna), to by si mala vymenit HAK si myslim. Mne milion rokov dozadu menili kvoli tomu.

autor
9. dec 2023

@liv1 mam 28dnovy HAK a ze pri tom je to v poriadku ak nemam

slavomira236
9. dec 2023

Inak nikdy som hak nebrala..to ozaj tolko nemas menzes? To je zdrave byt tolko bez?

autor
9. dec 2023

@slavomira236 netusim

zuzanockamt
9. dec 2023

Autorka
Skús teda aj iné značky testov a navštívila by som aj lekára.
To, že nemáš MS, resp.krvácanie z vysadenia vôbec nevadí. Pri užívaní HAK aj tak klasická menštruácia nie je, nemá čo z maternice odísť, keďže rast výstelky je utlmený hormónmi. Absencia krvácania je jeden z benefitov HAK.

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
9. dec 2023

@zuzanockamt ja som nevysadila HAK ja ho uzivam v kuse je 28dnovy ktory beriem stale s tym ze posledne 4ks su slabsie

janai1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
9. dec 2023

Autorka
Áno, berieš stále, ale tie 4 tabletky sú placebo - t.j. bez hormónov = vysadenie. Tiež som také mala. Prečítaj si aj príbalový leták a zloženie liekov, kým ich začneš užívať 😉

zuzanockamt
9. dec 2023

@janai1 Ja žasnem, že ženy užívajú HAK a ani nemajú poňatia, čo vlastne berú a ako to funguje 🤦

autor
9. dec 2023

@zuzanockamt ja som chcela len nazor na test ci je to len kanalik a ze sa memylim

deti95060810
9. dec 2023

aj ja vidím druhú čiarku a to je čo povedať...

dominika_sk
9. dec 2023

Mne kedysi tento test ukazal taketo čiarky a nebola som tehotna🤷🏼‍♀️

autor
9. dec 2023

@dominika_sk jaj dufam aj ja

koniarova
9. dec 2023

Zmeň tu HAK. Načo sa zbytočne znervózňuješ? Daj si takú,kde v pauze menzes dostaneš. A urob iný test. Podľa mňa tehotná nie si.

megleka
9. dec 2023

Druha čiarka tam je no ale ťažko povedať že čo skúsi iný test ja som tiež raz mala celkom zaujímajú druhu a nebola som tehotná tiež beriem HAK ale mohlo sa to stať aj skrz toho ak si test namočila viac alebo bol dlhšie v moci

megleka
9. dec 2023

Takto som to ja len mala ale robila som hneď z toho istého mocu druhý neviem či tá ista značka alebo iná značka a tie už boli v pohode

Strana
z2