Je normálne nemať menštruáciu pri antikoncepcii?
beriem HAK 28dnovych a zevraj je normalne ked mi pri nom nepride MS za 7mesiacov mi prisla raz
tak od strachu som si vzdy spravila test vzdy biely.teraz toto aj ked mam pocit ze je to sive,ale take tmave?

Je aj taka HAK pri ktorej nie je menzes a je to ôk, ved to sú "vyhody" užívania
dalsie dva testy snehobiele chvalabohu
Ja mam tiez HAK bez prestavky ( par dni placebo) , menzes nemam vobec a je to v absolutnom poriadku a aj som za to rada
Sprav si test aj inej znacky
Tak mohol byt kludne aj zle spraveny alebo to zbytočne dochovalo alebo čosi take ….
Napríklad ten spodný som zle urobila nechala ho dlhšie bol rozkročený potom som mal snehobiely a potom sa mi tiež ešte raz take čosi stalo..či je to chyba testu či to zbytočne duchuje alebo to bol len kanálik ani pán boh hádam nevie…frajer že to videl do siva ja samozrejme do ružová ..od vtedy pri užívaní HAK mám skrz tohoto stres….test som si robila kvôli tomu že dva týždne mi bolo zle necítila som sa dobre..takze to bol ten dôvod testovania lenže som mala viacej nočných čiže to mohlo byt kludne z toho tie nevoľnosti a samozrejme keď sa mi ukázal test takto tak už stresy domýslania a neviem čo podobne že som si to aj sama privolávala..
Ale pokial máš ostatne negatívne môžeš byt kludna si myslím ❤️
@janai1 no to asi nie, jedine ze by sa za vyse 20 rokov nieco zmenilo. Ak teda nejake lieky su ze menzes zena nema, mozno to nejake vyhody ma, ale hormonalna antikoncepcia je riadny kentus pre telo. Ja som uzivala HAK pred 20 rokmi a nastastie iba rok a samozrejme, menzes som mala normalne, len bol vdaka liekom pravidelny
@dzulli1980 áno určite je pozitívny..,.ja som mala takúto slabú ciarocku na začiatku tehu....
@slavomira236 moja kolegyňa berie tiež dáku antikoncepciu už roky a nemá menzes a teraz jej doktorka zistila že sa jej zrastol krcok maternice. Musela ísť na zákrok🤦
@kamatopo no neviem nechela by som to brat a byt tolko bez menzesu podla mna to nieje ok.
@slavomira236 no ani u mňa to není ok. Je to super byť bez menzesu no je to proti prírode...všetko je na niečo dobré.
@janai1 krvacanie ci menzes v tomto pripade je to uuplne jedno. Navyse aj v odbornych clankoch sa uvadzaju oboje. Napriklad, vid pribalovy letak https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/lunytt...
@slavomira236 jasne ze to nie je ok. Tolko zdravotnych rizik to ma, ale zeny to vo velkom laduju do seba. Potom sa cuduju ze deti nemozu mat, alebo velke zdravotne problemy z toho maju. Duplom ked fajcia napr. Ale to v tych pribalovych letakoch asi nenajdu..
@julia2002 ja by som tiež.... Nechápem, ako sa môžu tváriť, že to niečo vyrieši, zvlášť v čase, keď sa ženské telo len utvára, nastavuje - hej, vyrieši sa nepravidelnosť, tým, že sa úplne odstaví cyklus a nastane len akési krvácanie ale zato pravidelné ako hodinky. Och... Našťastie sú aj doktori, ktorí to tak neriešia, napríklad môj.

Ale odvtedy ako mi to takto ukázalo tak mám stresy 😂