Je normálne, že tehotenské testy silnejú pomalšie?
Ahojte, testovala som 10-13 DPO každý deň, posledne dva testy sú 15dpo a 17dpo, no na to že presli dva dni, nevidim veľký rozdiel. Ocividne tehotná som, no bojím sa že sa zopakuje to čo naposledy a testy začnú slabnúť 🥹 je normalne že v týchto dňoch už testy silnejú pomalšie a aj ten rozdiel je mensi? Meškajú mi dnes druhý deň. Ako ste to mali vy?
Nerob si to. Testy silneju, ale pre vlastne dobro, netestuj sa 100x. Len budes zbytocne nervozna. Co sa ma stat, to sa stane, nijako to nedokazes v tomto stadiu ovplyvnit. Drzim palce
@anonym_autor presne som bola ako ty. Uvedomila som so ze od prveho naznaku ducha a ciarky na teste az do tvojej smrti sa budes o to dieta rovnako bat. Nespravis s tym nic, to su matky 😊 mimochodom krasne silneju. ❤️
Dakujem, to rada počujem, na krv kdem zajtra, ultrazvuk má čaká budúci piatok, snáď sa tam dostanem☺️ testujem takto preto lebo mám za sebou potrat a dva nevydarené IVFka, toto sa udialo prirodzene 🥹 testovala som skoro aby som čím skôr nasadil utrogestan, a testujem ďalej aby som nezosalela😆
Ved sa netyraj takymito somarinami. Mas testy pekne pozitivne. A na silnu ciarku by som sa ani nespoliehala. Niektore sme mali pozitivne testy este aj po MA
Drzim palce
Úplne ta chápem smerodajné to je hlavne po tých dvoch dňoch a tam je vidno pekne stmavnutie 😍 ja som práve cca 16-17dpo ciarocka mi stmavla a to je hlavné 🤞🏼som po 3 MA, nasadil ti aj niečo iné okrem utrogestanu? Držím palceky ❤️
@patriciaa_ Dakujem, dnes som bola na odberoch tak som zvedava aké bude hcg, nie mám len ten utrogestan200 na udržanie ☺️ a rovnako gratulujem a držím palce, sme cca narovnako, ja som dnes 18dpo
@patriciaa_ Dakujem, dnes som bola na odberoch tak som zvedava aké bude hcg, nie mám len ten utrogestan200 na udržanie ☺️ a rovnako gratulujem a držím palce, sme cca narovnako, ja som dnes 18dpo
@anonym_autor tak to si ďalšia do partie tuto ✨ ja som tiež rozmýšľala či nepôjdem len ako samoplatca aspoň 🫣 ale tak možno zajtra ak zistím kde robia 😀
@anonym_autor aké si mala výsledky? Bola si aj na opakovaných? 🙂 silno premýšľam či ísť aj ja či nie 🤔 dnes ma kúsok zneistil test či dosť tmavne 🫣

@anonym_autor to sú krásne testy. Akoby som seba videla,keď som testovala,tiež som porovnávala. Toto vyzerá byť všetko v poriadku,veď silneju. Kľudne choď na krv. Držím palce