Silné tehotenské testy: Možné príznaky dvojičiek?
Tiež som mala v tomto čase tak silný a je z toho iba 1 dieťa.
zmenilo by sa niečo ak by si tie dvojicky čakala?
Rapídne silnejú testy????? nechápem čo iné majú robiť
Ved si daj urobiť krvné,nech aspoň je to faktické
@mimipipi21 testy mi silneli rovnako pri dvojickach , nakoniec MA ako pri dcere... dolezita je hladina HCG a co je vnutri v maternici...
@mimipipi21 ja som mala test pozitiny tentokrat uz 8 dpo, teda 21.den cyklu, 23.den uz bola ciarka taka, ze oci vybila. Asi 2 dni meskania MS som bola na krv, lebo bolo tesne pred Vianocami a chcela som vediet, ci je isto v maternici, lekar videl len bodku a z krvi vyslo hcg cez 1000, teda 4+2 tt., ale dvojicky to nie su.
Ono to hcg rastie u kazdej zeny a v kazdom tehotenstve inac, su tam velke rozsahy a moze, ale nemusi to byt tym, ze cakas dvojicky. Ved uvidis 😉
@mimipipi21 Ja som mala taketo testy obidvakrat hned pri prvom testovani, po vynechani ms. Ani jedno neboli dvojicky.
Rapídne silnejú testy????? nechápem čo iné majú robiť
Ved si daj urobiť krvné,nech aspoň je to faktické
@anonym_21990a 1530 Hcg spokojná ?
@anonym_21990a 1530 Hcg spokojná ?
@mimipipi21 nejde o to aby som ja bola spokojná ale aby si ty mala presný prehľad
Lebo test a krvný test stoja skoro rovnako
Áno je vyššie hcg, môže to naznačovať teoreticky dvojičky ale ani nemusí
O pár dni by malo byt vidieť aj na sono
Ak sa chces testovat,uprednostnuj krvné
A gratulujem
@mimipipi21 nejde o to aby som ja bola spokojná ale aby si ty mala presný prehľad
Lebo test a krvný test stoja skoro rovnako
Áno je vyššie hcg, môže to naznačovať teoreticky dvojičky ale ani nemusí
O pár dni by malo byt vidieť aj na sono
Ak sa chces testovat,uprednostnuj krvné
A gratulujem
@anonym_21990a 8.4 mi až dali kontrolu na gynekológii, Vám ako dávali v akom týždni tehotenstva?
Ja som mala 4+2 hcg 3403 a čakám len 1 bábo, na 1. sono v 6 TT ale ja som bola sledovaná v car na začiatku.
Dobrý, chcem sa opýtať, mali ste niektorá ako tehotensky priznak silne bolesti sedacich svalov?

Ano normalne mi takto silneli testy